Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 58715872587358745875 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2020 23:10

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:сгенерил очередную брехню -- теперь о нанесении збиткiв государству.
Це не я згенерував - це тобі треуголка голову натиснула і перекрила доступ кисню до мозку...
У війну пан Сталін наказував таких алярмовщиків як ти розстрілювати у першому ж переулку...Знаєш про це? Вважаєш що створення панічних настроїв(а генерація брєду всі погані - це створення паніки)-не наносить збитків?
ПС
так я не розумію
Ти як їжачок-будеш колотись+плакати ,але жерти кактус
Чи ти володар свого слова
Слово дав - не зробив-знову дав?
Бачиш
Корисний ідіот-складається з двох складових
Корисний - для росії
Ідіот - мозгів не має.
Так от
Ти по своїм повідомленням - одночасно і перше і друге
Перше - бо твої повідомлення не несуть користі для України
Друге - ти не вибачайся - ти не відповідай.
А якщо відповідаєш тому .кого сам десять разів у своєму ж повідомленні називаєш тупим-брехлом-і так далі..
то тоді ти в квадраті-це ж логічно
Чи твоя логіка цього не припускає?
тому ще раз - зніми треуголку.здуй щоки .покайся за збитки які наніс Державі Україна... - і може в тебе щось і зміниться на краще.
ПС
Доведи що ти розумний - не відповідай,не пробуй бути затичкою всюди.
ППС
Я вже навчив тебе відповідати одним повідомленням.
Навчив (частково) користуватись цитуванням
Надіюсь що навчу не обливати лайном всіх і користуватись правилом
Критикуєш - пропонуй.
Теперь сбрехал утрированием о создании панических настроений.
Генератор генерит.
Ти заявляв що всі погані?
Чи є така заявка для населення - створенням панічного настрою?
  detroytred написав:Сталина приплел ... совок ты гэбешного разлива))
Я маю право приводити будь-які приклади
1 Сталін віддав наказ рострілювати за створення паніки на місці?
2 Панікою вважались прості заявки що влада погана і кудись втікла?

То чого гемзаєш і проти чого виступаєш
  detroytred написав:Осилить разницу между дискуссией и реакцией на твои выпады в личный адрес не смог.
Ти ж вважаєш себе розумним - мене дурним
То розумний повинен осилювати і приймати рішення - чи дурний ?

Так що
Чия б корова мичала -а твоя мовчала.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2020 23:22

Будивельник
Не бреши-то.
Между - все ограничивались тем, что делали по минимуму -- и твоим *всi поганi* (это как?)) протухли что ли) -- есть разница.
Осиль.

Это не *заявка для населення*. Не бреши. И тем более она не создаёт панического настрою.

Я ж и говорю: в европейской стране критериями сталинскими пытаешься пользоваться. Настоящий аля гэбист-сталинист.

Ты тупой. Я принял решение - реагировать на твои брехливые личные выпады.

Мычи сколько хочешь))
Но не брехню в мой адрес.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2020 23:25

detroytred
Ясно
До розумного ти не дотягуєш.
До впертого - так
До корисного ідіота - так
До розумного-ні.
Хотів дати тобі шанс задовільнити своє его і залишитись в очах форумчан розумним...
Бачу не судилось....
Тоді буду розумним я.
ПС
В подальшому-прийми до уваги мої зауваження - дивишся й порозумнішаєш.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2020 23:29

budivelnik написав:От і виходить
Корисний ідіот - це виключно креатура росії , і людина, яка внаслідок свого совкового виховання(не всі в совку були ідіотами ,але...) ментально піідстроюється під проросійську пропаганду і...нищить майбутній розвиток своєї Держави, на користь росії.

Скакуны, требовавшие (и вытребовавшие) подписания Ассоциации с ЕС на дискриминационных условиях (в рамках которых квоты на экспортные поставки украинских производителей заканчиваются в первые 2 месяца года, а у европейских производителей - безлимит) - не меньшие корисні ідіоти, чем те, которые скакали в Крыму за отделение от Украины.

Так что не фантазируй - понятие весьма и весьма разностороннее :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2020 23:34

budivelnik написав:detroytred
Ясно
До розумного ти не дотягуєш.
До впертого - так
До корисного ідіота - так
До розумного-ні.
Хотів дати тобі шанс задовільнити своє его і залишитись в очах форумчан розумним...
Бачу не судилось....
Тоді буду розумним я.
ПС
В подальшому-прийми до уваги мої зауваження - дивишся й порозумнішаєш.

Считай себя кем хочешь.
Хоть розумним, хоть Папой Римским, хоть користним для Державы на этих страницах, хоть маршалом, хоть кем.
В мой адрес только не пиши брехню.

А я посмотрю, как ты, корисний, со своими требованиями будешь добиваться от того же Франта и Ко поважати президента (и ты там что-то о подобатися писал) и т.д.
Такие ведь у тебя требования-критерии))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 08:07

Re: Політичні дискусії

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4944859#p4944859

hxbbgaf написав:А куда подевались владелец стояка круш и "отнятьиподелить81"?
Хотелось бы показать им цитату с одного рашистского форума, что там о нас пишут, и еще раз спросить, будут ли они поддерживать рашизм.
https://glav.su/forum/4/38/messages/?offset=1214100
Вши в тифозном бараке остаются и после того, когда из барака вынесли последнее тело. И они жили бы там ещё как минимум год, живучие твари. Но обычно барак сжигают.

То есть нас всех (кто останется в живых) они считают вшами и собрались сжигать! Дорисовывая нам какой-то "нацизм", когда сами на нас напали, оккупировали территории, творят зверства, еще и зигуют в центре москвы (как 4 ноября прошлого года на "русском марше"), а у нас правят евреи.
Там еще много интересного - как они собираются нас расчленить и как сами называют неадекватами сторонников тех, кто надеется с ними помириться.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 08:50

пришла мысль такая
тут некоторые обвиняют народ наш в Инфантилизме.
но если присмотреться, признаки Инфантилизма то как раз у государства, ну или властей всех мастей, его олицетворяющих. :D

Инфантилизм - незрелость в развитии, сохранение в поведении или физическом облике черт, присущих предшествующим возрастным этапам

Психический инфантилизм — незрелость человека, выражающаяся в задержке психического развития, при которой поведение человека не соответствует возрастным требованиям к нему. тут слово человек поменять на государство :D

Правовой инфантилизм — низкий уровень правового сознания, чувства ответственности относительно поведения в рамках права, несформированность, недостаточность правовых знаний и установок, но высокого уровня желания получить результат (без осознанности последствий, с вероятной осознанностью отрицательного поведения)

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0 ... 0%B7%D0%BC

и ещё, на примере сегодняшних дней.
является ли желание людей во время карантина получать мат.помощь от государства Инфантилизмом, или это, всё же, обязанность государства?
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 09:15

19yuriy91 написав:и ещё, на примере сегодняшних дней.
является ли желание людей во время карантина получать мат.помощь от государства Инфантилизмом, или это, всё же, обязанность государства?

Це питання з іншої трошки сфери ... Якщо держава приймає якесь рішення , яке обмежує громадян в чомусь - в даному випадку у зароблянні грошей - то вона повинна всім абсолютно ( незважаючи на статус чи соціальний стан ) надати якийсь однаковий "бонус" . Для працюючих це буде бонус за роботу в нестандартному режимі , для всіх інших - допомога просто .... Отакий варіант був би правильним . Але ж не у нас таке ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 09:24

Puente написав:
  19yuriy91 написав:и ещё, на примере сегодняшних дней.

Це питання з іншої трошки сфери ... Якщо держава приймає якесь рішення , яке обмежує громадян в чомусь - в даному випадку у зароблянні грошей - то вона повинна всім абсолютно ( незважаючи на статус чи соціальний стан ) надати якийсь однаковий "бонус" . Для працюючих це буде бонус за роботу в нестандартному режимі , для всіх інших - допомога просто .... Отакий варіант був би правильним . Але ж не у нас таке ...

этот пример, просто, более наглядно раскрывает отношение государства и гражданина.
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 09:27

Re: Політичні дискусії

Насправді оці всі суперечки - особливо про 73 % - це суперечки про сам принцип демократії . Ну і всі ми звикли жити в світі , де демократія - це типу найкращий варіант з існуюючих . Але насправді це ж не так . Демократія вигідна реальній еліті , у якої в руках засоби масового впливу на людей . І оскільки переважна більшість легко підається впливам - то і цей варіант найбільше підходить . От уявіть інший варіант - як модифікований середньовічний - з цензами на можливість участі у виборах . Наприклад - зараз сучасна наука стверджує , що є з десяток видів інтелекту - від традиційного ( логіко-математичного ) до спортивного та музичного ... Визначивши степінь інтелектів кожного - можна встановити мінімальну межу ( умовно - +10 % від середнього рівня по країні ) максимального коефіцієнту якогось інтелекту у певної людини . Зразу видно - хто куди входить і який він ... На оцей прошарок і впливати вже важче , і значно менший він , і репрезентує все-таки кращу частину населення ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

#<1 ... 58715872587358745875 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор