Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Goodman написав:До 30-01 - нужно все обратно вернуть на карту?
Только ту сумму, которая была потрачена в декабре 2020.
А декабрьские рассрочки? Я на 3000грн оформил.
Ту часть их которую надо загасить Пумба уже все честно вывела в сумму, которая у Вас в аппке "горит" как "задолженность до конца льготного периода". Вот если ее погасить до 30.01 - то будете в шоколаде (грейсе)
Дякую побратими, щоб не бути свинею під Різдво - всім плюсанув. Відложив у коробочці 20к до 30, полежать пару днів на карті - потім поверну знов. Сумую за кнопкою як у приматі - "РАСЧИТАТЬ" , було би простіше. АхметушкаБай - почуй простих смертних.
Goodman написав:Дякую побратими, щоб не бути свинею під Різдво - всім плюсанув. Відложив у коробочці 20к до 30, полежать пару днів на карті - потім поверну знов. Сумую за кнопкою як у приматі - "РАСЧИТАТЬ" , було би простіше. АхметушкаБай - почуй простих смертних.
Да есть там полный расчет долга в грейсе Вот у одного перца слямзил.
sergia написав:А карту Ясно и не дали, т.к. не прошло 2 месяца с момента получения карты в А-Банке).
Какая связь?
хороший вопрос. Подразумеваю что это связно с кредитным лимитом и то что официально не работаю.
Хто конкретно Вас сказав про два місяці і на якому етапі: менеджер, при подачі заявки, коли продзвонювали? Я тут згадав, що за півтора місяці до того, як мені ПУМБа відмовила у перевідкритті, я встиг отримати невеличкий ліміт у спортсменів, тому це могло б бути поясненням, але мене відшили ще на телефонному етапі, а Ви якось дійшли до відділення.