|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 23 тра, 2020 13:23
unicdima написав: Schmit написав:А вот в Украине много чего из военки ожило. Сейчас опять все останавливается. Уже не слышно о продвижении проектов Ольха, Нептун, Гром и т.д.
знову брешеш чергові стрільби відбудуться 25-30 травня на ДВП Алібей.
В'яло якось це все зараз відбувається, темпи вже не ті.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 13:23
Козак-характерник написав:Товариш ображається, що я підтримую... Я заспокоїв його душу.
Главное самому понимать, что ты имеешь дело с "простыми людьми". - Которые просто напросто много не понимают, и оно им и нах... не нужно.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 13:34
Всё, хана здесь всем. Кудрявый вернулся 
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:01
Kudrjavuy У вас есть своя тема-резервация, резвитесь там
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:12
Kudrjavuy написав: Козак-характерник написав:Товариш ображається, що я підтримую... Я заспокоїв його душу.
Главное самому понимать, что ты имеешь дело с "простыми людьми". - Которые просто напросто много не понимают, и оно им и нах... не нужно.
Я розумію, що в людини хвора душа, тому й поблажливо ставлюся, з милосердям.  Ну корьожить людину, що поробиш? Намагаюся заспокоїти, щоб настав мир в душі. Мені претензіїї Бідівельника, щодо "сцикуни", не можуть підтримувати якісь ідеї, нагадує суперечку між МартовVSУльяноff...  Щодо питання: кого можна вважати членом РСДРП? Мартов вважав, що достатньо того, щоб людина підтримувала ідеї і голосувала за партію, а Ульяноff, що членом партії можна вважати лише того, хто своїми конкретними діями сприяє розвитку партії. Відбувся розкол на більшовиків на чолі з Ульяноff, меншовики за Мартовим побігли. Підтримувати ідеї не заважають жодні риси характеру: ні сцикливість, ні хоробрість, ні жодна інша риса...  Хай людина зрозуміє то. Тобто Будівельник - більшовик, по цій системі координат. Плющить людину, що хтось має протилежну точку зору, інші цінності, риси характеру і т.п...Він одразу починає фантазувати про особисті якості опонента, якого в очі навіть не бачив. Несе таку пургу про лампасників, протирачів штанів, халявщиків, сцикунів...  Інших аргументів то ж немає. Ну, щоб возвиситися, в порівнянні з собою. Собі ж то він приписує зовсім інши риси характеру (міліардер, філантроп, плейбой, хоробрий вояка, герой  ) Ну що ж, не залишимо брата нашого во Христі на пітьмі, допоможемо, чим можемо, заспокоїмо мятежну душу. Хай примиряється потроху з обєктивною реальністю. Світ він такий, різнокольоровий. Будьмо милосердні!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:32
Козак-характерник написав: budivelnik написав: Козак-характерник написав:ідеологічно, багато чого з ідей Свободи, я підтримую.
Людина є дурнем не тому що вона дурень-а тому що в неї мало сірої речовини ,щоб усвідомити щось більш складне ніж примітивні гасло сильна рука, кесар, бог , нація.....Що це означає - вона зрозуміти не може,але постійно цими гаслами вона маскує свою примітивність. Розумна людина прекрасно розуміє,що крім гасел - є ще й причини/наслідки, право/відповідальність.... Тому людина(Держава) має право жити так як хоче( і закликати до радикальних змін),при умові , що своє право -вона заслужила своєю відповідальною діяльністю на благо суспільства в якому живе.... Тому Загинувші Свободівці - мали право на гасла-бо заплати за це своїми життями(навіть якщо вони не до кінця розуміли деякі проблеми цих гасел) Сцикуни/білобілетники - не мають жодних прав на використання радикальних гасел.
Доброго здоровячка Вам!  Продовжую лікнеп. Затямте собі раз і назавжди: в цьому житті, ніхто, нікому, нічим не забовязаний. Людина просто робить свій вибір, приймає певні забовязання чи ні. ..... Висновок: присміріть свою гординю і чванство!  На все є Божий суд. Кожний отримає по свому вибору.
Приходить першокласник в школу, витягує Біблію, кладе на парту і заявляє Я Біблію не читав, але прослухав,тому я нікому нічого не винен,але зараз всі викладачі включно з Директором школи зобовязані слухати мої брєдні, а я їх знання не поважаю і вчитись читати не хочу....Нічого(нікого) не нагадує? Тому в мене запитання до білобілетного перекотиполя 1 Чому діти в школі зобовязані слухати вчителя? 2 Хто виграє від того ,що учні чогось навчаться 3 Чи має право першокласник вимагати змін в навчальному процесі 4 Чи має право отримавший довідку замість атестата - вимагати змін у навчальному процесі.... Тому ще раз Суспільство - це в першу чергу особиста відповідальність по виконанню правил прийнятих в цьому суспільстві... І тільки той хто максимально/відповідально поводиться - має право виставляти претензії до інших ( і то тільки в тих сферах де його відповідальна поведінка перевищує рівень поведінки тих кому він виставляє претензії) А раз так,то В мене запитання Білобілетнику-що ти зробив корисного для України? Відпрацював волонтером? - точно ні Був на фронті - два рази ні Пробував стримати руССовесну яка на твоїй малій батьківщині процвітала з 2004 року? - ні Платиш податків більше - ніж отримуєш благ від Держави ( в розрізі макросімї дід/баба+батьки+ти+твої діти) - 99% що ні... То не зробивши нічого корисного - ти тільки підсираєш??? Класне в тебе розуміння дій порядного Громадянина.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:35
Козак-характерник написав:Плющить людину, що хтось має протилежну точку зору, інші цінності, риси характеру і т.п
Ти не маєш корисних для побудови Держави цінностей чи рис характеру(сциклівість - це не позитив.популізм тим більше). Твій набір складається з двох популістичних гасел Порошенко - поганий бо здав Україну Хтось повинен щось зробити, поки білобілетники будуть сцикливо ховатись в безпечних місцях,до створення яких не приклали ні грама зусиль.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:45
budivelnik написав:Тому в мене запитання до білобілетного перекотиполя
Я форумчанина з таким ніком тут не бачив. Моще щось пропустив?  Ну чекайте, може він зявиться і відповість Вам.  Можу надати лише коментарій до Вашого допису. Іноді людину і її цінності, найкраще характеризують не відповіді, а питання, які та людина ставить...  Не буду зайвий раз Вас засмучувати, тривожити душу, аналізуючи Ваш потік свідомості. Вам вже неодноразово радили, звернутися до профільних спеціалістів і отримати ПРОФЕСІЙНУ допомогу.  Ось бачите, вже мерещаться неіснуючі персонажі на цій гілці...Себто, хвороба прогресує. Не затягуйте з лікуванням! І будьте мені здорові! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 14:50
Козак-характерник написав: budivelnik написав: Козак-характерник написав:Доброго здоровячка Вам!  Продовжую лікнеп. Затямте собі раз і назавжди: в цьому житті, ніхто, нікому, нічим не забовязаний. Людина просто робить свій вибір, приймає певні забовязання чи ні. ..... Висновок: присміріть свою гординю і чванство!  На все є Божий суд. Кожний отримає по свому вибору.
Приходить першокласник в школу, витягує Біблію, кладе на парту і заявляє Я Біблію не читав, але прослухав,тому я нікому нічого не винен,але зараз всі викладачі включно з Директором школи зобовязані слухати мої брєдні, а я їх знання не поважаю і вчитись читати не хочу....Нічого(нікого) не нагадує? Тому в мене запитання до білобілетного перекотиполя 1 Чому діти в школі зобовязані слухати вчителя? 2 Хто виграє від того ,що учні чогось навчаться 3 Чи має право першокласник вимагати змін в навчальному процесі 4 Чи має право отримавший довідку замість атестата - вимагати змін у навчальному процесі.... Тому ще раз Суспільство - це в першу чергу особиста відповідальність по виконанню правил прийнятих в цьому суспільстві... І тільки той хто максимально/відповідально поводиться - має право виставляти претензії до інших ( і то тільки в тих сферах де його відповідальна поведінка перевищує рівень поведінки тих кому він виставляє претензії) А раз так,то В мене запитання Білобілетнику-що ти зробив корисного для України? Відпрацював волонтером? - точно ні Був на фронті - два рази ні Пробував стримати руССовесну яка на твоїй малій батьківщині процвітала з 2004 року? - ні Платиш податків більше - ніж отримуєш благ від Держави ( в розрізі макросімї дід/баба+батьки+ти+твої діти) - 99% що ні... То не зробивши нічого корисного - ти тільки підсираєш??? Класне в тебе розуміння дій порядного Громадянина.
Я форумчанина з таким ніком тут не бачив. Моще щось пропустив?  Ну чекайте, може він зявиться і відповість Вам.  Можу надати лише коментарій до Вашого допису. Іноді людину і її цінності, найкраще характеризують не відповіді, а питання, які та людина ставить...
І саме тому древня народна мудрість по цьому питанню дає таку приказку Будь-який дурень ,поставить стільки запитань ,що й сто мудреців не дадуть на них відповідей...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1