Не лякайте...
Останній раз був у Львові 30 серпня 2019 року...
І якось НЕ хочеться...
Квартира стоїть "законсервована"... плачу в ОСББ по 400 гривень на місяць...
|
|
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістькороновірусний Стамбул переходів нема, люди бігають як зайці через дорогу ... помиї течуть вулицею ... Востаннє редагувалось flyman в Пон 09 лис, 2020 18:21, всього редагувалось 2 разів.
![]() Не все так погано, пане flyman'e, я з інтересом споглядаю, як люди наполегливо - на відміну від декого - працюють: - два приятелі відкрили ресторації в Україні та розширюють асортимент блюд для відвідувачів. - як єдин приятель під Львовом завершив будувати коробку будинка плошею в 150 квадратів - вже вікна вставив, зовні пофарбував... Зараз займається підведенням газу... Казав, шо ніби-то "весь газ в руках у Фірташа" і ніби-то технічні умови коштують 2000 доларів. Але старається: ділянка землі 14 соток... Закінчить та продасть комусь новеньке... Люди не сидять без корисних справ... Працюють... Востаннє редагувалось akurt в Пон 09 лис, 2020 22:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() Цікава статистика: українці зайняли третє місце серед відвідувачів Туреччини в 2020 році після росіян та німців...
Але зверніть увагу на четверте місце - то туди всіх заманював пан flyman, який в тій чудовій країні був ще при живому В.В.Щербицькому... А громадяни тієї країни їдуть/летять/пливуть в Туреччину... Треба ж так... Отакі "сливки"... ![]() У Turkish Airlines ТІЛЬКИ для українців цікава пропозиція на рейси аж до 12 травня 2021 року... Sales period: November 09, 2020 – November 22, 2020 Travel period: November 09, 2020 – May 12, 2021 Київ, Одеса, Харків, Львів, Херсон, Запоріжжя... Це - про доступність вашого житла за кордоном: доступно та дешево. ![]() flyman
Несколько комментариев к видео: -Я только что из Стамбула, но особых помоек я там не видел. Правда, я жил в Таксиме. То, что наснимали эти ребята, на трэш не тянет – обычная жизнь бедных городских районов в развивающейся стране. Хотите реальный трэш, езжайте в Дакку, Катманду, Найроби, Йобург, Аддис и т.д., и то, там есть вполне пристойные районы для проживания. Или попробуйте перейти дорогу в Каире – это аттракцион еще тот! -Ататюрк прекрасно справлялся. Я летал через него десятки раз, поэтому знаю, о чем говорю. Удивительно, но перед закрытием был открыт еще один терминал. Сейчас, насколько я знаю, Ататюрк позиционируется как грузовой. Новый аэропорт был построен, исходя из других соображений. Признаюсь, видео до конца не досматривал. Жалко времени. Спасибо
![]() "Старый аэропорт" - "Аэропорт имени Ататюрка" - оказался почти в центре 32-х миллионного города (кстати, самый крупный город в Европе - на втором месте Москва с 12,5 миллионами населения).
На месте территории части взлетно-посадочных полос уже построили очень большую больницу и в какие-то рекордные сроки. Начали строить до Коронавируса. Еще часть территории будет использована под парк. Тоже слышал, что какие-то полосы аэропорта еще используются. Востаннє редагувалось akurt в Пон 09 лис, 2020 22:42, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Читаючи акурта, складається враження, що треш і занепад тільки в неньці, а от в Туреччині і водії ПДР не порушують, і чисто, і люди порядні, а не підступні запроданці. п.с. теж переглянув бігло до середини ![]() Отаке! До середини! Як же це так: кинув шукати роботу, "перешерстив" весь інет, щоби найти таке чудове відео, кинув слідкувати за виконробом, що переторює прєлєсть у недобудові площею 147 000 квадратних сантиметрів у затишний притулок для орендарів, завантажив сервери Фінансового форуму України, звернувся з проханням до всієї України переглянути, а сам переглянув бігло тільки до середини... Непорядок...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|