Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
novichok написав:Могу получать кредитку без лимита! Сообщили после подачи и проверки заявки онлайн... такую дают после всех прозвонов (проверок) или любому с улицы?
возможно просто политика на корону или политика по рефке. у меня тоже по рефке - нулевой , если откривать через кредитний центр - то нальют, благодаря правильно заполненной заявке. Через инет заявки заполняют пальцем ноги.
Запрошую вас панове на сторіночку : https://www.forward-bank.com/about/otde ... bankomaty/ візульно у моему випадку - це велика кімната, де 4 столи с чарівними, та недуже дівчатами. с компами, принтерами. Є терминал ИЗИ і банкомат з фукціею приймання готівки. Я вибрав собі чарівного молодюсенького ангела - і вона зголосилася допомогти . Потрапила у мої чарівні тенета
Goodman Мережа відділень банку істотно скоротилась. Давно не звертав на це уваги. "Мої" відділення в Києві працюють, а от регіональна мережа майже відсутня.
BBC написав:Давно не звертав на це уваги. "Мої" відділення в Києві працюють, а от регіональна мережа майже відсутня.
Мої регіонали на місці - в "селі" сидить точка кредитування в салоні "Меблі" , має карти та оргтехніку - отримати кокодебіт - нема проблем. Можна і кококредіт спробувати, але ж то без рефки. В області - чудовий кред ценр , дівчатка на "від вироботки" , іх там 4-ро . плани , рознарядки. Дівчатка зацікавлені в позитивних рішеннях по кліентах, кровно зацікавлені. Того і така увага до пересічних з вулиці.