Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав:Угрозы и давление США на сотрудников Международного уголовного суда - и ни один соросенок, ни один порохобот не гавкнет! Statement of the International Criminal Court on recent measures announced by the US
Посмотрел их раздел "Situations under investigation" Что это вообще за контора, которая десятилетиями расследует какие-то давно забытые африканские конфликты? И почему США вообще ими интересуется?
1. Уран 2. Алмазы 3. Нефть 4. Емкий рынок ТНП - и постоянный спрос 5. Ёмкий рынок оружия - и постоянный спрос 6. Европейцев из Африки выдавливает РФ и Китай - борьба с РФ и Китаем за влияние и рынки сбыта. О таких вещах, как слоновая кость, "чёрное дерево", золото, ... - я молчу. В то же время и для Украины порядка 20% высокотехнологического экспорта шло в Африканские страны.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 16 чер, 2020 13:54, всього редагувалось 1 раз.
У парламентській фракції "Слуга народу" 153 народних депутати є мільйонерами. Про це повідомляє Комітет виборців України (КВУ) з посиланням на декларації парламентаріїв, які доступні на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. "Всього у фракції 247 народних депутатів, таким чином, є мільйонером кожен другий депутат монобільшості", — наголошується в повідомленні. У цілому 247 народних депутатів "Слуги народу" задекларували 1,1 млрд грн (90% коштів — готівку).
А то перукарі, фотографи.
Щодо Стерненка:
Стаття 36. Необхідна оборона 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.
Незрозуміло чому не заарештований другий нападник і не встановлюються замовники.
Стаття 36. Необхідна оборона 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.
Незрозуміло чому не заарештований другий нападник і не встановлюються замовники.
А вдруг выясниться что и заказчика не было, и нападавшие пострадавшие. Я с трудом могу представить получивших такой заказ отморозков идущих на дело с голыми руками, а не как минимум с битами когда у заказанного в кармане нож
detroytred написав:Я тебе уже сто раз указывал, что твой аргумент личного занятия строительством и торговлей горилкою при обсуждении поднимаемых мною вопросов неуместен.
Бачу картонного треуголкіна знову понесло по повній.... 1 99% приватних підприємців-тим і займаються що будують/торгують/возять/стрижуть. Тому інформація від мене по питанню-чому так мало підприємців - є якраз найточнішою і найактуальнішою 2 Держава може впливати на кількість активних...при умові що активні є. Тому Якщо Держава 70 років гнобила активних(СРСР) ,потім 20 років не знала що будує (то копію СРСР то копію Швеції) - то ясно ,що навіть 10 років усвідомлення того ,що активні-потрібні,так і не змінила кардинально кількість цих активних 3 Моя переконання базується на тому ,що мої діти ( і їх друзі) побачивши мій приклад -більш масово вирішать займатись підприємництвом, тобто одного мене-замінить два моїх сини (кожен в своєму бізнесі,але бізнесі ,а не найняті) 4 Моє переконання базується на тому.що діти/внуки картонного треуголкіна-начитавшись його опусів - на гарматний постріл не підійдуть до думки стати підприємцем. Тому Якщо Держава зможе чимось допомогти підприємцям - мої цим скористаються. його все одно прошляплять 5 Тепер про інформацію з сторонніх джерел Хто був на базарі? Я думаю більшість Хто спілкувався з торгівцями ? - я також думаю що хоч раз в житті всі... Кому торгівці розсказували що у них все класно ,а кому жалілись на погані умови праці? - Я думаю що 80-85% торгівців жалілись А тепер цвях в труну Тут є долярчик,який жаліється...при цьому на велозапчастинах заробив на двохкімнатну і її ремонт+ за останні пару років заскирдував на 0,5 квартири на гривневому депо. І таких долярчиків,в яких магазин забитий сотнею килимів чи шкіряних курток по 200-500 доларів(тобто в товарі до 1 млн доларів) - греблю гати....але всі жаліються щоб не дай бог діти дейтройта не зрозуміли що підприємництво це добре і почали створювати конкуренцію.
От і виходить Людина найсильніше впливає на найближче оточення Чим більше дейтройт переконаний що кількість підприємців залежить від Держави а не від людей - тим довше його діти будуть на побігеньках у моїх.
zРадио написав:Угрозы и давление США на сотрудников Международного уголовного суда - и ни один соросенок, ни один порохобот не гавкнет!
Statement of the International Criminal Court on recent measures announced by the US
Зато ты у нас хорошо гавкаешь
Российская Федерация подписала Римский статут 13 сентября 2000 года, однако так и не ратифицировала его и, таким образом, государством-участником Международного уголовного суда не являлась. ... Ряд стран принципиально возражает против самой идеи МУС как ограничивающей суверенитет государств и дающей неопределённо широкие компетенции суду; среди них США, Китай, Индия, Израиль и Иран. ... Самым ярым противником деятельности МУС являются США. Правительство США хотя и подписало Римский статут в 2000 году, но уже в 2002 году отозвало свою подпись. ... США заключили также двусторонние соглашения с рядом стран, в которых обязали их не выдавать подозреваемых американских граждан Международному уголовному суду
То есть, США примерно с 2002 года является противником деятельности МУС. "Никогда такого не было и вот опять"
shapo написав:А вдруг выясниться что и заказчика не было, и нападавшие пострадавшие. Я с трудом могу представить получивших такой заказ отморозков идущих на дело с голыми руками, а не как минимум с битами когда у заказанного в кармане нож
Ну да, шёл Стерненко по улице, ему два перца не понравились, он решил их убить. Отличная альтернативная реальность
А то, что до этого было 2 нападения на Стерненко, так то таке.
А зачем ты выделил российскую федерацию жирным? Чтобы перевести стрелки с США? Ловко. Однако ты забыл, что для меня запретных тем нет, в отличие от тебя.
Наличие и РФ, и США в списке уклонистов от юрисдикции МУС говорит только о том, что и те, и другие хотят совершать преступления против других стран, и потом не нести за это ответственности!
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 16 чер, 2020 17:17, всього редагувалось 1 раз.