vitaliian написав:В общем мышинная возня не более, которая закончится в феврале. Тогда можно будет откупаться.
По 33-35 грн в лучшем случае? Я в сектах по 24 и по 50 не состою, но вероятность ощутимой девальвации мне видится более реальной, чем курс ниже 28 в феврале 2021-го. Все, кто купили доллар по 24-25 и положили на депо под 2% годовых, сейчас в большом профите.
В тех что работают круглосуточно в девятом часу ещё было 75.
Ну что, кому там ракета медленной казалась? Хоть бы один из пророчивших укрепление гривны черкнул "нда, как же это так я ошибся?" и подумал почему собсвтвенно ошибся.
Striker написав:По 33-35 грн в лучшем случае? Я в сектах по 24 и по 50 не состою, но вероятность ощутимой девальвации мне видится более реальной, чем курс ниже 28 в феврале 2021-го. Все, кто купили доллар по 24-25 и положили на депо под 2% годовых, сейчас в большом профите.
Ну це навряд чи. Будуть палити ЗВР, душити суддів і корупціонерів, щоб отримати гроші від МВФ+. Все те, що було в 2014-2015, тільки в набагато м'якшому варіанті. Ну і, само собою, збільшувати борги, благо, єдиний позитивний результат, за зелених, це зменшення вартості обслуговування нових боргів.
курс лихорадит потому что с урожаем в голодной экономике появились деньги. Активизировались импортёры - декабрь у них месяц пиковых продаж. Инофирмы выводят дивиденты. Идёт перераспределение власти от проигравших выборы к выигравшим и страх перед тотальным локдауном. В общем мышинная возня не более, которая закончится в феврале. Тогда можно будет откупаться.
Поддерживаю. Брать доллары по 28,8 это полный бред! Дутый курс, который к весне резко сдуется. Буду накапливать гривну, а весной по 27,5 будем скупаться.
Striker написав:По 33-35 грн в лучшем случае? Я в сектах по 24 и по 50 не состою, но вероятность ощутимой девальвации мне видится более реальной, чем курс ниже 28 в феврале 2021-го.
приведите мне пример из истории девальвации гривны при звр 25+ ярдов. Не надо объяснять что курс держится благодаря звр, а не чьими-то субъективными ощущениями и молитвами?
Ніякого загону не має! Тут на форумі як і у світі ростуть полярні настрої. Або гривня по 24-25 або по 35-40. І кожен із піною у роті агітує за свій сценарій. Звідки загон? Тут не один вже писав, що економічних факторів колихнути зараз курс на велику амплітуду не має. Вірніше вони є, але один одного урівноважують. Але при цьому великий дефіцит бюджету, стабільний вихід нерезів із ОВДП та близькість кінця року та відповідно періоду активного освоєння бюджетних коштів повільно наближатимуть нас до 29 грн/дол. Але це у випадку відсутності форс-мажорів. А зараз ми якраз маємо такий форс-мажор. тому і маємо пришвидшене коливання на валютному ринку. Зрозумійте, те. що створив КСУ, це тільки частина багатоходівки. Це як в шахматах. В якійсь мірі ми (держава Україна) отримали вилку, вийшовши із якої ми обов'язково щось втратимо. От ринок і реагує. Бо курс долара в "степах України" (с) це свого роду індикатор ризиків у Державі. Плекати ілюзій, що ворог так просто здасться не має змісту. Вони використовують просту та дієву тактику яка стабільно в Україні приносить результат. Розділяй і володарюй. І Українці "ведуться" на це вже стільки століть! Ф Повзем вгору з неохотою. 28,55/28,70-72
Востаннє редагувалось Realist в Вів 03 лис, 2020 12:00, всього редагувалось 1 раз.
Striker написав:По 33-35 грн в лучшем случае? Я в сектах по 24 и по 50 не состою, но вероятность ощутимой девальвации мне видится более реальной, чем курс ниже 28 в феврале 2021-го.
приведите мне пример из истории девальвации гривны при звр 25+ ярдов. Не надо объяснять что курс держится благодаря звр, а не чьими-то субъективными ощущениями и молитвами?