Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
extreme_lviv_ua написав:Народ, підскажіть будь ласка, планую цього місяця вперше оплатити частину комуналки (воду, газ, утрим. буд., одним словом нічого екзотичного) через Тas2U. Окешбечиться?
extreme_lviv_ua написав:Народ, підскажіть будь ласка, планую цього місяця вперше оплатити частину комуналки (воду, газ, утрим. буд., одним словом нічого екзотичного) через Тas2U. Окешбечиться?
На відміну від оплати карткою всеМожу від ПУМБа, ньюКарткою можна платити з КБ. Через попередньо встановлений інтернет-ліміт проконтролюйте.
Хоча з огляду на сьогодняшній неповний КБ, котрий я так і не зміг пояснити собі жодним чином (ані виключенням початкових операцій від 5 січня, ані останніх від 31 січня, ані якихось середніх, ніяк я не зміг вийти на виплачену суму), виглядає що й цей аргумент не залізобетонний. Бо 31 січня в мене на скріншоті ясно видно, що всі січневі операції увійшли у місячний інтернет-ліміт, а чого не вистачало до 10к, я розкидав на опалення й ще кілька подібних платежів, без яких сума КБ одразу б ще більш суттєво зменшилася.
Тож, лишається хіба що вплив попереднього КБ, котрий нараховували вручняк. У порівнянні зі мною, в половинки попередній КБ цілий, та й сьогодняшній повною мірою...
ramzes4 написав:Кстати, не такой очевидный вопрос. Написал в бухгалтерию заявление на перевод ЗП с номером счета. А бухгалтерия хочет именно номер карты. Зарплатный проект Привата. Убеждал их, что можно вместо номера карты смело вводить IBAN - не хотят, говорят, давайте номер карты. И таки привязали к ЗП проекту именно номер карты Укрсиба. Посмотрю, что из этого всего выйдет
Докладываю. Выглядит так https://prnt.sc/zq1d6j После проведения по счету буду дергать персмена, но что-то мне подсказывает, что это не прокатит.
ol_zy написав:...аванс на сибас сэпом отправили, чтобы сибас почувствовал, что таки з/п начала заходить и пора присылать сообщение, что статус НК стал зарплатный...
Ого, приходит СМС про зарплатный статус?
персмен говорил - должно быть, а будет ли? х.з. - подождем.
Тоже за 29 число не насчитало. У меня всего то два платежа за целый месяц было и вляпался именно в 29е одним из них! Хорошо, что я в январе решил не собирать по максимуму кишмиш, а лишь по мелочи (ну не знаю я ходов накрутки), но меня больше не устраивает требование опять свящаться с чатом поддержки ради 15 грн.
ramzes4 написав:Кстати, не такой очевидный вопрос. Написал в бухгалтерию заявление на перевод ЗП с номером счета. А бухгалтерия хочет именно номер карты. Зарплатный проект Привата. Убеждал их, что можно вместо номера карты смело вводить IBAN - не хотят, говорят, давайте номер карты. И таки привязали к ЗП проекту именно номер карты Укрсиба. Посмотрю, что из этого всего выйдет
Докладываю. Выглядит так https://prnt.sc/zq1d6j После проведения по счету буду дергать персмена, но что-то мне подсказывает, что это не прокатит.
А у меня, без зарплатного проекта, "поповнення рахунку безготівковим шляхом". Хоть отправителя и видно (название предприятия, код, счет, банк), но вот назначение платежа потеряно полностью. О том, что это зарплата, видно только по назначению платежа. Рукожопы.
ramzes4 написав:...что-то мне подсказывает, что это не прокатит.
Ну явно не прокатит. В выписке ни слова что это за средства и удержаны ли налоги или нет. Выше выложили простынку, как в з/п проект загнать IBAN и впереди.
ramzes4 написав:...что-то мне подсказывает, что это не прокатит.
Ну явно не прокатит. В выписке ни слова что это за средства и удержаны ли налоги или нет. Выше выложили простынку, как в з/п проект загнать IBAN и впереди.
Там є слово "wage", але надії на те, що цього достатньо дуже мало.