Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
всё понял. всем спасибо. не буду делать карту, я и, думая, что нал бесплатно, не очень хотел прошу прощения я своё тугодумство, просто вчера был не очень трезв
omb написав:Rainbow нью кард можно и п2п, сэп не надо
Все більше нагадуєте клон укрпрома. Через р2р зп не зараховується. Та й фонд через р2р перекачувати дурна ідея, а пан kreuz cхоже саме це має на думці, бо запитував на іншій гілці про Сибас, як про посередника.
Flamingo написав:Ну учитывая что 500 грн. за декабрь пусть и задержкой укрсиб таки по карте оформленной в ноябре 2019 заплатил - думаю вопрос можно считать закрытым. Во вторник глянем упадет ли еще одна "сковородка" теперь за январь автоматом или же опять будут "танцы с бубнами"
По старій картці зайшов кб за січень.
А я у зв'язку з проблемами з виплатою за грудень у січні не забезпечував обороти в 10к і отримав всього 53грн
Flamingo написав:Ну учитывая что 500 грн. за декабрь пусть и задержкой укрсиб таки по карте оформленной в ноябре 2019 заплатил - думаю вопрос можно считать закрытым. Во вторник глянем упадет ли еще одна "сковородка" теперь за январь автоматом или же опять будут "танцы с бубнами"
По старій картці зайшов кб за січень.
А я у зв'язку з проблемами з виплатою за грудень у січні не забезпечував обороти в 10к і отримав всього 53грн
Я встиг розрахуватися на 10к., але чогось менше зарахували, буду з'ясовувати чому