Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 65696570657165726573 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 23:05

Re: Політичні дискусії

Украинская социологическая группа:
в Одесский горсовет проходят 5 партий: «Доверяй делам› (32,1%), ОПЗЖ (26,3 %), «Слуга народа» (10,3 %), Партия Шария (7,6 %) и «Европейская солидарность» (7,1%).
в Одесский облсовет проходят 6 политсил: ОПЗЖ (35,4 %), «Слуга народа» (18,3 %), «Доверяй делам» (12,4 % ), «Европейская солидарность» (6,5 %), «Батькивщина» (6,2 %) и Партия Шария (5,3 %)
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 08:06

Вкладчик1234 написав:Возник один вопрос. Он вроде бы простой, но чтобы не было обвинений в "скрытом смысле между строк", или непоняток с формулировками, - я его разделю на "под-вопросы", практически односложные.
1. АТО = война?

Зависит от определения термина "война".
Если война = боевые действия, то да - АТО = война с боевиками.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 08:43

Раз "их там нет" - значит АТО.
Если появляются следы их технического присутствия - значит РФ спонсор терроризма, регулярные частя ВС значит РФ - официально страна-террорист.
Что автоматом влечёт международную изоляцию.(по аналогу Ливии)
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 09:24

freeze написав:Украинская социологическая группа:
в Одесский горсовет проходят 5 партий: «Доверяй делам› (32,1%), ОПЗЖ (26,3 %), «Слуга народа» (10,3 %), Партия Шария (7,6 %) и «Европейская солидарность» (7,1%).
в Одесский облсовет проходят 6 политсил: ОПЗЖ (35,4 %), «Слуга народа» (18,3 %), «Доверяй делам» (12,4 % ), «Европейская солидарность» (6,5 %), «Батькивщина» (6,2 %) и Партия Шария (5,3 %)

Похоже одесситы мечтают о райской жизни ДыНыРы. Столько голосов отдавать партиям коллаборантов - просто сказочные... Потом удивляются, что страна в такой заднице.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 09:34

Schmit написав:

Похоже одесситы мечтают о райской жизни ДыНыРы. Столько голосов отдавать партиям коллаборантов - просто сказочные...

Не думаю, про ДыНыРы никто не вспоминает.
Доверяй делам - чисто региональный, неполитический бизнес-проект-междусобойчик.
Голоса за партию Шария - это у одесситов эквивалент когда-то бывшей в бюллетенях графы Против всех, типа Все достали.
А за ОПЗЖ Медведчука голосуют в 2-3 раза меньше людей, чем когда-то за Януковича.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 10:42

" Ах, Одесса, ..."
Ой не так!
Ех, Одеса... :oops:
В 2016р., влітку, повертаючись з щорічного відпочинку з Карпат, як завжди, на пів дороги додому, переночував у рідному мені с. Дяківці, де я у бабусі кілька років провів до школи і кожні літні канікули...Добре, що земляки там побудували чудовий готель, прямо на трасі. Всім, кому треба переночувати, або просто перекусити між Хмельницьким і Вінницею раджу готель "Транзит", не пошкодуєте і точно після першої спроби вже його ніколи не проминете і будете планувати свої поїздки так, щоб саме там пообідати або переночувати!
Подивіться фото:
https://www.google.com/travel/hotels/en ... VjN2E0Y2Jh
Почитайте відгуки:
https://www.google.com/travel/hotels/en ... VjN2E0Y2Jh
Так от! Зранку пішов поснідати в кафе готелю "Транзит". І вийшло так, що за сусіднім столиком сиділи двоє чоловіків віком біля 40 років. Оскільки музика мовчала, я якраз перед їх приходом попросив офіціантку її вимкнути, хотів тишою насолодитись, то став невільним свідком дуже цікавої розмови. Вони говорили як старі друзі... Говорили російською мовою, про Україну, про політику, про війну, ну точно як оце у нас на цьому форумі... З великою повагою один до одного. В одного позиція проукраїнська, в іншого, як у типових на нашому форумі самі знаєте кого... Причому аргументи проукраїнського оппонента повністю збігалися з моїми... Навіть не вірилося, що так може бути... Ніби я веду цю розмову, а він озвучує мої думки з того чи іншого питання... Більше години я їх слухав... Але мені вже треба було в дорогу, попереду ще майже 700 км. додому, та й хотілось засвітла доїхати. Але не зміг просто встати і піти. Просто роз*їдала цікавість: а звідки оппонент чоловіка з проукраїнською позицією, я був впевнений, що він або з Росії, або, в крайньому випадку, з Білорусії, бо аж занадто в його риториці було багато пропагандистських штампів "русского мира". Розраховуюсь з офіціанткою і підходжу до їх столика, вибачаюсь, кажу, що став невільним слухачем їх розмови, і прошу чоловіка з позицією "русского мира" відповісти звідки він приїхав в Україну. Він трохи зам*явся, мабть не очікував такого запитання, і тоді за нього сказав його товариш: він з Західної України, зараз живе у Львові, а я з Одеси! Сказати, що в мене був шок, це нічого не сказати! Ми поговорили кілька хвилин, я сказав одеситу, що я повністю підтримую його позицію, а львів*янину, що я в шоці, що він родом з Західної України і має такі переконання...Одесит переможно глянув на свого товариша, посміхнувся до мене і сказав: так, і таке буває в Україні, хоча логічніше було б, якби я мав його позицію, а він мою. І можу вас запевнити, що мою позицію в Одесі розділяє багато людей, в усякому разі серед моїх знайомих.
Я потім всю дорогу про цю розмову думав і тихо радів, що в Одесі також є наші люди і мабуть їх таки немало...
А тут freeze всю малину зіпсував... :(
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 10:54

freeze написав:Голоса за партию Шария - это у одесситов эквивалент когда-то бывшей в бюллетенях графы Против всех, типа Все достали.

Удобно быть шавкой, лающей на всех из подворотни.
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 10:56

Тракторист написав:
  Starikan написав:
  Вкладчик1234 написав:Возник один вопрос. Он вроде бы простой, но чтобы не было обвинений в "скрытом смысле между строк", или непоняток с формулировками, - я его разделю на "под-вопросы", практически односложные.
1. АТО = война?
а почему тогда с боевиками не боряться в Киеве?... ;)

Что за боевики в Киеве?
Террористы-одиночки есть везде.
А парады пленных были только в Донецке.
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 10:57

Starikan написав:
  freeze написав:Голоса за партию Шария - это у одесситов эквивалент когда-то бывшей в бюллетенях графы Против всех, типа Все достали.

Удобно быть шавкой, лающей на всех из подворотни.

Это обычная ниша - Против всех, все достали - на всех выборах.
В прошлом году эту роль удачно исполнили Слуги народа.

Сейчас два наиболее известных представителя этой ниши - Партия Шария и Пальчевский.
Востаннє редагувалось freeze в Вів 06 жов, 2020 11:08, всього редагувалось 2 разів.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 11:02

Starikan написав:
1. АТО = война?

1. Можно ли объявить "войну" "боевикам"?
2. И у нас всё-таки война с РФ и их войсками, или АТО (ССО) с "боевиками"?

А то на словах - одно.
А по документам - совсем другое.

Зачем украинская власть официально прикрывает "агрессора", выдавая его за каких-то неопределённых "боевиков"? Ведь им ничего и не предъявишь.
А с рф можно было бы официально требовать компенсаций, репараций и т.д. - а с АТО (ССО) - этого сделать не получится. Зачем власть ставит Украину в проигрышное положение?
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 65696570657165726573 ... 7544>
Форум:
+ Додати