Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Та поширюй Тобі по мордасам москалі надавали , а ти замість того щоб підставити в себе дома другу щоку-втік сюди і тут пробуєш мене переконати що від3,14здили тебе правильно і ти пропонуєш і мені в твоїй шкурі пожити..
Я мислю по іншому Не я повинен тебе захищати коли ти штани зняв і до ворога голим задом повернувся.. Ти спочатку мусиш повернутись до ворога лицем і спробувати дати відсіч...а я вже після зроблю висновок варто чи ні тобі допомагати.
budivelnik Сильні лідери на місцях, це добре, але доволі часто це перетворюється на анархію. А під час бою, всі повинні дослухатися одного лідера, а не тягнути простирадло кожний на себе. Ця отаманщшина і стала однією з причин поразки УНР. Егоїзм еліти привів до Руїни 17ст, коли гетьмани після смерті Богдана Хмельницького , почали рвати Украйну на шматки, запрошувати до своїх чвар чужі війська, що грабували українців. Це все відомо з історії. Врешті решт Україна бул поділена між імперіями. І українцям довелося воювати один з одним в складі різних імперій, що є трагедією. Наслідки цієї трагедії ми відчуваєио досі...Внутрішні чвари, бо склалися певні відмінності в менталітеті, побуті різних частин країни. Країну треба зшивати, а не розколювати необдуманими гаслами і вчинками.
П.С. Я не примушую Вас погоджуватися зі мною чи ні...Я просто ділюся своїми думками. Ви можете вважати пор своєму. Монополії на Істину ні в кого немає. Кожен може помилятися. Але ненависті до ближнього можна позбавитися і збільшувати кількість добрих справ. Це єдиний конструктивний вихід. І тут я погоджуюся з тезою, що почни перетворення з СЕБЕ, власної совісті. Не треба бути стражником чужої совісті і моралі, а лише власної. Свої гріхи винищувати.
Пропрезидентська команда (ВР та Уряд). Реформи та досягнення: 1. Децентралізація. Дуже важлива та успішна. Розподіл податку на доходи фізосіб : 25% - до державного, 15% - до обласного, 60% - до місцевого бюджету. Бюджет Коростеня: 2013 – 233,1 млн.грн. (+ дотація – 39,7 млн.грн.); 2018 – 720,7 млн.грн. Україна, доходи місцевих бюджетів: 2014 - 68,6 млрд.грн.; 2017 – 192 млрд.грн.; 2018 - 231 млрд.грн. 2. Реформа "Нафтогазу" (Коболєв). Перемога у Стокгольмському арбітражі по контракту Тимошенко з Московією -відсуджено 4.6 млрд $. Суд у Ґаазі - відсуджено – 5 млрд $. Вдалось спасти $94,7 млрд. зі 126,7 млрд. ($32 млрд. - безповоротно втрачено). Відмова від московитського газу. У 2018 році «Нафтогаз» вийшов у прибуток, зріс видобуток газу - до 20,89 млрд. куб., імпорт газу скоротили на чверть - до 10,6 млрд. куб. (за контрактом Тимошенко мали щорічно купувати 52 млрд. куб. без права перепродажу). 3. Запроваджено систему держзакупівель ProZorro, одну з найкращих у світі. Лише за півтора місяці 2019-го економія сягнула 97 млн.грн. – І. Горбенко, департамент держзакупівель Міноборони. 4. Очищення банківської системи (В.Гонтарєва). Банківська система в 2018 році вийшла в прибуток. 2014-2017 - вичистила 90 банків зі 180-ти («мийки»). Націоналізовано "Приватбанк". Новий революційний закон про валюту. Курс гривні не залежить від економіки московитів та курсу дерев’яного. 5 Ощадбанк виграв суд у РФ і відсудив 1.3 млрд $. 6. Відкрито реєстри про паї, ділянки, будинки, квартири, машини. 7. Введено Е-декларування прибутків та майна для чиновників і політиків. 8. Розпочато пенсійну, медичну, судову та освітню реформи, реформа в МВД. 9. Створено антикорупційний суд, САП. 10. Ухвалено Закони «Про реінтеграцію Донбасу» та «Про національну безпеку України». 11. Декомунізація. 12. Українізація (після 350-ти років змосковщення). 13. 2015-2018р.р. – відкрито 207 нових заводів. 14. 2016-2018р.р. - відкрито 115 шкіл європейського рівня. 15. 2016-2018р.р. - побудовано 115 сонячних електростанцій. 16. Розпочато реалізацію програми будівництва 513 амбулаторій по всій Україні. В 15 областях стартувало будівництво 310-ти сільських амбулаторій: моно-практики з 1 або 2 лікарями без житла — 102 об’єкти та з житлом – 104 об’єкти; групової практики на 3-4 лікаря (94) та на 5-7 лікарів (10). 17. Міжнародне сполучення. Авіа - в Україні найбільший лоукостер Євросоюзу Ryanair + Wizz Air + Tarom + Atlasglobal. Укрзалізниця – поїзди до Пшемисль, Варшава, Вроцлав, Краків, Будапешт, Прага, Братислава, Бухарест, Відень та інших. 18. Оновлення громадського транспорту. За 2018 рік - 265 нових автобусів та 171 новий тролейбус. 19. Допомога при народженні дитини – 41280 грн. 20. Субсидії малозабезпеченим. 21. Капітальні інвестиції в економіку України: 2016-ий - 412 млрд.грн.; 2018-ий - 526 млрд.грн. 23. Активне будівництво та ремонт доріг. 2016 – 900 км, 2017 – 2100 км, 2018 – близько 3500 км = близько 6500 км. І це все, в період гібридної війни з Московією. Коли з бюджету йде на армію по 3-4 млрд. $ у рік.
Та поширюй Тобі по мордасам москалі надавали , а ти замість того щоб підставити в себе дома другу щоку-втік сюди і тут пробуєш мене переконати що від3,14здили тебе правильно і ти пропонуєш і мені в твоїй шкурі пожити..
Я мислю по іншому Не я повинен тебе захищати коли ти штани зняв і до ворога голим задом повернувся.. Ти спочатку мусиш повернутись до ворога лицем і спробувати дати відсіч...а я вже після зроблю висновок варто чи ні тобі допомагати.
Річ не про мене, але вже якщо вже кусьнули.. Я не втікав. Я в себе вдома. Тим паче переселився я ще ДО війни, свідомо. В рамках держави Україна, кожний громадянин, згідно Конституції, має вільно обирати місце проживання. І ніхто не має право йому дорікати чи висувати якість вимоги. Бо з Ваших дописів виходить, що я приїхав з іншої держави і кожне місто само по собі незалжна держава. Аналогічні питання, чому Ти не на війні, можна задати будь кому. В кожного своя ситуація. Річ не в персоналіях форума. Ми тут обговорюємо політику, а не форумчан.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 18 тра, 2020 15:59, всього редагувалось 1 раз.
Frant Був би Ти людина з власною позицією, на Тебе, ще б якось можна було відреагувати. Але троляка є троляка. Вистрибуй далі з репетузів, нє пєрєусердствуй, маріонетка і перевертень!
Козак-характерник написав:В рамках держави Україна, кожний громадянин, згідно Конституції, має вільно обирати місце проживання. І ніхто не має право йому дорікати чи висувати якість вимоги. Бо з Ваших дописів виходить, що я приїхав з іншої держави і кожне місто само по собі незалжна держава. Аналогічні питання, чому Ти не на війні, можна задати будь кому. В кожного своя ситуація. Річ не в персоналіях форума. Ми тут обговорюємо політику, а не форумчан.
В Козацкій Україні-козак був в мирний час простим гречкосієм...., так само як море інших селян... Але у воєнний час-Козак брав в руки шаблю і йшов воювати.... Його підтримувала якась частина селян...яка в кінці-кінців також ставала козаками... Так от Простий селянин не мав права голосувати. Що йому казали - те він і робив Козак голосував...на козацькому віче...бо він віддавав своє життя у руки керівника.
Різницю розумієш... Право мирно жити в Державі - мають усі Право радити як жити цій Державі-перелякані втікачі -не мають(як мінімум морального , хоча це й не закріплено в Конституції)
Тому хочеш радити - воюй як можеш(допомагай платежами у вигляді податків, волонтерь...ба накінець воюй на фронті) Але заховатись за чужими спинами і тявкати... багато розуму не треба Тим більше що тявкання більш на користь ворогу від якого ти ж і утік.
AlexxK написав:Второго президента Леонида Кучму признали лучшим главой украинского государства 20% опрошенных украинцев.... а третьего президента Виктора Ющенко - 6%.
І це при тому, що по ПКС за Ющенка жили найкраще, а динаміка росту зарплат-пенсій взагалі найвища.
AlexxK написав:Второго президента Леонида Кучму признали лучшим главой украинского государства 20% опрошенных украинцев.... а третьего президента Виктора Ющенко - 6%.
І це при тому, що по ПКС за Ющенка жили найкраще, а динаміка росту зарплат-пенсій взагалі найвища.
Якби додали період УРСР, то переміг би Щербицький (Брежнєв).
budivelnik написав:Право радити як жити цій Державі-перелякані втікачі -не мають(як мінімум морального , хоча це й не закріплено в Конституції)
Це Ваша особиста точку зору. Лише. Я її зрозумів. На форумі можуть всі вільно висловлювати свої думки. І не лише на форумі. І вірно Ви зауважили, що в Конституції закріплено таке право - право вільно висловлювати свої думки. Так що можете вважати так, як завгодно, так само як і я сам вирішу, як мені вчиняти, жити, говорити щось чи мовчати. Ви самі казали, що завжди підкорюєтеся волі більшості. Конституція, що заснована на волі більшості, не позбавляла мене мої природніх прав. Тому змиріться з тим, що не все відбувається так, я Ви про те думаєте. Ми є на рівних, подобається Вам то чи ні. На цьому, дискусію про особистості, давайте припинимо. Зосередимося виключно на політичних дискусіях. Будемо критикувати думки і позиції співрозмовника, а не його особистість і моральні якості. Бо скільки людей, стільки й думок. Одному я чи Ви, подобаєтеся зі своїми людськими якостями, іншому - ні. Все це доволі субєктивно. А мова тут не про нас з Вами...