|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 26 тра, 2020 11:59
Козак-характерник написав: Puente написав: насправді добре , що робив .  Зробити, то він зробив...  Але ЩО зробив? І головне, ДЛЯ КОГО зробив?
Ну оте все загальне вже багато разів повторювали ... Мені воно якось злегка дотично , але реально - від безвізу починаючи і томосом закінчуючи . Армія все одно насправді трохи збоку - бо реально "зашкварів" там дуже багато ... Ну і що він ні себе ні "сусідів" не обділив - це само собою - це ж не в плюс іде ... Економічні провали скрізь виправдовуючи їх війною , причому не оголошеною ... Я ж кажу - мені це не цікаво - це все одно вже історія минулого . Не зміниться . Треба рухатися далі ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:04
Puente написав:Schmit Абсолютно всі крупні капітали працюють на грані криміналу . Жодного інакшого немає . Хто в політиці чи при владі - користується цим . Де бюджетом , де можливостями просто , яких у інших немає ... Ну а відносно зробити - не зробити - то тут можна довго говорити . Що зробив - молодець . На що тут нападають - це насправді добре , що робив . А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави . На грані криміналу працюють малі і середні... Крупні працюють згідно чинного законодавства А перетворення поточного законодавства в необхідне для крупних - забезпечують лобісти у законотворчих органах влади. Тому ,практично ніхто і ніколи не може зловити велику компанії на порушеннях.. За винятком випадків коли наприклад українську ловлять на порушенні в Індії...бо вона перейшла дорогу штатівській великій компанії. Тепер по суду Я вже приводив інфо за 2019 рік 1 400 000 справ у первинних судах в тому числі 600 000 - адмін справи 400 000 - цивільні справи 400 000 - кримінальні справи 1 000 000 - апеляційний суд (тобто 1 млн з 1,4 млн не погодилось з рішенням суду) Але - 30 000 суддів не можуть розглянути 2,4 млн справ, а тому і йде вакханалія.. От якби з розгляду судді з зарплатою в 200-300 грн/година - вилучити всі адмін справи - тодіб і водичка стала менш мутною і від судів можна чогось булоб вимагати І останнє Істерія про безправність і безпорадність - це тільки істерія А те що тільки 6% довіряють...але тільки 2 % реально потрапляє під судовий розгляд... То й виходить 98% під судом не були...але 94% з тих 98% - суду не довіряють... Як думаєте - можна без накачки в ЗМІ отримати такий результат?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:15
Puente написав:А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
А вы, народ, коли голосували у 2014, дали президенту монобільшість у парламенті, як сьогодні зекоманді, щоб вимагати від нього зробити те, що від обовязків президента не залежить? Як на мене, він і так вище голови пригнув. Це ж саме я говорив, коли хаяли Ющенка. З Зе можете тепер все вимагати, бо у нього абсолютна влада.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:20
Puente написав: але реально - від безвізу починаючи і томосом закінчуючи . Армія все одно насправді трохи збоку - бо реально "зашкварів" там дуже багато ...
Безвіз, так, визнаю.  Томос - спірне питання, як на мене - негатив. Армія, нічого по факту, концептуально не змінилося, лише платити більше стали. І то, якщо б не війна, то не почухалися б. А так, корупція процвітає в армії, розкрадання продовжується, непотизм, паркетні генерали, показуха... П.С. Фактично, кинувши кістку безвізу, людям натякнули, що ви тут не потрібні, їдьте на всі чотири сторони. І ще, бажано, платіть наЛОХ, їз заробітків за кордоном.  А так, головні риси правління - брехня, брехня і ще раз брехня...І, що найдратівливіше - брехня у вишиванці, під націоналістичними гаслами...Петруччо, перевзувся на льоту і з голубого перефарбувався на помаранчового, як гімнаст...Насправді ж ніколи націоналістом не був. Аморальна людина, як вуйко Бєня казав...  Без принципів і моралі...Спаскудив націоналістичну ідею і розвісив локшину на вуха громадянам західних областей України, що трепетно ставляться до патріотизму, тим самим маргиналізуючи їх в загальноукраїнському просторі.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 26 тра, 2020 12:31, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:30
Puente написав: Хто говорить , що Порошенко все вкрав - м"яко кажучи - перебільшують , що говорить - що він зробив все , що міг - просто брешуть
Так НІХТО не говорить. Все що міг не зробив навіть Ісус Христос. Ну ви хоч на Козака-характерника не перетворюйтеся.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:35
andrijk777 написав: Puente написав: Хто говорить , що Порошенко все вкрав - м"яко кажучи - перебільшують , що говорить - що він зробив все , що міг - просто брешуть
Так НІХТО не говорить. Все що міг не зробив навіть Ісус Христос. Ну ви хоч на Козака-характерника не перетворюйтеся.
Христос зробив ВСЕ - приніс Істину. andrijk777 - злочинець і сепаратист.  Член секти свідків балеруна Петруччо - найкращого друга пуйла, яника і мєдведа. Сепаратистське кубло, що рядиться у вишиванки, маскуючи свої чорні справи, заради знищення України. andrijk777 написав: я взагалі вважаю що те що сталося - це тільки на благо України і української нації. В України відрізали ракові пухлини(Крим і Донбас). І те, що знайшлась така людина як По - це велике щастя для України. Я не вважаю що сьогодні потрібно повертати Донбас. Навіщо? Отримати людей, які завтра будуть голосувати за Януковичів? Отримати таких як ви? Ні. НАМ цього не потрібно.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:39
Schmit написав: Puente написав:А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
А вы, народ, коли голосували у 2014, дали президенту монобільшість у парламенті, як сьогодні зекоманді, щоб вимагати від нього зробити те, що від обовязків президента не залежить? Як на мене, він і так вище голови пригнув. Це ж саме я говорив, коли хаяли Ющенка. З Зе можете тепер все вимагати, бо у нього абсолютна влада.
снова народ, да шо ж с ним, окаянным, делать! откуда он свалился на голову керманычей? что за напасть такая? но вот шо интересно - югика поставить, например, находил петро голосов, по другим необходимым голосовалкам в раде тоже. а вот так, шоб войти в историю, как ПЕТРО-РЕФОРМАТОР - не нашлось голосов, не нашкрёб. тут уж вся вина на народе 
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:41
Schmit написав: Puente написав:А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
Стоп - а яким тоді чином можна змінити оцю нашу гнусну судову гілку влади ? При такому підході нічого і зробити не можна ... Тоді вся ця влада взагалі в принципі не потрібна - вона тільки гроші з населення збирає і трошки щось десь колись дає . А основні функції не виконує . Зе не має ніякої абсолютної влади - це розмови політиканів . У Порошенка набагато більше влади насправді було . Ну і ...ви , народ , коли голосували за Зе... - це мене так ідентифікуєте ? То ще раз кажу - не голосував за ЗЕ , і за ПО - теж ... Не знаю - хто гірший ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:43
Puente написав:Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
я б сказал - это основа основ, куда будет двигаться страна. без судебной реформы все остальные нежизнеспособны.
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2020 12:44
19yuriy91 написав: Schmit написав: Puente написав:А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
снова народ, да шо ж с ним, окаянным, делать! откуда он свалился на голову керманычей? что за напасть такая? но вот шо интересно - югика поставить, например, находил петро голосов, по другим необходимым голосовалкам в раде тоже. а вот так, шоб войти в историю, как ПЕТРО-РЕФОРМАТОР - не нашлось голосов, не нашкрёб. тут уж вся вина на народе 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-