Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав:Угрозы и давление США на сотрудников Международного уголовного суда - и ни один соросенок, ни один порохобот не гавкнет! Statement of the International Criminal Court on recent measures announced by the US https://www.icc-cpi.int/Pages/item.aspx ... -statement
Посмотрел их раздел "Situations under investigation" Что это вообще за контора, которая десятилетиями расследует какие-то давно забытые африканские конфликты? И почему США вообще ими интересуется?
1. Уран 2. Алмазы 3. Нефть 4. Емкий рынок ТНП - и постоянный спрос 5. Ёмкий рынок оружия - и постоянный спрос 6. Европейцев из Африки выдавливает РФ и Китай - борьба с РФ и Китаем за влияние и рынки сбыта. О таких вещах, как слоновая кость, "чёрное дерево", золото, ... - я молчу. В то же время и для Украины порядка 20% высокотехнологического экспорта шло в Африканские страны.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 16 чер, 2020 14:54, всього редагувалось 1 раз.
У парламентській фракції "Слуга народу" 153 народних депутати є мільйонерами. Про це повідомляє Комітет виборців України (КВУ) з посиланням на декларації парламентаріїв, які доступні на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. "Всього у фракції 247 народних депутатів, таким чином, є мільйонером кожен другий депутат монобільшості", — наголошується в повідомленні. У цілому 247 народних депутатів "Слуги народу" задекларували 1,1 млрд грн (90% коштів — готівку). https://dt.ua/POLITICS/u-partiyi-sluga- ... 1020_.html
А то перукарі, фотографи.
Щодо Стерненка:
Стаття 36. Необхідна оборона 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає. https://protocol.ua/ua/kriminalniy_kode ... tattya_36/
Незрозуміло чому не заарештований другий нападник і не встановлюються замовники.
Стаття 36. Необхідна оборона 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає. https://protocol.ua/ua/kriminalniy_kode ... tattya_36/
Незрозуміло чому не заарештований другий нападник і не встановлюються замовники.
А вдруг выясниться что и заказчика не было, и нападавшие пострадавшие. Я с трудом могу представить получивших такой заказ отморозков идущих на дело с голыми руками, а не как минимум с битами когда у заказанного в кармане нож
detroytred написав:Я тебе уже сто раз указывал, что твой аргумент личного занятия строительством и торговлей горилкою при обсуждении поднимаемых мною вопросов неуместен.
Бачу картонного треуголкіна знову понесло по повній.... 1 99% приватних підприємців-тим і займаються що будують/торгують/возять/стрижуть. Тому інформація від мене по питанню-чому так мало підприємців - є якраз найточнішою і найактуальнішою 2 Держава може впливати на кількість активних...при умові що активні є. Тому Якщо Держава 70 років гнобила активних(СРСР) ,потім 20 років не знала що будує (то копію СРСР то копію Швеції) - то ясно ,що навіть 10 років усвідомлення того ,що активні-потрібні,так і не змінила кардинально кількість цих активних 3 Моя переконання базується на тому ,що мої діти ( і їх друзі) побачивши мій приклад -більш масово вирішать займатись підприємництвом, тобто одного мене-замінить два моїх сини (кожен в своєму бізнесі,але бізнесі ,а не найняті) 4 Моє переконання базується на тому.що діти/внуки картонного треуголкіна-начитавшись його опусів - на гарматний постріл не підійдуть до думки стати підприємцем. Тому Якщо Держава зможе чимось допомогти підприємцям - мої цим скористаються. його все одно прошляплять 5 Тепер про інформацію з сторонніх джерел Хто був на базарі? Я думаю більшість Хто спілкувався з торгівцями ? - я також думаю що хоч раз в житті всі... Кому торгівці розсказували що у них все класно ,а кому жалілись на погані умови праці? - Я думаю що 80-85% торгівців жалілись А тепер цвях в труну Тут є долярчик,який жаліється...при цьому на велозапчастинах заробив на двохкімнатну і її ремонт+ за останні пару років заскирдував на 0,5 квартири на гривневому депо. І таких долярчиків,в яких магазин забитий сотнею килимів чи шкіряних курток по 200-500 доларів(тобто в товарі до 1 млн доларів) - греблю гати....але всі жаліються щоб не дай бог діти дейтройта не зрозуміли що підприємництво це добре і почали створювати конкуренцію.
От і виходить Людина найсильніше впливає на найближче оточення Чим більше дейтройт переконаний що кількість підприємців залежить від Держави а не від людей - тим довше його діти будуть на побігеньках у моїх.
Российская Федерация подписала Римский статут 13 сентября 2000 года, однако так и не ратифицировала его и, таким образом, государством-участником Международного уголовного суда не являлась. ... Ряд стран принципиально возражает против самой идеи МУС как ограничивающей суверенитет государств и дающей неопределённо широкие компетенции суду; среди них США, Китай, Индия, Израиль и Иран. ... Самым ярым противником деятельности МУС являются США. Правительство США хотя и подписало Римский статут в 2000 году, но уже в 2002 году отозвало свою подпись. ... США заключили также двусторонние соглашения с рядом стран, в которых обязали их не выдавать подозреваемых американских граждан Международному уголовному суду
То есть, США примерно с 2002 года является противником деятельности МУС. "Никогда такого не было и вот опять"
shapo написав:А вдруг выясниться что и заказчика не было, и нападавшие пострадавшие. Я с трудом могу представить получивших такой заказ отморозков идущих на дело с голыми руками, а не как минимум с битами когда у заказанного в кармане нож
Ну да, шёл Стерненко по улице, ему два перца не понравились, он решил их убить. Отличная альтернативная реальность
А то, что до этого было 2 нападения на Стерненко, так то таке.
А зачем ты выделил российскую федерацию жирным? Чтобы перевести стрелки с США? Ловко. Однако ты забыл, что для меня запретных тем нет, в отличие от тебя.
Наличие и РФ, и США в списке уклонистов от юрисдикции МУС говорит только о том, что и те, и другие хотят совершать преступления против других стран, и потом не нести за это ответственности!
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 16 чер, 2020 18:17, всього редагувалось 1 раз.