Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60976098609961006101 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 18:51

pesikot написав:Козак-характерник
А я поддерживаю budivelnik'а.
Ты сбежал из Донецка в благополучный Львов и оттуда рассказываешь, как должны были другие действовать в Крыму и на Донбассе, а ты сам далеко от событий, в тепле, уюте и снаряды не летают. При этом, прикрываешься христианскими ценностями

Тебе напомнить, что сказал Порошенко Новинскому во время Майдана"2014 ?

Ви чого підтримуєте брехню хворої людини? За кумпанію? Чи теж хворий? Вже декілька разів казав, що я нікуди не тікав, а переселився ДО війни. Та й це немає значення. Мова тут не про мене. Але якщо вже про мене забалакали, то відповім... Ні в яку секту я не записаний, не альфонс, не тікав....Це все хвороблива фантазія Будівельника. :) То не виглядайте дурнем, як ця хвора людина. :wink:

budivelnik написав:Мене влаштовує що ти себе впізнав...

Знов фантазуєте... :wink: Фантазьор, Ти мене називала... :) Пєстня така. На все добре! :wink:

detroytred написав:Больше читайте, изучайте...

Слово - золото!
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:01

Козак-характерник написав:
  andrijk777 написав:Козак-характерник
Я вам відповів.
Тепер вам питання:
Хто винен?

Винен в чому, поточніть?

Козак-характерник написав:Нічого собі гудзики... :shock: Втратили Крим і частину Донбасу, нормальні такі гудзики. :) І ніхто не винний. :mrgreen:
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:02

Re: Політичні дискусії

Игорь Мосийчук:

""Матеріали відносно організаторів та замовників вбивства журналіста Павла Шеремета виокремлені в окреме кримінальне провадження.

Водночас матеріали кримінального провадження відносно підозрюваних у самому вбивстві вже найближчим часом будуть передані до суду.""
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:05

detroytred написав:Будивельник
Вы отстали от жизни.
Этап капитализма, так называемый свободный рынок и индивидуализм, давно исчерпался.
Венцом в виде Великой Депрессии.
В США - погоджуюсь
  detroytred написав:Конкретно же в Украине он исчерпался в конце 90-х.
В кінці 90-тих , в Україні був совок-совком,соціалістична ідеологія перла на ура,Кравчку(комуніст) переміг на виборах з ще кращим результатом ніж Зеленський зараз
  detroytred написав:С тех пор госрегулирование, социальная политика.
Создание благоприятных для развития условий.
Ви переплутали
Є етапи
Перший - ломаємо совок як політичну систему - виконано в 1991 році
Другий -ломаємо совок в головах сформованих при совку - частково виконано
Третій - будуємо в головах звільнених від совка-нову ідеологію,в якій відсутні барига/нам всі винні - тобто базові ознаки капіталізму( я наголошую - базові) - зараз виконується
  detroytred написав:Вы опять оправдываетесь сволочами -- Кимами и тп.
Ви знову натягуєте сову на глобус.
Я оправдуюсь???? :mrgreen:
Я вам приклад привожу, це ж ваше переконання
Якщо лідер розумний(у кімів розум не вкрасти.а освіта повище нашої з вами на порядок) і хоче добра нації(тут також в кімів все нормально ,бо нація і кіми в головах кімів це одне і те ж)- то людішки справа другорядна, бо лідер всіх витягне...( а от тут я якраз і не погоджуюсь з вами, бо лідер швидше за все хоче-лт тільки населення не розуміє що СРСР вже пішов, а капіталізм в головах -книжками і наказами не побудуєш ,потрібно пройти крізь метод пробі і помилок.втратити СВІЙ капітал не раз,отримати щеплення від популізму....)
  detroytred написав:Какая в пень сознательность янки, бюргера и т.д,?))
Если она подкреплена таким наказанием за неуплату налога и мусор перед домом...
Натягувати вже десятиліттям виховане населення правилами відповідальності за власні дії на правила, коли в населення совкова парадигма не померла - можна...
От тільки це те саме, що папуасів відразу з каное на рекктивний літак садити і плакатись що
літак дали
лідера дали
а папуаси замість польотів з літака вартістю в сотні мільйонів - каноє вартість в 100 доларів зробили і на ньому рибу ловлять...не розуміючи що можна було з допомогою літака туристів привести і їх доїти так що риба ховається.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:05

А я поддерживаю budivelnik'а.
Ты сбежал из Донецка в благополучный Львов и оттуда рассказываешь, как должны были другие действовать в Крыму и на Донбассе, а ты сам далеко от событий, в тепле, уюте и снаряды не летают. При этом, прикрываешься христианскими ценностями

Тебе напомнить, что сказал Порошенко Новинскому во время Майдана"2014 ?

)))

Вообще-то Козак рассказывает своё виденье, как должны были действовать в Киеве. Должностные лица.

Не увидел у него обращения к тем, кто под снарядами и не в тепле-уюте.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:09

andrijk777 написав:
  Козак-характерник написав:
  andrijk777 написав:Козак-характерник
Я вам відповів.
Тепер вам питання:
Хто винен?

Винен в чому, поточніть?

Козак-характерник написав:Нічого собі гудзики... :shock: Втратили Крим і частину Донбасу, нормальні такі гудзики. :) І ніхто не винний. :mrgreen:

Відповідь пряма і однозначна - пуйло. РФ - агресор. Але я в тім пості наголошував дещо на іншому, чия злочинна діяльність-бездіяльність потурала агресору? Відповідь теж пряма і однозначна - Порошенко. Людина, що не виконала свої ПРЯМІ обовязки, як Головнокомандувача, не оголосила війну, загальну мобілізацію, надзвичайний стан. Це не право, а обовязок. Президент - гарант територіальної цілісності. Як на мене, це не просто бездіяльність, а свідомі дії, злочин - здача національного суверенітету. Національний зрадник, латентний, глибокозаконспірований агент РФ в Україні. І мене дивує, що патріотично налаштоване населення західної України повелося на цей розводняк. :shock: Порошенко - націоналіст. Ржунімагу. :mrgreen:
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 19:11, всього редагувалось 3 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:09

Козак-характерник
Я беру информацию из твоих слов. Поэтому, ты не переселился, а именно сбежал.
И именно ты, даёшь советы остальным. Прикрываясь христианством и имея такой боевой ник

И о боге ты проповедуешь здесь, в подконтрольной Украине, но не в неподконтрольном ОРДЛО.

Хорошо рассуждать о христианских ценностях посреди цивилизации, а ты пойди и рассуждай о тех же ценностях с вооруженными гопниками
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:14

Я беру информацию из твоих слов.

Не хочу перетворювати гілку в зясування особистих стосунків, вибачте! :) Але це НЕ правда! Або наведіть цитату, де я писав, що втік. Ви юзаєте лише брехню і хворобливі фантазії Будівельника. :) А навіть, якщо хтось і втік від війни, це все одно не виправдовує риторику Будівельника і Вашу. Якщо Ви вже підтримуєте колективну відповідальність всіх громадян за все, то не знімайте її із себе теж. І починайте теж з себе - на фронт! А не плодіть маячню, що хтось більше винний, хтось менший, залежно від регіону проживання. Будьте послідовні в своїй маячні.(не моїй :wink: )
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 19:19, всього редагувалось 4 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:22

zРадио написав:
  detroytred написав:Конкретно же в Украине он исчерпался в конце 90-х.
С тех пор госрегулирование, социальная политика.
Создание благоприятных для развития условий.
Вы опять оправдываетесь сволочами -- Кимами и тп.

Почему budivelnik и топит за Пороха, попытавшегося (увы, небезуспешно) вернуть Украину в дикий капитализм 90-х.
1. Госмонополии вместо выполнения социальной роли максимизируют прибыль.
2. Отход от тарифной сетки в оплате труда высших чиновников - у кого власть принятия решений, у того и бюджет на себя любимого.
3. Кто не работает, тот не ест - перевод половины ЕСВ в зарплаты работающих в ущерб неработающих, т.е пенсионеров (в 2013-м году средняя пенсия составляла 45% средней зарплаты, в 2019-м - 28%).
4. Монетизация медицины под видом т.н. реформы.
Все перечисленные меры идут вразрез с трендами развитых стран на социальное выравнивание, прогрессивное налогообложение и предоставление пакетов помощи, в том числе бесплатной медицинской. Но наш "атлант", судя по всему, проспал 90-е и живет иллюзиями прошлого, когда социальный дарвинизм казался благодетелем...
Давайте по порядку
1 Є паровозик який тягне - це активна частина суспільства,яка своєю працєю забезпечує
а - себе
б - бюджетників і пенсіонерів з інвалідами -через податки
2 Є відсоток.який можна забрати з цього паравозика.але при цьому треба памятати
а - чим більше забереш - тим помаліше буде розвиватис(збільшуватись) швидкість потяга.який тягне цей паравозик
б - з другого боку - чим менше забереш - тим швидше буде рухатись весь потяг ,але тим більша різниця буде між доходами паравозика і потяга.
3 Розвинуті держави ,вже давно розігнались , методом проб і помилок отримали співвідношення між доходами паравозика і тих кого цей паравозик тягне і швидкість їх потяга - перевищує швидкість потяга Україна.

Питання що робити
Варіантів два
Перший - створити умови ,по яким перевага буде для паравозика,який повинен розігнатись до швидкості розвинутих країн і після досягнення цієї швидкості.починати скорочення розриву між доходами паравозика і тих кого тягне паравозик
Другий - плюнути на швидкість , розмір перерозподілу зробити таким,щоб різниця між доходами була мінімальною..... і почати одночасно з цим будувати колючий дріт і берлінську стіну між Україною і рештою світу...
Бо всередині України .враження буде що в нас все справедливо, але як тільки заглянути за стіну і побачити досягнення решти...відразу захочеться робити революцію...

Тепер питання до всіх
Як думаєте, чому ті ,кого можна звинуватити або запідозрити у праці на росію-так сильно педалюють питання перерозподілу?
Адже росія( в якої нерівномірність між багатими і бідними на порядок більша ніж у нас) кровно зацікавлена в тому, щоб зменшити швидкість нашого потягу..
Бо наші успіхи - відразу змушують росіян збільшувати стіну між росією і рештою( в якою входить Україна) світу..а це додаткові неефективні витрати
Тому москалики прийняли іншу стратегію
максимально затормозити нашу швидкість.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:23

Будивельник
От у Вас получается, что население только сидит и ждёт от власти.
Но это не так.

Население и так занимается самообеспечением и покращенням для лично себя.
Это наш украинский менталитет.

Если и ожидает-требует от власти, то это лишь попутно. Почему бы и не потребовать-то?!

Наоборот, это при совке от должностных лиц покорное население, содержащее их, не требовало от них ничего...

От совка население было отучено радикально и быстро - в начале 90-х.

И ... опять же вот это всё, что Вы говорите (ответственность и т.п.), населению прививать должны власть имущие.
У них СМИ, система образования и пр. инструменты влияния.
Саморасти население будет сверхдолго.

Создание гражданского общества - это тоже функция власть имущих.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 60976098609961006101 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор