|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 10 тра, 2020 20:54
freeze написав:Почему-то некоторые представители низших рас вдруг сейчас видят своё будущее при нацистской Германии в радужном цвете.
При цьому ,росіяни вважають свою расою вищою ніж українці...в противному разі відбирати в братів чи вбивати...якось не по християнськи... Тому фашисти німецькі - винищували расами руссофашисти - морили голодом тотально. Ще питання на засипку Де б швидше загнулись?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 тра, 2020 20:55
freeze Африканцев тоже в своё время считали низшей расой; а сейчас в Америке они президентами становятся; все меняется.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 тра, 2020 20:57
zРадио написав:Ниже привожу динамику населения - в период сталинской Украины рост, в период войны и рейхкомиссариата - падение.
Во время Голодомора тоже рост? Ах, ну да, все по заветам рашкинской пропаганды - рост, но отрицательный.
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2020 20:57
Ukrainian написав:С молоком на подсознательном уровне пропаганду впитывал твоей вины в этом нет.
В молоке нет никаких идеологических ферментов и пропагандистских аминокислот, болван  Как можно нести подобную ахинею, я не знаю! Ukrainian написав:Люди у которых первый язык русский более восприимчивы к такого рода пропаганде.
Ахахах, еще одно научное изыскание форумного тролля Ukrainian написав:Откуда тебе знать что любил гитлер ?
Оттуда, что он и книги писал, и на камеру записывался - факты биографии дошли до наших дней в "девственном" виде! Но откуда тебе об этом знать, правда?
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:00
budivelnik написав:Давай мухи окремо - котлети окремо 1 Я вважаю,що патріот України повинен боротись за незалежність своєї Держави від будь яких інших режимів Тому я не засуджую а - позицію ОУН-УПА по відношенню до СРСР б - позицію ОУН-УПА по відношенню до гітлерівської Німеччини в - позицію Правого Сектору до сьогоднішньої РФ 2 За те що Сталін вбив кількамільонів під час голодомору ,він не те що повине був приєднати до України Західну Україну з Буковиною , а й враховуючи вклад українців у боротьбі проти Гітлера - Сталін повинен був передати Україні ще й Ростов-Таганрог і дати можливість Україні розвиватись як окрема,незалежна Держава А тепер по суті Якщо СРСР борячись за втримування України в своїй орбіти -вбив кілька мільйонів Українців, в той час коли Україна,борячись за свою незалежність до 2014 року не допустила жодного політичного вбивства росіянина на своїй території.. То який режим більш людяний? есесерівський чи український?
Я правильно тебя понял, что в деле оккупации комми режимом в 39 году ты поддерживаешь сталина, убийцу украинцев? Борьба украинцев с нацизмом включает в себя борьбу с бывшим пособником нацистов шухевичем? Любид ли ватутин украину меньше шухевича, его заслуги в борьбе с нацизмом достойно было бы названием проспекта в столице?
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:01
Понимание истории у пугабэ, прямо как у наших некоторых форумчан.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:02
Ukrainian написав: zРадио написав: Ukrainian написав:Шухевич любил Украину а ты Украину не любишь
Гитлер любил Германию, Багосора - Руанду. Твой аргумент ничтожен. Любовь - слишком эмоциональный критерий, за которым может стоять все, что угодно, и которым можно прикрыться за любое преступление
С молоком на подсознательном уровне пропаганду впитывал твоей вины в этом нет. Люди у которых первый язык русский более восприимчивы к такого рода пропаганде. Откуда тебе знать что любил гитлер ?
Гитлер был достаточно публичным человеком. И деловым. Но шухевичи с бандерами не знали об отношении нацистов к славянам, это ведь была страшная тайна. И эти достойные люди думали что именно им дадут свободно жить и развиваться, под крылом третьего рейха. Это ведь совсем другое, что под сенью великого друга всех детей.
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:03
Sommer написав: zРадио написав:Ниже привожу динамику населения - в период сталинской Украины рост, в период войны и рейхкомиссариата - падение.
Во время Голодомора тоже рост? Ах, ну да, все по заветам рашкинской пропаганды - рост, но отрицательный.
Покажи данные, которые бы показывали падение. Я на графике вижу во время Голодомора "плато", в остальные периоды - рост. Падение - только в военный период (и период независимости, но об этом сейчас не будем). Я даю факты (какие есть), ты - пустословишь. О чьей пропаганде будем разговаривать? ))
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:04
vano80 написав: budivelnik написав:Давай мухи окремо - котлети окремо 1 Я вважаю,що патріот України повинен боротись за незалежність своєї Держави від будь яких інших режимів Тому я не засуджую а - позицію ОУН-УПА по відношенню до СРСР б - позицію ОУН-УПА по відношенню до гітлерівської Німеччини в - позицію Правого Сектору до сьогоднішньої РФ 2 За те що Сталін вбив кількамільонів під час голодомору ,він не те що повине був приєднати до України Західну Україну з Буковиною , а й враховуючи вклад українців у боротьбі проти Гітлера - Сталін повинен був передати Україні ще й Ростов-Таганрог і дати можливість Україні розвиватись як окрема,незалежна Держава А тепер по суті Якщо СРСР борячись за втримування України в своїй орбіти -вбив кілька мільйонів Українців, в той час коли Україна,борячись за свою незалежність до 2014 року не допустила жодного політичного вбивства росіянина на своїй території.. То який режим більш людяний? есесерівський чи український?
Я правильно тебя понял, что в деле оккупации комми режимом в 39 году ты поддерживаешь сталина, убийцу украинцев? Борьба украинцев с нацизмом включает в себя борьбу с бывшим пособником нацистов шухевичем? Любид ли ватутин украину меньше шухевича, его заслуги в борьбе с нацизмом достойно было бы названием проспекта в столице?
Я не можу нікого підтримувати в 1939 по двом причинам Перша - я 1965 року народження Друга - мій дід по мамі на стороні ЗС СРСР наступав на Західну Україну а дід по татові - в той самий час захищав Західну Україну. Тому Історія - це історія Але історія показує Що сьогоднішня Україна ,зразка 1991-2020 рік в сотні тисяч разів людяніша до мешканців України , ніж СРСР чи імперська Росія. Тому з точки зору моралі Краще памятники ставити тим ,чия діяльність принесла Україні менше жертв.. Жуков з Ватутіном , в Дніпрі втопили більше українців,ніж патріоти України знищили ворогів України за сотню років.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 тра, 2020 21:07
vano80 написав:Гитлер был достаточно публичным человеком. И деловым. Но шухевичи с бандерами не знали об отношении нацистов к славянам, это ведь была страшная тайна. И эти достойные люди думали что именно им дадут свободно жить и развиваться, под крылом третьего рейха. Это ведь совсем другое, что под сенью великого друга всех детей.
То есть у нацистов и славян были отношения как у «великороссов»(нацисты- россияне) и «малороссов» (славяне-украинцы) ? История повторяет круг
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1