Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
ruvex написав:С учетом регресса ставок это уже больше привычка нежели необходимость.
10% грязними при майже неризикованих вкладеннях в межах Фонду. Саме те шоб зберегти...компенсуючи інфляцію.
Инфляция уже больше 14%, да и 10% это уже сколько банков 2,3? Остальные 4-7%. А-банк названивает, предлагает занести от 500К. Старые столбы 12-15% еще как то, ниже даже не греет.
Підкажіть які є банки в яких з валютних рахунків/карток можливо знімати готівку безкоштовно в касі?
З тих що знаю: Альфа. Пакетні картки в межах ліміту Моно. Через 3 міс депозит Приват. Через депозит потім картка для виплат Ідея. Зелена картка, якщо вніс готівкою Отп. якщо вніс готівкою Кредо. Якщо вніс готівкою або купив онлайн. Безкоштовно отримати тільки у своєму відділенні
renegade написав:Підкажіть які є банки в яких з валютних рахунків/карток можливо знімати готівку безкоштовно в касі?
З тих що знаю: Альфа. Пакетні картки в межах ліміту Моно. Через 3 міс депозит Приват. Через депозит потім картка для виплат Ідея. Зелена картка, якщо вніс готівкою Отп. якщо вніс готівкою Кредо. Якщо вніс готівкою або купив онлайн. Безкоштовно отримати тільки у своєму відділенні
renegade написав:Підкажіть які є банки в яких з валютних рахунків/карток можливо знімати готівку безкоштовно в касі?
Які ще?
Укргазбанк - картка валютний ПРОзапас - наче зняття безкоштовне, не знаю, завжди чи тимчасово.
sergey_sryvkin написав:Теоретично фінмон може бути підставою для відмови в обслуговуванні - тоді вам віддають ваші гроші та просять піти геть
Це в ідеалі . Реально буде довгий щлях з"ясувань, погоджень, перевірок і тілько потім - іди геть.
Чому довгий?.. Якщо гроші не візьмуть, то їх просто не візьмуть. Якщо гроші вже в банку, і банк вирішить відмовити вам в обслуговуванні, він вам про це повідомить, коли вирішить. І далі ви можете або щось йому доводити, або забрати гроші. Якщо фінмону не сподобається якась ваша транзакція, він може заблокувати гроші на кілька днів для перевірки. Якщо у вас там гроші Януковича - можуть заморозити, але теж не назавжди.