$1.267
чудово. відкат. бай
|
|
![]() Re: Золото XAU/USD$1.788
що відбувається із аурумом ? логіка спостережень за безладдям на фінансових ринках має підказати простеньку версію полювання за стопами інвесторів з метою накопичення необхідних торгових обсягів отже, ціль - оновити мінімуми біля $1.765 від 30/11/20 - повибивати слабких покупців - забрати їхні довгі позиції собі показово проорати шар стопів поглибше баксів на $15-20 щоб зачепити усіх а далі невимушено повернутися до висхідної трендової динаміки. ![]() щодо Платини (XPT/USD)на Платині за учора намалювалася червона свічечка ведмежого поглинання іще краще, наступні транші на перевхід у довжину будуть за нижчою ціною $1.228 я не збираюсь сперечатися із продавцями, бо сам фіксонув позиції трошки раніше )) на підході до $1.200 розставляю цілу мережу лімітників аж до $1.125 ![]() щодо Платини (XPT/USD)торговий план схематично нашвидкуруч :
не варто занадто багато рефлексувати, краще довіритися тренду та рефлексам ![]() Re: Золото XAU/USDЗолото відкорегавалося суттєво нижче 200-денної середньої змінної
утримало критично важливий рівень $1.765 та готове до відновлення ралі. ![]() Золото проти Платинищоб масштаби зрушень були зрозумілішими :
різниця у вартості поміж XAU та XPT упродовж II-III кварталів 2020 року трималася біля значення у $1.000 з минулого Листопада ця різниця невпинно звужувалася й зараз складає $500 за моїми скромними очікуваннями до кінця поточного року ця різниця має повністю зникнути, а обидва метали - перевищити позначку $2.000 ![]() щодо Платини (XPT/USD)$1.248
нервовий корекційний відкат на зливі шіт-біт-койнів я волію використовувати для формування позицій на купівлю аби знову перезайти у довжину. ![]() інвесторам просто немає куди бігти : з акцій - в облігації ???
як із вогню та в полум'я - переоцінено геть усе !!! Bond ETFs, % Below High (Total Return) High Yield $HYG: -1.2% Munis $MUB: -2.2% TIPS $TIP: -3.0% Total Bond Market $BND: -3.7% Investment Grade $LQD: -5.4% Emerging Market $EMB: -5.7% 7-10 Year Treasury $IEF: -6.2% 20+ Year Treasury $TLT: -18.7% 25+ Zero Coupon $ZROZ: -27.5% фактична доходність облігацій з початку 2021 року ![]()
Чего в драг. металлы не бегут? Тем более, что ФРСники, похоже, перестали писать еженедельные отчеты по денежной массе.
|
|