Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Що таке результат дій ( з моєї точки зору. а не з точки зору військового пенсіонера,який жодного дня не виконував своїх прямих зобовязань(воював захищаючи Державу яка йому платила 25 років зарплату)
Результат боротьби з корупцією за квартал - 500 доларів. Ви платите державі гроші, і за ці гроші існує ціла низка антикорупційних органів, включаючи їх сяючу зірку - Ірину Венедиктову, яку за надзвичайну ефективність нещодавно з ДБР перевели в генпрокурори. Так от результат всіх оціх ваших прямих податків, непрямих податків, зборів, НДСів, акцизів на пальне, на пиво - 500 доларів. 500. Доларів. І Венедиктова Генпрокурвор.
Державна казначейська служба України повідомила, що протягом першого кварталу 2020 року у корупціонерів конфіскували 14 284 гривень 45 копійок.
То що тепер? Створимо ще один орган над вже створеними...дамо йому бюджет в пару мільярдів...щоб знову отримати назад 0,001%. ?
Тепер розумієте Що не кількість-якість правоохоронних органів грає роль Роль грає свідомість(професіоналізм) кожного.
І цей свідомий у в своїй галузі професійний повинен чітко розуміти Немає абсолютно підходящого...є кращий від інших і гірший від інших керівник... І поки населення буде розповідати про Свинарчуків і звинувачувати Порошенка (нагадаю ,там справа на 2 млн грн при чому ніхто її навіть не відкривав офіційно)-інші будуть красти ,просто іншими способами і схемами.при чому красти на порядки більше...але ж різні там пенсіовискочки за абсолютну справедливість.. При цьому цим треуголкінам по барабану - вони свою пенсію(не зароблену) все одно отримують..а іншим то приходиться заробляти на пенсії треуголкінів і втрати від неефективних керівників.
budivelnik написав:Що таке результат дій ( з моєї точки зору. а не з точки зору військового пенсіонера,який жодного дня не виконував своїх прямих зобовязань(воював захищаючи Державу яка йому платила 25 років зарплату)
дуже показова картинка, як бачим при Петрі в полон потрапляли тисячами, все через злочинні дії Петра та його Генштабу.
budivelnik написав:Що таке результат дій ( з моєї точки зору. а не з точки зору військового пенсіонера,який жодного дня не виконував своїх прямих зобовязань(воював захищаючи Державу яка йому платила 25 років зарплату)
дуже показова картинка, як бачим при Петрі в полон потрапляли тисячами, все через злочинні дії Петра та його Генштабу.
Я ж тебе питав Хто у вашому дитсадку логіку викладав? ти ж буквально добу назад писав що Петро Олексійович все здав у Мінську щоб не воювати... А тепер кажеш що тисячі в полоні... Цікаво це хто ж наших солдат в полон брав? бабусі з шахтарями? Чи може пуйло з армією педерації?
budivelnik написав:Я ж тебе питав Хто у вашому дитсадку логіку викладав? ти ж буквально добу назад писав що Петро Олексійович все здав у Мінську щоб не воювати... А тепер кажеш що тисячі в полоні... Цікаво це хто ж наших солдат в полон брав? бабусі з шахтарями? Чи може пуйло з армією педерації?
лише порохоботи і русскіє можуть так брехати і бути такими дебілами.
Ты *прямые обязанности* всл откуда взял? Сам придумал? То есть прибрехав.
Открой посадовi обязанности и изучи. Потом бреши. Возьми документы, определяющие порядок прохождения воинской службы. Возьми контракт всл. Почитай хотя бы. Потом лги. Но ты же с потолка лепишь дремучую отсебятину уровня даже не куска, а человека, не имеющего вообще понятия о воинской службе в государстве Украина.
Tegularius написав:Понятно, что для этого придется сократить расходы бюджета, если не хотим раскрутки гиперинфляции. В этом и, возможно, следующем году придется например меньше тратить на фильмы, новые памятники и музеи.
Будет как в анекдоте. Сынок, это не папа будет меньше пить, это ты будешь меньше кушать )))
Tegularius написав:Адекватные люди, в том числе учителя, это понимают. А порохоботы будут строить пиар на несознательности и эгоизме отдельных граждан. И на слабой памяти о том, как без всякой пандемии порошенковско-яценюковская власть обвалила гривну в 3,5 раза, подняла коммуналку в 10 раз.
Слабая память говорите. Вам напомнить, что в 2014 году была военная агрессия РФ в отношении Украины ? или это вы уже не помните
"Я прихожу к нему, показываю: "Смотрите, мы тут сейчас плюшками балуемся, а вот – информация по каждому месяцу, и это только "скрутки" с НДС. Это в среднем 5 миллиардов в месяц недополучает бюджет".
Кстати, обещанная 1000 гривен пенсионерам до сих пор не выплачена