Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки: - на користь отримувачiв, з якими у Банка укладені договори про приймання платежiв в Системі «Інтернет-банкінг»:
Входить у вартість тарифу за перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки.
eleutheriossandro написав:Вітання всім форумчанам! По кредитці "ВСЕМОЖУ" діє акція по переказу/зняттю кредитних коштів. Наприклад, сьогодні я можу весь свій ліміт загнати на депозит, а в кінці наступного місяця (розрахункова дата 30 число) повернути назад і не попадаю на % за користування і не вилітаю з грейсу?
Лучше 1 февраля загоните на депо. Тогда до 30 марта можно бесплатно не возвращать.
eleutheriossandro написав:Вітання всім форумчанам! По кредитці "ВСЕМОЖУ" діє акція по переказу/зняттю кредитних коштів. Наприклад, сьогодні я можу весь свій ліміт загнати на депозит, а в кінці наступного місяця (розрахункова дата 30 число) повернути назад і не попадаю на % за користування і не вилітаю з грейсу?
Лучше 1 февраля загоните на депо. Тогда до 30 марта можно бесплатно не возвращать.
Может и можно (не возвращать), но могут с марта и вжарить на %