Виправте, будь-ласка, функціональність форуму в питанні доступу до сторінки свого профілю, наприклад: memberlist.php?mode=viewprofile&u=116389 Знайти кнопку на свій профіль в панелі керування мені ніколи не вдавалося або я сліпий - це РАЗ. Чому не вставити посилання в правому верхньому куті в тексті "Ласкаво просимо, Slx" Для отримання до неї доступу треба побачити свій пост і в ньому натиснути на своє ім'я. Для пошуку свого повідомлення я ввожу свій нікнейм і мене ввічливо посилають бо треба "щонайменше 4 символа у слові". Хоч бери та пиши повідомлення із текстом "Тест", отримуй посилання на пости та видаляй повідомлення. Логічно вже або не допускати нікнейми в 3 літери або допустити пошук слів в щонайменше 3 символи - це ДВА. Дякую.
Більшість з Ваших колег навмисно писали по 10 повідомлень підряд (писали аби що) у вечірній час, на вихідних з метою реклами своїх реферальних посилань. Оскільки бани та попередження не дали дієвого результату, тепер під повідомленнями підписи не відображаються.