|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 21 чер, 2020 18:27
pesikot написав:Но мой вопрос был по линии Зеленский-Порошенко. Чем таким Порошенко насолил Зеленскому ?
Как по мне, так выразить соболезнование всегда несложно, почему Зеленский этого не сделал, там в ОП сидит такой туповатый Кирилл Тимошенко, он ответственный за всё это направление, может не посоветовал, может специально. Много глупостей происходит, и приведенный вами пример, такая же глупость, не знаю что здесь комментировать. Я просто скажу глобально, что происходит, в ОП ревностно следят за рейтингами, сами регулярно заказывают закрытые соцопросы. Стратегия на сегодня такая, чтобы поддерживать рейтинг Порошенко на уровне 25 %. Делая из него якобы серьезного соперника, но все понимают, что Порошенко не соперник, с антирейтингом 70 процентов никто еще нигде выборы не выиграл. Сейчас главная задача Слуг, чтобы на условном националистическом фланге не появилась фигура более благоприятная для избирателей, чем Порошенко, это может создать реальную проблему, а пока есть Порошенко, удача прёт Зеленскому.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 21 чер, 2020 20:44
pesikot написав:Янукович сбежал в страну-агрессор, а не уступил в президентской гонке.
Януковича єдиного позбавили звання: unicdima написав:Порошенко всей Украине насолил на десятилетия, но вы в упор не видите его преступлений.
Так би не узагальнювали. Те що багато піддались на маніпуляції, багато заздрили успішній людині, то це ще не всі. Я особисто не зустрів жодної позиції людини, думку якої я поважаю, яка би була на такій кочці зору. Щодо "злочинів" то побачимо що получиться з цієї клоунади з 23 справ проти Порошенка, коли навіть ще недавно 100% прокурор назвав ці справи юридичним трешом. Боюсь навіть дрібного почуття задоволення зебобіки не отримають.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 21 чер, 2020 22:15
detroytred написав:что будет, если ты закроешь свои кафе и магазины? Как без тебя, предприимчивого малочисленного и важного, общество справится?))
На дурні запитання-можуть бути тільки дурні відповіді 1 Я наприклад закрив кафе....ще пів-року тому, і відкрив в тому ж приміщенні -будівельний магазин. 2 Це нездара і пожиттєвий субсидан - може нафантазовувати дебілоїдні припущення..про закриття... Навіщо закривати те що несе золоті яйця? Навіть коли в мене не буде часу/здоровя/бажання - те що працює буде або а - передане в оренду ( і 30-50% в залежності від ефективності в момент передачі в оренду ) - буде вартість оренди або б - передане дітям .. у віртуальну оренду(вони мені пенсію у розмірі 30000-50000 грн/місяць - а я їм місце праці з зарплатою в 20000-40000 3 Про суспільство яке справиться Суспільство справиться...але справлятись буде не так як фантазують пенсіонери..типу Прийде месія.. і все за всіх зробить.. Суспільство навчиться економічно гнобити нероб і економічно підтримувати тих ,хто віддає більше ніж споживає. Так,на це потрібен час, приблизно ще років 10 ( якщо нездари перестануть розслабляти суспільство) і 20 - якщо будуть продовжувати поширювати фантазії про месій...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 чер, 2020 23:46
budivelnik Вопрос был-то нормальный. Закрылся бизнес. Всяко бывает... А ты ответы зачем-то дал дурнi.
С очередным противоречием. То ты упирал, что в бизнес мало желающих, а тем, кто в нём и достиг, развиваться в западло. Теперь же - без проблем найдешь арендаторов. Так я тебе последнее постоянно показывал. Что при наличии благоприятых условий люди к бизнесу найдутся. Твои же конкуренты вместо тебя с задоволенням будут вместо тебя кормить в кафе или продавать буд. материалы (получать за тебя золотые яйца, прибыль).
Это и есть то, как справится общество. А не какие-то твои очередные притянутые за уши фантазии об экономическом гноблении нероб и т.д.
Какие фантазии про мессий от меня??? Про все за всих зробить. У меня не так. Каждый делает свою работу. Каждый свою. Представляешь: власть имущие, управленцы-чиновники --- люди, занимающие должности с правами и инструментами, получающие за это заработную плату, льготы и пр., всего лишь выполняют качественно свою прямую работу, функциональные обязанности. Создают благоприятные условия для развития бизнеса. Как это делают в странах с результатом. В том числе и экономически поддерживают предпринимателей.
Но ты опять придумал глупость о мессии и зачем-то опять приписываешь мне. Научись читать.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2020 00:01
detroytred написав:То ты упирал, что в бизнес мало желающих, а тем, кто в нём и достиг, развиваться в западло. Теперь же - без проблем найдешь арендаторов.
Я ж казав Економічний пожиттєвий субсидант не може навіть усвідомити 1 Повторити (взяти в оренду зроблене) - може навіть такий нездара як він, але взяте в оренду-не збільшить створене.Спочатку на обєкті працював я..тепер на обєкті працює інший-змінились прізвища створювачів і залишились на попередньому рівні обєми створеного. 2 Створити нове( а тільки створення нового - це розвиток) - може тільки такий впертий/кваліфікований як я.І якщо мені не потрібно було створення додаткових умов в 1997 році, то тим більше вони не потрібні мені в 2020 От і виходить Таких як я - мало, а тому розвиваємось повільно...Чим більше буде тих хто в стані створити - тим швидше піде розвиток Таких як субсидант - валом, але те що вони можуть працювати на готовому - не збільшує дохід Держави , а значить Держава не може покращити життя люмпенів,чи виділити додаткові кошти на спрощення входження в бізнес - безруких і безголових субсидантів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 чер, 2020 00:10
budivelnik написав: detroytred написав:То ты упирал, что в бизнес мало желающих, а тем, кто в нём и достиг, развиваться в западло. Теперь же - без проблем найдешь арендаторов.
Я ж казав Економічний пожиттєвий субсидант не може навіть усвідомити 1 Повторити (взяти в оренду зроблене) - може навіть такий нездара як він, але взяте в оренду-не збільшить створене.Спочатку на обєкті працював я..тепер на обєкті працює інший-змінились прізвища створювачів і залишились на попередньому рівні обєми створеного. 2 Створити нове( а тільки створення нового - це розвиток) - може тільки такий впертий/кваліфікований як я.І якщо мені не потрібно було створення додаткових умов в 1997 році, то тим більше вони не потрібні мені в 2020 От і виходить Таких як я - мало, а тому розвиваємось повільно...Чим більше буде тих хто в стані створити - тим швидше піде розвиток Таких як субсидант - валом, але те що вони можуть працювати на готовому - не збільшує дохід Держави , а значить Держава не може покращити життя люмпенів,чи виділити додаткові кошти на спрощення входження в бізнес - безруких і безголових субсидантів.
Ты опять придумал и приписал мне свою глупость. В данном случае (при вопросе - если закроешь свои ты) речь была не о развитии-то. Предметом было наличие конкуренции, достаточности производителей в рынке. Для имеющихся условий. Ну научись не придумывать и приписывать, а вникать в текст. Ведь видишь же, что я постоянно только тем и занимаюсь, что указываю на твою выдумку-приписываемое мне искажение-ошибку с твоей стороны в мой адрес. Кстати, тебе развиваться в западло. О том, что дети твои собираются создавать новое, ты молчишь. Лишь говоришь, что твоё возьмут у тебя в виртуальную аренду.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2020 00:48
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:То ты упирал, что в бизнес мало желающих, а тем, кто в нём и достиг, развиваться в западло. Теперь же - без проблем найдешь арендаторов.
Ты опять придумал и приписал мне свою глупость. В данном случае (при вопросе - если закроешь свои ты) речь была не о развитии-то. Предметом было наличие конкуренции, достаточности производителей в рынке. Для имеющихся условий.
Бла-бла-бла Коли я створював кафе - то прийшов на місце, яке було пустим 10 років.... Створивши кафе-я створив 5 робочих місць .які пропрацювавши три роки - перетворились в 5 робочих місць будівельного магазину...якого знову ж в тому районі ніколи не було (ні за СРСР , ні пізніше) Тому Ніякою конкуренцією і не пахло.Просто треба було звідкись взяти капітал і ефективно його примінити detroytred написав:Ну научись не придумывать и приписывать, а вникать в текст. Ведь видишь же, что я постоянно только тем и занимаюсь, что указываю на твою выдумку-приписываемое мне искажение-ошибку с твоей стороны в мой адрес.
Почни з себе. Ти хоч можеш звязати докупи свої фантазії? detroytred написав:Кстати, тебе развиваться в западло.
1 Коли до тебе дійде Ти можеш проплисти сьогодні 100 метрів за 1 хвилину? -Ні, а я колись плавав, але сьогодні можу проплисти в найкращому випадку за 2 хвилини. Чи можна після цього стверджувати ,що мені западло плисти за 1 хвилину? Такий неадекват як ти - це буде стверджувати на кожній сторінці Той хто знає ,що підприємництво це праця ,з максимальними напруженнями фізичних і психологічних сил - той мене зрозуміє. Навіщо мужику напрягатись .якщо він досяг того ,що 95% за його життя -досягнути не зможуть Мене влаштовує бути в перших 5% , і не цікавить переміщення в перших 4,5%... Мені і тут добре,та й відпочивати-набагато приємніше ніж працювати,особливо коли відпочиваєш за свої... а не заглядаєш в чужий рот з твердим переконанням що за 25-ти річне протирання штанів-тобі недоплатили. detroytred написав:О том, что дети твои собираются создавать новое, ты молчишь. Лишь говоришь, что твоё возьмут у тебя в виртуальную аренду.
Знову концептуальна помилка Підприємець - це творчість... Я не впевнений що творчість моїх дітей перевершить мою... Але впевнений ,що з урахуванням того що я стартував в 32 роки з 4 000 доларів ,а вони стартують з 300 000 і в 15-20-27-32... Надіюсь (але стверджувати не можу) ,що отриманий капітал вони зможуть збільшити в 2-5 разів. Простий приклад Якби 20 років тому, я потрапив на равликову ферму, то замість накопичування 150000 доларів(15 років накопичення) для початку будівельної діяльності - я б після накопичення 20000(3 роки накопичення) доларів-створив би равликову ферму... і зараз ці равликові ферми були б коло кожного обласного міста. Є хороша приказка Знав би чого нема в США - був би мільйонером... В Україні зараз немає море чого... Але поки діти дейтройта, слухають тата і чекають поки для них хтось створить умови...то живуть вони поганенько і працюють то на збиранні полуниць в польського фермера(який створив умови для збирання) то продавцями/будівельниками в мене( який також створив умови для роботи) Цікаво За що пожиттєвий економічний субсидант так ненавидить своїх нащадків? Чи може в нього просто їх нема?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 чер, 2020 08:21
Будивельник Ты опять ошибся. В данном случае потерявшись во времени. Естественно, что в период возникновения рынка бизнесы создавались с нуля. Но за окошко глянь и в календарь, вспомни, что я тебе постоянно указываю - время первоначального становления рынка прошло.
Опять у тебя неуместные аналогии. Теперь с плаванием на время. Чудило, бизнес типичный, когда работает, то всегда стремится к развитию при наличии возможностей. Или уходит от дел, на пенсию, отдых. Ты свою уникальность *в западло* зачем-то приписываешь остальным.
Ты забыл указать в чём конкретно у меня концептуальная помилка. К тому же перепутал творчество со знаниями и рисками. Извини, но создание с нуля уже давно и не тобой изобретенного-внедренного (хоть кафе, хоть магазина, хоть равликовой фермы) - это не творчество. Творчество - это из другой оперы))
Слушай, если тебе кажется, что у тебя есть экстрасенсные способности виденья (моих нащадкiв), то ты ошибся форумом. Тут фантазии неуместны. Тем более глупые и противоречивые. Ты же себя-то хоть читай и понимай. У тебя сначала утверждения о том, что мои дети живут паганенько (очередная демонстрация твоего днища - затрагиваешь негативно детей, теперь брешешь в личный адрес о детях) и працюють на клубнике у польского фермера, а потом вопрос - чи може їх просто нема? Нельзя быть настолько глупым... Это уже уровень тупости.
И не путай. Субсидии, как выплаты из бюджета, разные. Одно дело -- нуждающимся в этих дополнительных выплатах малоимущим; и совсем другое дело - когда государство само нуждается в услугах учителей, врачей, военнослужащих и т.д. В этом случае контракт. Плата за услуги. Разве что из бюджета, как общее для обеих случаев.
Не тупи ... частным учителям, врачам, всл и пр. ты бы платил больше. Чем государству, которое предоставляет уже тебе эти услуги, обеспечивая услуги нанимая само. И если с частными учителями, врачами ещё можно, то воинская служба под государством. Другое дело, что госчиновники халатно подходят к своей этой работе. Так о том и речь. Требуй с них. Ведь деньги ты платишь государству. Тогда, правда, получится, что государство тебе обязано и ты зависишь. В разрез твоему кредо))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2020 09:29
unicdima написав:Порошенко всей Украине насолил на десятилетия, но вы в упор не видите его преступлений.
А вам лично чем насолил? Безвизом, томосом или мовой?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2020 12:11
Schmit написав: unicdima написав:Порошенко всей Украине насолил на десятилетия, но вы в упор не видите его преступлений.
А вам лично чем насолил? Безвизом, томосом или мовой?
Как раз это благие события, а вопрос стоит конкретизировать в конкретном плане.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
|