Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27402741274227432744 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:11

budivelnik написав:
  _hunter написав:Но по вашим же данным -- ковидный триггер в 5 раз "сильнее" грипозного?..

Ну и про эту софистику "никто не погибает от огнестрельного оружия -- погибают от кровопотерь/повреждений внутренних органов" я у вас спрашивал уже -- насколько этически/логически правильно так писать?
Ну і що?
Він запустить хвороби тільки у хворих....
Хочете про вогнепальну зброю...
Так на фронті від неї гинуть постійно, і тому там і бронежилети і окопи і бетонні бункера...але при цьому за 10 км від лінії фронту - неселення автостради в окопи не перетворило і пересувається на велосипедах а не на танках..

Тому
Не шугайте і зашуганими не будете.
Є проблеми в хронічно хворих - нехай вони з цими проблемами живуть...
Нехай нарокман знає що згниє
Алкоголік що в нього буде цироз печінки
Курильщик - що в нього високий ризик раку легень...

Але чому 30-40 млн здорових , які слідкували за своїм здоровьм - понинні жити так ніби вони хронічно хворі?

Это кем-то доказанно? -- есть список болезней, которые корона запускает? Есть исследования, что отсутсвие болезней из этого списка гарантирует от летальных случаев при заражении короной?

Так нет же с короной никакой "линии фронта" -- вся страна "под огнем" -- поэтому даже по вашей же логике -- вся страна в брониках ходить должна. Не так ли?

Ну и возвращаясь к софистике -- так зачем броники носить -- если от пуль никто не умирает?..
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 13 лют, 2021 18:16, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:13

yanyura написав:вы глубоко обижены на устроителей локдауна из-за того, что вам пришлось закрыть свое кафе и вместо него открыть строительный магазин,
1 Яка мені різниця на чому заробляти?
В кафе продавалась кава
В будівельному - цемент..
Гроші що від одного ,що від другого - однакові(більше/менше - не принципово)
2 Я що ,десь заявляв що не потрібно лікуватись?
Тому три таблетки - це нормально
При цьому я свідомо дотримуюсь карантину

Але
Я проти того , щоб пенсіонери розповідали мені як заробляти
совки вчили капіталізму
а зашугані боячись всього і вся заважали мені жити.
Тому й кажу
Хочете жити в бункері і вважаєте корону чимось дико небезпечним..зробіть ласку
Сховайтесь від корони самостійно... а я вже буду пробувати її на зуб...
З того що попробував - видно - це фігня,якщо я , маючи проблеми з тиском і гемоглобіном, знаходячись у групі ризику 55+, за 8 днів температури отримав всього запалення з короною, при чому фактично перехворів на ногах пючи всього три таблетки(антибіотик,проти тиску, парацетамол) - вилікувався...то це точно аргумент за те , що ті хто закрив Державу діяли зовсім з іншою метою, далекою від інтересів Держави і 40 млн населення.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:14

Re: Эпидемия коронавируса в мире

_hunter написав:Так нет же с короной никакой "линии фронта" -- вся страна "под огнем" -- поэтому даже по вашей же логике -- вся страна в брониках ходить должна. Не так ли?
Не вся країна
Під вогнем хронічно хворі....
Всім іншим короновірус - ще менше ніж нежить...
Якщо так переживаєте - створіть гетто для хронічнохворих, а не концтабір для 40 млн...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:16

IgA написав:
  budivelnik написав:Нехай нарокман знає що згниє
Алкоголік що в нього буде цироз печінки
Курильщик - що в нього високий ризик раку легень...
Сподіваюся що у Вас в Вашому поважному віці немає гіпертонії, інакше в майбутньому Ви ризикуєте поповнити цей список з інфарктом чи інсультом бо не бігали ранками
В мене є гіпертонія,як наслідок спортивного серця, бо я проплив з 10000 км і пробіг 30000
І що ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:22

budivelnik написав:І що ?

Та нічого.

Я просто хочу знати наскільки Ви вважаєте більш цінною економіку і своє кафе в тому числі.
Ми вже зясували що Ви не проти часткового карантину, це прорив який я можу порівняти тільки з признанням Вкладчика що при певних обставинах він готовий вакцинуватися, навіть пфайзером.
То в скільки раз ковід має бути більш небезпечним за грип щоб було на Вашу думку доцільно вводити карантин? Якщо в 5 раз (21 якщо беремо Україну) для Вас ще недостатньо.
Востаннє редагувалось IgA в Суб 13 лют, 2021 18:24, всього редагувалось 1 раз.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:24

budivelnik написав:
  _hunter написав:Так нет же с короной никакой "линии фронта" -- вся страна "под огнем" -- поэтому даже по вашей же логике -- вся страна в брониках ходить должна. Не так ли?
Не вся країна
Під вогнем хронічно хворі....
Всім іншим короновірус - ще менше ніж нежить...
Якщо так переживаєте - створіть гетто для хронічнохворих, а не концтабір для 40 млн...

Я там ответ чуть дополнл -- как раз на эту тему.
У вас риторика очень похожа на (увы пропавшего) адепта Жолобак -- достаточно усердно молиться (упс, правильно питаться и хорошо спать) -- и корона "не страшна".
Только у вас эфимерное "молиться" (опять упс -- есть/спать) заменяется не менее эфимерным "не иметь хроники". Но по известной медицинской шутке (в которой, как известно, только доля шутки) -- нет здоровых людей -- есть только недообследованные.
И к вам аналогичный (вопросу к тому "адепту") вопрос -- вы на него раз уже пытались отвечать, но недоразобрались: каким "прибором" вы предлагаете "светить" властям на своих граждан, чтобы подсчитать процент гарантированных трупов?
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:34

_hunter написав:каким "прибором" вы предлагаете "светить" властям на своих граждан, чтобы подсчитать процент гарантированных трупов?
Ви з голови на ноги питання поставте - тоді й відповідь знайдете
1 Найбільшою цінністю життя - є для власника цього життя.
Таким чином тільки власник своєї найбільшої цінності повинен вирішувати як з неї розпоряджатись
2 Саме поняття - хронічна хвороба - говорить про те ,що хвороба в людини вже діагностована
Тому, той хто знає про свою хронічну хворобу( я знаю про гіпертонію і прекрасно знаю що ризик смерті зменшиться пропорційно зменшенню ваги з сьогоднішніх 110 до 90....), повинен самостійно для себе проводити якісь лікувальні чи обмежувальні дії
Але при цьому - я не вимагаю створити для усіх голод а-ля блокадний Ленінград...щоб в мене вага впала.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:36

_hunter написав:У вас риторика очень похожа на (увы пропавшего) адепта Жолобак

Від Жолобак я мав дивне враження. З одного боку відвертої ахінеї вона не несла, але жорстко перекручувала факти і продвигала позицію "ми ще мало знаємо тому давайте нічого не робити" що досить дивно для науковця. Склалося враження що вона відпрацьовувала на камеру гроші що їй заніс прилизаний тіпок з початку відео
IgA

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:39

Re: Эпидемия коронавируса в мире

IgA написав:Ми вже зясували що Ви не проти часткового карантину, це прорив який я можу порівняти тільки з признанням Вкладчика що при певних обставинах він готовий вакцинуватися, навіть пфайзером.
Я не за частковий
Я за повний карантин...для ковідперестрашених
Хочете ходити в масці - ходіть
Хочете 2 метри відстані - надягніть навколо себе самостійно виготовлений обруч
Не хочете заходити в кафе/ресторани - не заходьте
Навіть можете на двір виходити подихати виключно вночі....

Хіба я проти

Я проти того , щоб такі перешугані змушували мене боятись їхні страхи...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 18:45

budivelnik написав:Я не за частковий
Я за повний карантин...для ковідперестрашених
Хочете ходити в масці - ходіть
Хочете 2 метри відстані - надягніть навколо себе самостійно виготовлений обруч
Не хочете заходити в кафе/ресторани - не заходьте
Навіть можете на двір виходити подихати виключно вночі....

Нажаль це так не працює і Ви це чудово розумієте. Одне діло постити вигадані цифри на форумі, і зовсім інше приймати політичні рішення.
IgA

Профіль

#<1 ... 27402741274227432744 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор