Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Серед нових привабливих проєктів - новобудова - тільки залили фундамент - в мікрорайоні Hurma: Я би оцінив розташування майбутнього будинка на "5++": - поруч тільки нові будинки високого класу. - тиха вулиця без інтенсивного руху. - гарна інфраструктура - на відстані в 200 м мінімум 3 супермаркети різної мережі. - на відстані 200 м зупинки міського транспорту в тому числі автобус експрес маршрута 22 в центр Анталії та автобус на пляж "Під соснами". - до Середземного моря - 2000 м. - до гірського водоспаду з зоною відпочинку (газони, галявини, обладнані місця для пікніків) - 200-300 м. - до гірської річки - 500 м. Забудовника ще не знаю (на паркані немє назви). Не думаю, що буде дешево. Орієнтир ціни - 1300 доларів кв. м (все "під ключ", частково з меблями - кухня та прихожа), плавальний басейн (стандартна опція). Досить велика територія комплекса. Просто взяв би до уваги та слідкування для майбутньої інвестиції.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 26 бер, 2021 07:45, всього редагувалось 4 разів.
flyman написав:Бучу пропустив, але так все правильно. Реперні точки розставлені з огляду також на: IEV, KBP. От ще би кавалірку в Битомі\Катовіцах (так щоб до KTW рукою махнути) і, ловкостами тільки туди-сюди (як пише успішний успіх долярчика) вжух-вжух з квитком за 9 ойро попити каву до Відня або до Лондона на чай, і ще за дев"ять ойро назад.
Буча віднесена в категорію - кавалірки, автоматичний апгрейд цоколя )))
Кавалірка в РП? Тобто шоби робити вжух-вжух по Ойропі, треба мати 4 кавалірки?
Я так розумію )))) щоб мати вільний доступ зажди, кавалірки мають стояти і чекати власцителя, і є питання:
- іле то пан розраховує коштів на утримання всього нерухомого скарбу у місяць? )))
Тут ще намальовується один план для вжух-вжух по Європі: збільщити проникнення в DeFi і, можливо, релокейтнутися згодом на який час в фінансовий хаб (напр. Франкфурт на Майні, або Лондон, до СА поки що очкую).
change_pm написав:- іле то пан розраховує коштів на утримання всього нерухомого скарбу у місяць?
Одна кавалірка багато їсти не просить, в межах $10 в пасивному стані. Тобто здати її раз в місяць на AirBnB і вийшов в нуль.
Я питав про план 4 кавалірок, враховуючи Битом))
Але, як я бачу, пан Флай все теоретизує і хфантазує, але що ще лишається маючи такий вид з балкону?!
зі. В мене також горе (((( через ріст ковіду від сьогодні закрили басейн на невизначений термін ((((
N кавалірок множим на $10, отимуєм Kaltmiete $40 для 4 шт. В Польщі воно не суттєво буде відрізнятися. В Ченстохові платив 650 злотих за оренду кавалірки пані лендлордші, і ще трохи зверху до 150 зл. за пронд, смєцє ті інші медіа. А за закриту кавалірку в старувці, без міського опалення, думаю там теж були би якісь грОши.
akurt написав:Ну дикие они в Турции эти турки... никак не понимают, что можно легко и просто обдурить/наколоть/обобрать/объегорить ближнего своего..
Ну прямо ангелы...
По данным Турецкого статистического института (TurkStat), в Турции в 2019 году резко возросло число краж, а количество заключённых в стране подскочило более чем на 10%. Duvar, со ссылкой на данные TurkStat сообщает, что в 2019 году 15% заключённых в Турции были признаны виновными в краже со взломом. Ещё 12,4% были осуждены за нанесение телесных повреждений, а 7% были заключены в тюрьму за дела, связанные с наркотиками, говорится в сообщении. Число ожидающих суда под арестом достигло 15,9%, а количество осуждённых составило 84,1%. Согласно отчёту за 2019 год, Турция занимает второе место по количеству заключенных на 100 тыс. населения, при этом Соединённые Штаты лидируют среди стран ОЭСР.
Во многих странах занимаются тем, что пытаются поднять общий уровень жизни своего населения, Турция же обещает своему народу новые тюрьмы. Проекты на 18 новых тюрем общей площадью в 2269924 квадратных метра завершены. Согласно планам Министерства юстиции, всего должно быть построено 54 новых тюрьмы. Таким образом, к уже существующим 291 закрытым тюрьмам, 70 автономным открытым тюрьмам, 3 исправительным колониям для подростков, 8 закрытым женским тюрьмам, 5 открытым женским тюрьмам и 7 закрытым тюрьмам для подростков, всего к 384 тюрьмам, прибавится ещё 53 тюрьмы. https://anfrussian.com/%D0%92-%D0%9C%D0 ... D1%85-6655
akurt Считаю не я, а турецкая статистика.... Что касается темы ветки, то в Турции резко увеличилось колич. заказов на изготовление решёток на окна и металлических дверей.