Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
flyman написав:Хто знищив 15 млн українців після 1991?
Ти ж вже відповів - урбанізація знищила. Свої ж слова вже забув:
flyman написав:ніт, це наслідок урбанізації, в бетонній коробці багато не нарожаєш, тому США "одноповерхова Америка" і там природнє відтворення населення + емігранти, а в нас вимирання сіл, і катастрофічна демографія.
Щодо жита стало краще, то були "друга Франція", а став "перший Гондурас"
То відповідь була, чому нема природнього відтворення населення.
Урбанізація шла від початку промислової революції. Так що її можна натягнути і на процеси ХХ століття.
Можна запитати по іншому: Хто винищує українські села з часу незалежності?
PS4 написав:Некоторый зедебилы эксперты считают что бакс будет стоит 21 гривну Что скажете? Сливать бакс?))
Почему вы оскорбляете избирателей? Подтвердите свои полномочия на это, докажете свой, типа, высоченный интеллект?
Хотя если задаете здесь вопрос - сливать ли баксы или покупать, то
ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
19yuriy91 написав:зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
Є два типи людей Відповідальні і безвідповідальні Порошенко будучи відповідальним(і маючи власний досвід попередньої обіцянки закінчити війну) не міг обіцяти закінчити війну,шляхом просто перестати стріляти. Безвідповідальний Зеленський,не мав такого власного досвіду-а тому пообіцяв швидке і легке закінчення війни.
Зеленський переміг...але при цьому Там де Зеленський виконує свої обіцянки - виглядає клоуном В тих випадках,коли дії Зеленського не є клоунськими - виявляється що він виконує обіцянки Порошенка.
19yuriy91 написав:ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
слушай, а не мог бы разъяснить по поводу компании. Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально. Это как, не обещал златые горы? Не стал врать, что уже завтра все поедут на бали отдыхать?
19yuriy91 написав:ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
слушай, а не мог бы разъяснить по поводу компании. Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально. Это как, не обещал златые горы? Не стал врать, что уже завтра все поедут на бали отдыхать?
Конечно не специально слил, а по глупости. Пробегать всю предвыборную компанию по церквям, и митингам для своих сторонников, которые бы и так за него проголосовали, припевая песни и бегая за шариками Шария и хватая за носы или шапки. На фига было заниматься такой тупостью. Всё на что Порошенко делал во время предвыборной компании акцент, не входило в ТОПы общественных запросов населения на тот период. Здесь у него не было вариантов как разгромно проиграть.
в поисковиках забанили?
Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально.
19yuriy91 написав:зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
Є два типи людей Відповідальні і безвідповідальні Порошенко будучи відповідальним(і маючи власний досвід попередньої обіцянки закінчити війну) не міг обіцяти закінчити війну,шляхом просто перестати стріляти. Безвідповідальний Зеленський,не мав такого власного досвіду-а тому пообіцяв швидке і легке закінчення війни.
Зеленський переміг...але при цьому Там де Зеленський виконує свої обіцянки - виглядає клоуном В тих випадках,коли дії Зеленського не є клоунськими - виявляється що він виконує обіцянки Порошенка.
Більшість обіцянок Зеленського - просто фантазії , велика частина обіцянок Порошенка - тупо не виконані , хоча можливості були . І що краще - я не знаю . Короткостроково Порошенко може і був би кращий - нічого б не мінялося - а так вже всі звикли . Довгостроково - невідомо - бо народ теж повинен починати думати - що ж краще для майбутнього . Раз вже у нас отака демократія - то крім виборів чи повстань інструментів немає ...