Не будет обвала, не будет роста-прогноз цен на жилье в Киеве

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2223242526 ... 33>
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:07

Ну перепутала я 12 и 21, результат от этого - 200 сделок в месяц - ну никак не зависит

... Які привели до похибки в 6 000 000 кв м :D ,
чисто жіноча логіка , зате носик у Вас напудрений :D
Я ж показую що по демографії повинно бути 180 операцій в день , тому й не розумію чому Ви вцепились в міфічних 200 в місяць :wink:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:12

Шановний пане Будівельник - одне маленьке зауваження чому Ви рахуєте демографію в розрізі - що всі хто помер обовязково є власниками нерухомості?
chuk_72

Подякував: 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:27

що всі хто помер обовязково є власниками нерухомості?

Ні звичайно , але відсоток власників набагато більший 50 % , практично всі приватизували свої квартири ( або кілька квадратних метрів в квартирі ) , тому всі хто на момент приватизації був прописаний в квартирі отримував свій шматочок житла у власність . Правда один підводний камінь тут є , адже можна було відразу приватизувати житло наприклад на внуків , виселивши дідусів і бабусь ( фіктивно звичайно ) на село . Внаслідок того що відсоток подібних варіантів мені не відомий , то і казуси можуть бути різні
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:33

tyreinua написав:Если сделок очень мало - это не повод, чтобы недвига стоила копейки...

Считаю, что данное высказывание смело нужно отнести к разряду "перл".
Долго смеялся :lol: :lol: :lol:
До чего же нужно дойти, чтобы так рассуждать.
Пару моментов- не видел нигде, чтобы хоть кто-то называл "копейки" на дне падения недвижимости. Разные суммы называются, минимум, что видел 300 баксов/метр. Это за 1- комнатную в 30 м, к примеру, - 9000 баксов. При сегодняшнем курсе 73800грн. - действительно, для любого украинца эта сумма, наверное, "копейки", при среднем доходе 3500грн/месяц в столице и 1900грн/месяц в регионах. :lol: :lol: :lol: Я лично думаю, что до такой цены дело не дойдет, но 500 баксов/метр увидим по Киеву точно.
И второй момент об элементарном.
Во всех бизнесах если сделок мало - понижают цену насколько это возможно, чтобы получить оборотные средства. Надеюсь, вы понимаете, что зазор до себестоимости огромен.
Цена в 500 баксов по Киеву для конечного покупателя -это цена на сегодня с прибылью.
Просто она не будет гиперприбылью, но все-таки застройщики в плюсе будут. И главное полуят оборотные средства , чтобы разморозить большинство объектов и продолжить работу уже в условиях нового рынка с новой ценой.
Те руководители кто потолковее и кто умеет победить свою жадность уже к этому подходят и будут первой волной.
SMOKE

Подякував: 780 раз.
Подякували: 1688 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:34

я раніше писав що не є ні растішкою ні упадистом - але якщо вести підрахунки то треба враховувати різні аспекти - тому навіть питання перереєстрації прав власності теж не настільки просто прораховується,. І по власному досвіду - два роки назад у нашому місцевому БТІ дійсно отримати-оформити документи не вистоявши в черзі 4-5 годин було просто нереально, а оце недавно заходив туди по справах - жодної людини, все роблять за шоколадку і моджна сказати якщо питання тільки в паперовій роботі за 5-10 хвилин.
chuk_72

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:47

тому навіть питання перереєстрації прав власності теж не настільки просто прораховується,.

Згоден , але коли починають гуляти інформаційним простором страшилки які під собою нічого не мають , то їх обовязково потрібно глушити , адже вони можуть призвести до більшого розбалансування ринку від якого основна маса все одно не виграє .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 15:54

Особисто я за те щоб будівельна галузь працювала і розвивалась, то дає великий поштовх для усього іншого розвитку - але дійсно таки щоб купували то як не крути житло повинно бути доступним так званому середньому прошарку населення. Важаючи себе середнячком відносним ,на даний момент не бачу як би молода сім`я могла собі дозволити купити житло навіть по тих цінах що існують зараз. Одразу скажу що житлом забезпечений(заробив сам і купив ще в 1999році - на диво дуже вдало бо тоді ще не думав про кризи, пузирі на ринку нерухомості і т.д. ) і тільки розмірковую над можливістю придбання.
chuk_72

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 16:00

Візьму для прикладу свою сім`ю - ми обоє працюємо, сукупний дохід десь порядка 10 000 грн в місяць для нашого регіону непогано. По міркуванням достатньо було б 3-х кімнатної квартири хоча б від 50 м.кв. Нині наскільки орієнтуюсь вартість житла в нашому регіоні такого рівня (якщо навіть взяти типу дешеву) порядка 60 000 вбитих єнотів. Якщо б я навіть при всіх ужимках зміг відкладати 5000грн/8,2 -600 вбитих в місяць купити зміг би тільки через 9 років. І то при стабільності і не погіршенні ситуації.
chuk_72

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 16:02

А оскільки орієнтуюсь що так званий середній прошарок в даний час не має таких доходів в нашому регіоні тому й роблю висновок, що житло нині не доступне тому хто в ньому найбільше міг би бути зацікавлений.
chuk_72

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 16:20

зміг би тільки через 9 років. І то при стабільності і не погіршенні ситуації.

Давайте по порядку .
Як я зрозумів одне житло Ви вже купили , нехай навіть це однокімнатна , яка на сьогодні як не дивно , але коштує приблизно 30-40К невбитих звірків :D , отже до повного щастя Вам потрібно ще 25 000 , а це всього 3-4 роки з 50 % відкладеннями від зарплати . При чому прошу запамятати , що цим житлом будуть з часом користуватись не тільки Ваші діти , а й внуки і правнуки , то варто задуматись а може не так вже і погано якщо для того щоб Ваш рід нормально себе почував століття-друге . Вам потрібно додатково попрацювати ще 3-4 роки :?:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 2223242526 ... 33>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему