Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 755756757758759 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Чт 10 сен, 2020 16:30

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt писал(а):Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен.
Правда, прикольно?

в Укргазі безплатно через їх мобільний додаток при оплаті по реквізитам
хіхі
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 10 сен, 2020 17:44

flyman писал(а):
  akurt писал(а):Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен.
Правда, прикольно?

хіхі

1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 10 сен, 2020 18:12

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):
Правда, прикольно?

хіхі

1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %

В Альфі 150 тисяч.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 10 сен, 2020 22:27

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):
Правда, прикольно?

хіхі

в моно %, але не більше 190 грн
але до чого моно,
може давай візьмем турецький банк який жахне % огого
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 07:56

change_pm писал(а):1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %

flyman писал(а):в моно %, але не більше 190 грн
але до чого моно,
може давай візьмем турецький банк який жахне % огого

Флай, я тебе не питав про Моно. Я про нього і сам знаю.

Я питав, скільки буде коштувати переказ 1.5 млн грн в Укргазі, який ти навів, як приклад безкоштовного перерахування коштів.

Так скільки буде коштувати перерахувати 1.5 млн грн з Укргаза в інший банк?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 10:33

Із задоволенням читаю кожного дня київську гілку - НЕ тому, що мене хоч якось хвилює КРЖН - я зовсім не розумію, навіщо кияни/некияни вже вивчають можливість купівлі залізобетонних паралелепіпедів по 2500-4000 (!!!!!!!!) доларів за квадрат бетонної підлоги - а просто цікаво читати думки реально розумних активних форумчан. Інколи один одному скубуть чуби, але реально розумні люди...
Ну і також на інших гілках багато цікавого...
  change_pm писал(а):- з укробанків геть,
- з бакса геть (до середини жовтня) - евро, фунт, франк,
- якщо знайдете де, вкладайте в золото на корекціях.

Так ось другий день вивчаюю досить цікавий новий для мене фінансовий інстумент...
Як з"язувалося:
- просто шляхом натискання кнопочок в інет-банкінку можна купувати на відкритий просто в інет-банкінгу рахунок в золоті - те саме золото, причому НЕ зливками штампованими, як у Приваті, наприклад, а просто грамами або унціями - на власний розсуд. Тобто можна купити навіть на 5 доларів, наприклад, або на 2 долари наприклад - як хочеш та скільки хочеш...
- купувати можна як за долари зі свого рахунку, так і в турецьких лірах зі свого рахунку (тут можна зробити так: "впіймати" максимум вартості долара до ліри - а потім "ловити" мінімум вартості ціни золота в турецьких лірах).
- ВАЖЛИВО: продаж/купівля золота ведеться за курсом міжнародного ринку з маржою 1 (ОДИН) відсоток на купівлю та 0,6% (!!!) на продаж.
Наприклад, вчора - 1 грам золота:
- купити можна за 63,2911 USD
- ціна світового ринку на момент мого моніторінгу: 62,65 USD
- продати куплене раніше 62,2944 USD
(Станом на п"ятницю на 17:13)

- Для порівняння (не бийте сильно, якщо помиляюся - я це питання вперше вивчаю): маржа Привату на купівлю у Вас золота - МІНУС 12%, на продаж вам +8 (вісім).

Ну і для інформації:
(за матеріалами https://www.sozcu.com.tr/)

По состоянию на 4 сентября 2020 вклады в иностранной валюте у граждан Турецкой республики увеличились на 179 миллионов долларов до 135 миллиардов 228 миллионов долларов.

135 228 000 000 долларов США.

По данным Института статистики Турецкой республики в стране проживают 83 миллиона 154 тысячи 997 человек. По сравнению с 2019 годом население страны увеличилось на 1 миллион 151 тысячу 115 человек.
Изменилась структура сбережений граждан страны:
В то время как депозиты граждан в ДОЛЛАРАХ США уменьшились на 59 миллионов долларов, вклады в драгоценных металлах, включая золото, увеличились на 347 миллионов долларов.
Депозиты жителей страны в драгоценных металлах, включая золото, составили на 4 сентября 2020 33 миллиарда 203 миллиона долларов.

Цікаво, але враження, що турки слухають change_pm...
(нагадаю, гадалки та ясновидці не рідше 2-х раз на тиждень розказують на цій гілці, що то - мій клон чи я його клон... хі-хі...)
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 11:47

akurt
На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна!
До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))

зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі.
І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі :D

ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.

зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі.
Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.

Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта.
Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал?
Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)

Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті 8)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 11:58

change_pm писал(а):akurt
На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна!
До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))

зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі.
І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі :D

ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.

зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі.
Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.

Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта.
Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал?
Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)

Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті 8)

https://concord.ua/ru/deposit/zolotij у соседок,пока они соседки))

С драгметалами надо внимательно,а не наугад
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 12:06

Мизантрóп
Якщо не важко, перевір наявність золота в банку?
Аналитик Альпари Максим Пархоменко оценивает золотые депозиты более скептически. По его словам, в Украине совершенно неразвита практика подобных продуктов, их предлагают слишком мало банков. Более того, гарантия вкладов ФГВФЛ на депозиты в золоте не распространяется. Номинальная ставка при этом находится на низком уровне. Если стоимость драгметалла вырастет на мировых рынках, есть возможность получить дополнительный доход. Но ситуация может быть и обратной: золото подешевеет, и это ударит по карману вкладчика.

https://minfin.com.ua/2017/07/06/28766810/
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 12:11

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Друзья/товарищи! Подскажите, плз, какой расклад на сейчас по поездке на авто в Турцию. Планирую в конце сентября двигать с семьей. Акурт, проясните, по возможности, как обстоят дела с ужесточением карантина в любимой Анталии? Заранее благодарен.

Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Alex_V_K_79

С нами с: 15.12.15
Благодарил (а): 227 раз.

#<1 ... 755756757758759 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор