Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:вано А можете озвучити дві цифри Перша - скільки українців загинуло на території України під час керування Україною компартією СРСР Друга - скільки росіян чи євреїв загинуло в Україні з 1991 року і по сьогодні.
Я думаю що порівняння буде не на користь совка.. Як на мене ,по самим скромним підрахункам,тільки голодомор забрав кілька мільйонів... А скільки назвете Ви ? до 2014 - нуль ,після 2014 максимум пару десятків( я маю на увазі територію України без ОРДЛО ) То може завяжете вже з своєю совкофілією?
У меня не совкофилия, у меня вопрос к тебе и твоим сторонникам, ты правда считаешь, что под нацистами было бы лучше, и украинцы получили бы свое государство? Ты считаешь оккупацию сталиным тех регионов, которые сейчас украина - преступлением или нет? Шухевич, чье имя носит проспект в столице, служил нацистам или нет?
vano80 написав:У меня не совкофилия, у меня вопрос к тебе и твоим сторонникам, ты правда считаешь, что под нацистами было бы лучше, и украинцы получили бы свое государство?
Они забывают, что всех трёх братьев Бандеры убили нацисты, в том числе двоих в Освенциме, куда нацисты свозили ущербных инородков по их нацистским понятиям - евреев, русских, украинцев и тд.
Востаннє редагувалось freeze в Нед 10 тра, 2020 20:30, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:вано А можете озвучити дві цифри Перша - скільки українців загинуло на території України під час керування Україною компартією СРСР Друга - скільки росіян чи євреїв загинуло в Україні з 1991 року і по сьогодні.
Я думаю що порівняння буде не на користь совка.. Як на мене ,по самим скромним підрахункам,тільки голодомор забрав кілька мільйонів... А скільки назвете Ви ? до 2014 - нуль ,після 2014 максимум пару десятків( я маю на увазі територію України без ОРДЛО ) То може завяжете вже з своєю совкофілією?
У меня не совкофилия, у меня вопрос к тебе и твоим сторонникам, ты правда считаешь, что под нацистами было бы лучше, и украинцы получили бы свое государство? Ты считаешь оккупацию сталиным тех регионов, которые сейчас украина - преступлением или нет? Шухевич, чье имя носит проспект в столице, служил нацистам или нет?
Восточная Германия стала жить лучше чем было при совке ? Я например считаю что приступление есть тот факт что Украина занимает или не занимает исторические территории времён Киевской Руси Шухевич любил Украину а ты Украину не любишь С молоком на подсознательном уровне пропаганду впитывал твоей вины в этом нет. Люди у которых первый язык русский более восприимчивы к такого рода пропаганде
Давай мухи окремо - котлети окремо 1 Я вважаю,що патріот України повинен боротись за незалежність своєї Держави від будь яких інших режимів Тому я не засуджую а - позицію ОУН-УПА по відношенню до СРСР б - позицію ОУН-УПА по відношенню до гітлерівської Німеччини в - позицію Правого Сектору до сьогоднішньої РФ 2 За те що Сталін вбив кількамільонів під час голодомору ,він не те що повине був приєднати до України Західну Україну з Буковиною , а й враховуючи вклад українців у боротьбі проти Гітлера - Сталін повинен був передати Україні ще й Ростов-Таганрог і дати можливість Україні розвиватись як окрема,незалежна Держава
А тепер по суті Якщо СРСР борячись за втримування України в своїй орбіти -вбив кілька мільйонів Українців, в той час коли Україна,борячись за свою незалежність до 2014 року не допустила жодного політичного вбивства росіянина на своїй території..
То який режим більш людяний? есесерівський чи український?
freeze написав:Они забывают, что всех трёх братьев Бандеры убили нацисты,
Сталін вбив кілька мільйонів Нацисти (якщо відмінусувати українців,які боролись за СРСР в лавах ЗС СРСР) вбили набагато менше ніж Сталін...
Тому Питання риторичне Що було краще Отримати кілька мільйонів вбитих і чекати що перебють Чи боротись .ставлячи на різних конячок... Може при нацистах було б і гірше....\ Але- там могло б бути а при сталіні - було... Різниця як на мене - велика
vano80 написав:У меня не совкофилия, у меня вопрос к тебе и твоим сторонникам, ты правда считаешь, что под нацистами было бы лучше, и украинцы получили бы свое государство?
Они забывают, что всех трёх братьев Бандеры убили нацисты, в том числе двоих в Освенциме, куда нацисты свозили ущербных инородков по их нацистским понятиям - евреев, русских, украинцев и тд.
Ukrainian написав:Шухевич любил Украину а ты Украину не любишь
Гитлер любил Германию, Багосора - Руанду. Твой аргумент ничтожен. Любовь - слишком эмоциональный критерий, за которым может стоять все, что угодно, и которым можно прикрыться за любое преступление
budivelnik написав:Так що там про різні часи і відношення до смерті Чому в тебе смерть100 000 українців в 1933=1 руССомірцу в 1991-2020 ?
Ты совсем двинулся? Что это за очередной перл будивельниковской математики, над которой весь форум ржет?
Перше Ти вже визначився Тут тільки три ордловця і один жид тебе підтримують, бо форум порохоботський... Чи весь форум наді мною сміється?
А фразу виділену червоним - не я. а ти писав.
budivelnik написав:
zРадио написав:
budivelnik написав:вано А можете сказатидві цифри Перша - скільки українців загинуло на території України під час керування Україною компартією СРСР Друга - скільки росіян чи євреїв загинуло в Україні з 1991 року і по сьогодні.
Я думаю що порівняння буде не на користь совка.. То може завяжете вже з своєю совкофілією?
Разные эпохи - разные ценности человеческой жизни.
От москалик і відкрився повністю Виявляється в 1933 можна було знищити більше 1 млн українців(виморити голодом),я вже мовчу про втрати від інших геноцидів... А тепер ці мільйони навіть не прирівнюються до десятка(другого) любителів роССійськага міра...
Тобто так щоб форумчани розуміли Мудельман зрадіо порівнює життя 100 000 українців в 1933 до життя 1 роССійськомірца в 1991-2020
Ще в когось питання про мораль і етику цього долбозвона є?
А что, у порохоботов не может быть внутривидовой конкуренции? Очень даже может. И ржут таки над твоими псевдо-математическими находками в том числе и порохоботы.
PS: никаких ордловцев и жидов среди форумчан я не знаю, это твоя эзотерика
Востаннє редагувалось Радіо в Нед 10 тра, 2020 20:52, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Шухевич любил Украину а ты Украину не любишь
Гитлер любил Германию, Багосора - Руанду. Твой аргумент ничтожен. Любовь - слишком эмоциональный критерий, за которым может стоять все, что угодно, и которым можно прикрыться за любое преступление
С молоком на подсознательном уровне пропаганду впитывал твоей вины в этом нет. Люди у которых первый язык русский более восприимчивы к такого рода пропаганде.