Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27432744274527462747 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:10

budivelnik написав:
  _hunter написав:Не совсем понял логику: вместо того, что бы просто уменьшать число попадающих на эти лижка -- при том что с этих лижок народ иногда и в "ящики" перемещается -- вы предлагаете держать "поток" на постоянном уровне? -- и даже его увеличивать (там что-то про разворачивание лижок было)?
Немає абсолютно правильних рішень
Те що добре для санітарного лікаря - погано для міністра фінансів
при чому
Якщо міністр фінансів допустить дії,які приведуть до зменшення надходжень...в санітарного лікаря люди все одно помруть.
...

Естественно: иногда приходится идти на компромисы. В большинстве стран (за исключением мордора/Беларуси/Бразилии) люди решили прислушаться к "врачу" а не к "торгашу".
Но ваше личное мнение по этому поводу я понял.

Возвращаясь к вопросу о "процент трупов среди населения" -- я вашу позицию понял -- "как считать -- я понятия не имею (и цифрам в 1..2% я верить не хочу) -- но советы я давать буду".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:28

_hunter написав:Возвращаясь к вопросу о "процент трупов среди населения"
Любите відсотки
Тоді гляньте на цю табличку
Усього ____ 485734
Клас I. Деякі інфекційні ____ 5783
з них ____
туберкульоз ____ 2441
(ВІЛ) ____ 2456
Клас ІІ. Новоутворення ____ 65152
з них злоякісні ____ 64556
Клас ІІІ. Хвороби крові ____ 165
Клас ІV. Ендокринні хвороби ____ 1908
з них цукровий діабет ____ 1728
Клас V. Розлади психіки ____ 829
з них внаслідок вживання алкоголю ____ 616
нервової системи ____ 3580
Хвороби системи кровообігу ____ 325156
з них ____
ішемічна хвороба серця ____ 225928
алкогольна кардіоміопатія ____ 2907
цереброваскулярні хвороби ____ 62753
Клас Х. Хвороби органів дихання ____ 11158
з них грип і пневмонія ____ 6818
Хвороби органів травлення ____ 19557
з них алкогольна хвороба печінки ____ 1587
шкіри та підшкірної клітковини ____ 454
кістково-м'язової ____ 367
сечостатевої системи ____ 2203
Клас ХV. Вагітність, ____ 35
Клас ХVІ. Окремі стани, ____ 947
Клас ХVІІ. Природжені вади розвитку ____ 793
Клас ХVІІІ. Симптоми, ознаки та відхилення від норми, ____ 16231
Клас ХХ. Зовнішні причини смерті ____ 23043
з них ____
транспортні нещасні випадки ____ 3185
випадкове утоплення ____ 1335
нещасні випадки, , вогню та полум'я ____ 839
" випадкове отруєння,
спричинене отруйними
речовинами (крім алкоголю)" ____ 1251
випадкове отруєння та дія алкоголю ____ 1675
навмисне самоушкодження ____ 5198
" наслідки нападу з метою
убивства " ____ 1122
Клас ХХІІ. Коди для особливих цілей ____ 8350
COVID-19, вірус ідентифікований ____ 7954
COVID-19, вірус неідентифікований ____ 396

Не всі ці смерті були невідворотніми....
Але чомусь вас сильно хвилює два останні стовпчика разом 10300 і не хвилює 480000 інших...так на хвилинку це в 45 разів більше....

Чи не знаходите це дуже дивним гіпертрофована увага до 10300 випадків і повне замовчування 480 000 випадків
Це статистика смертей за 10 місяців по Україні
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:40

budivelnik написав:
  _hunter написав:Возвращаясь к вопросу о "процент трупов среди населения"
Любите відсотки
Тоді гляньте на цю табличку

...
Не всі ці смерті були невідворотніми....
Але чомусь вас сильно хвилює два останні стовпчика разом 10300 і не хвилює 480000 інших...так на хвилинку це в 45 разів більше....

Чи не знаходите це дуже дивним гіпертрофована увага до 10300 випадків і повне замовчування 480 000 випадків
Це статистика смертей за 10 місяців по Україні

А вы, я вижу, любите "стрелки переводить"?..

Не все, но все они были "старыми"/известными -- тут же "на ровном месте" 10 тыщ добавляется.
Ну и по вашим же словам -- даже с "отворотными" -- у нас показатели на уровне 14-го года. Т.е. вообще никаких проблем карантин не принес. :)
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:47

_hunter написав:Т.е. вообще никаких проблем карантин не принес.
Дурня не вмикайте
По Вашому карантин крім кількох сотень мільярдів економічних збитків повинен був принести ще й збільшення смертності?
тому давайте вже швиденько відповідайте
Чому допустили 226000 смертей від ішемічної хвороби серця?
Чому не ввели карантин , не змусили зменшити споживання алкоголю і фізичні навантаження...Ці б міри дали більше толку ніж карантин під час якого померло 10300 осіб від ковіду
Ви ж розумієте - тільки в одній з груп зменшення смертності на 5 % - дала б більший ефект ніж карантин по всій країні.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:05

budivelnik написав:
Дурня не вмикайте
По Вашому карантин крім кількох сотень мільярдів економічних збитків повинен був принести ще й збільшення смертності?
тому давайте вже швиденько відповідайте
Чому допустили 226000 смертей від ішемічної хвороби серця?
Чому не ввели карантин , не змусили зменшити споживання алкоголю і фізичні навантаження...Ці б міри дали більше толку ніж карантин під час якого померло 10300 осіб від ковіду
Ви ж розумієте - тільки в одній з груп зменшення смертності на 5 % - дала б більший ефект ніж карантин по всій країні.

Как говорят представители одного мудрого народа: "Если проблему можно решить за деньги, то это не проблема, это расходы."
А все те збытки -- то дело такое -- всех денег всеравно не заработать.

Я же еще в прошлый раз ответил -- все эти смерти давно известны/привычны. И в отличии от короны они никаким путем не передаются. И вот тут ваше любимое "каждый сам себе решает" работает как никогда :)
Ну и банальная причина -- подход сказать "идите и не болейте" с ишемичкой работает слабо :) -- заставить физрой заниматься? -- народ, которому _маска_ -- непосильная ноша??? -- это хорошая шутка...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:25

_hunter написав:народ, которому _маска_ -- непосильная ноша??? -- это хорошая шутка...
так ви тут щоб пофлудити.....
ну флудіть і далі...
Я так розумію що гроші вам не потрібні...але за них ви в суботу будете цілий день клаву тиснути..
Я то тут , бо не маю права завдяким таким як ви надвір виходити
а ви чому не на лижах?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:42

budivelnik написав:
  _hunter написав:народ, которому _маска_ -- непосильная ноша??? -- это хорошая шутка...
так ви тут щоб пофлудити.....
ну флудіть і далі...
Я так розумію що гроші вам не потрібні...але за них ви в суботу будете цілий день клаву тиснути..
Я то тут , бо не маю права завдяким таким як ви надвір виходити
а ви чому не на лижах?

Опять какой-то невнятный поток сознания пошел... Вы на полном серьезе считаете, что народу законодательно можно запретить бухать и так же законодательно его загнать в спорт-залы? Или про ишемичку кто-то ляпнул неподумав и теперь пятой точкой виляет, косяк пряча?..

Непонятно и с деньгами: если небольшие финансовые "нэгаразды" спасут десятки тысяч жизней (миллионы в мировом масштабе) -- в чем, собственно, проблема? -- ваши же слова про "жертвовали людьми только фашисты да совки"?..

Не менее непонятно про лыжи/выход на улицу -- те ограничения еще пол года назад сняли, если что...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:46

_hunter написав:
  budivelnik написав:

...
По Вашому карантин крім кількох сотень мільярдів економічних збитків повинен був принести ще й збільшення смертності?...

...
...

Оговорюсь, в этом споре я не принял чью либо сторону. Просто интересно в следующем моменте. Можно ли утверждение, выделенное красным цветом, отнести к следующим словам форумчанина ?

IgA написав:Вот это я понимаю люди действительно переживают за экономику, а не как маленькие дети хотят чтобы было как раньше, без этих дурацких карантинов и непонятных вакцин.

Насколько я понимаю они были высказаны в поддержку принятия решений о карантинных мерах.

Другими словами. Да ладно с этими карантинами, всех денег не заработать, экономика выживет.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:59

tumos написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:...
По Вашому карантин крім кількох сотень мільярдів економічних збитків повинен був принести ще й збільшення смертності?...

...
...

Оговорюсь, в этом споре я не принял чью либо сторону. Просто интересно в следующем моменте. Можно ли утверждение, выделенное красным цветом, отнести к следующим словам форумчанина ?

IgA написав:Вот это я понимаю люди действительно переживают за экономику, а не как маленькие дети хотят чтобы было как раньше, без этих дурацких карантинов и непонятных вакцин.

Насколько я понимаю они были высказаны в поддержку принятия решений о карантинных мерах.

Другими словами. Да ладно с этими карантинами, всех денег не заработать, экономика выживет.

>>> Просто интересно в следующем моменте
Не совсем понял, что за момент вы находите интересным. Но да: что я, что (похоже) IgA считаем: в выборе между человеческими жизнями и деньгами -- приоритет должен быть за жизнями.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 22:01

Ой+ написав:Якщо по важкості і тривалості перебігу хвороби, то раза в півтора, якщо по смертності, то в 2,5-3,5. А якщо по карантинно-локдаунним заходам, то може навіть не в 5 раз, а в усі десять небезпечніший для рядового пересічного.

Пряме порівняння IFR ковіду та грипу завищує показники грипу, так як для ковіду проводять массове тестування, а для гриппу тести роблять тільки у важких випадках і тому загальну кількість випадків гриппу вирахувати складно про що в комментах до статті Менахемі і написали -

We provided a comparison to the published CDC estimated IFR for influenza for context only. As pointed out by Leung et al,1 the rate of asymptomatic infections for influenza is difficult to measure and available estimates vary considerably. As a result, drawing definitive conclusions or making perfect "apples-to-apples" comparison challenging.

https://www.acpjournals.org/doi/full/10.7326/M20-5352

Друге посилання розбирати нема часу та бажання, так як підозрюю що Ви можете ще купу такого ж знайти.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 27432744274527462747 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор