Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
У національному аеропорту "Мінськ" 23 травня незаплановано сів літак компанії Ryanair, який слідував за маршрутом Афіни-Вільнюс. Посадка була зумовлена тим, що надійшло повідомлення про мінування. Втім воно виявилося хибним. Після посадки білоруські силовики затримали колишнього редактора телеграм-каналу NEXTA Романа Протасевича, який перебував на борту літака. У телеграм-каналі "Пул Первого", який контролюється самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком, повідомили, що за дорученням Лукашенка для супроводу літака піднімали винищувач Міг-29.
Starikan написав:Вообще я не понимаю ситуации. Какая-то нормандская четверка, какие-то двусторонние встречи, какие-то минские соглашения и прочая чушь, которую никто выполнять не собирается.
Единственный важный вопрос: хочет ли население ОРДЛО возвращения в состав Украины, хотя бы на условиях этих самых соглашений? Если нет (а я думаю - это именно так) - какого ... тянуть всю эту резину? Добиться мира на линии разделения (а это единственно реальное) можно и без всей этой тягомотины.
Якщо б ви трішки розбирались в міжнародному праві, знали історію, то напевне б "понимали ситуацию". Ваш "важный вопрос" взагалі не важливий. Рішення про від'єднання від держави не вирішується населенням ОРДЛО. Тому думка населення ОРДЛО нікого не цікавить і цікавити не буде. Це питання вирішиться просто - коли Росія ослабне ця територія вернеться в склад України. Ось з Кримом складніше. Є шанс що Крим ніколи(за нас) не вернеться назад. Проблема тут в тому що все населення РФ вважає Крим територією РФ і буде боротись за Крим.
budivelnik написав: 2 Населення звичайно вільно може приймати рішення...От тільки рішенням населення - не можна змінювати кордони.
Я ни на чем не настаиваю и не уверен на 100%, что население ОРДЛО (оставшиеся там) откажется жить в Украине. Но чем дольше тягомотина будет продолжаться - тем выше вероятность этого.
Мое же личное мнение состоит в том, что при необходимости границы можно и даже нужно изменять - во избежание худших последствий. Примеров масса.
andrijk777 написав: Якщо б ви трішки розбирались в міжнародному праві, знали історію, то напевне б "понимали ситуацию".
А можно без хамства и перехода на личности?
Тому думка населення ОРДЛО нікого не цікавить і цікавити не буде.
А меня интересует. Я не хочу жить в одной стране с несколькими миллионами людей, которые эту страну ненавидят.
Це питання вирішиться просто - коли Росія ослабне ця територія вернеться в склад України.
Т.е. никогда.
Ось з Кримом складніше. Є шанс що Крим ніколи(за нас) не вернеться назад. Проблема тут в тому що все населення РФ вважає Крим територією РФ і буде боротись за Крим.
Хорошо, что вы хоть это понимаете, как знаток международного права и истории
Ukrainian написав:У національному аеропорту "Мінськ" 23 травня незаплановано сів літак компанії Ryanair, який слідував за маршрутом Афіни-Вільнюс. Посадка була зумовлена тим, що надійшло повідомлення про мінування. Втім воно виявилося хибним. Після посадки білоруські силовики затримали колишнього редактора телеграм-каналу NEXTA Романа Протасевича, який перебував на борту літака. У телеграм-каналі "Пул Первого", який контролюється самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком, повідомили, що за дорученням Лукашенка для супроводу літака піднімали винищувач Міг-29.
Це по такому сценарію вагнерівців хотіли взяти.
Та очевидно що зрадники зірвали цю прекрасну операцію. Надіюсь ми колись виберемо нормального президента, який пролиє світло хто до цього причетний. А Лукашенко вже взагалі обнаглів. Перехоплює міжнародні рейси - це вже безпрєдел. Беззуба Європа все це терпить.
Не все так просто У Мінську затримали засновника Nexta Романа Протасевича ... Керівники Європейського Союзу вже висловили занепокоєння ситуацією https://www.bbc.com/ukrainian/news-57218063
Про неймовірну схожість сценаріїв вже написав розслідувач Bellingcat Христо Грозєв. "Лукашенко скопіював частину спецоперації України", - написав він, маючи на увазі історію з "вагнерівцями".
Ну те що адміністрації усіх президентів України наповнені російськими шпигунами ні для кого не секрет
Ukrainian написав:У національному аеропорту "Мінськ" 23 травня незаплановано сів літак компанії Ryanair, який слідував за маршрутом Афіни-Вільнюс. Посадка була зумовлена тим, що надійшло повідомлення про мінування. Втім воно виявилося хибним. Після посадки білоруські силовики затримали колишнього редактора телеграм-каналу NEXTA Романа Протасевича, який перебував на борту літака. У телеграм-каналі "Пул Первого", який контролюється самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком, повідомили, що за дорученням Лукашенка для супроводу літака піднімали винищувач Міг-29.
Зеленый пропагандон Арестович совсем недавно "втирал дичь", что так посадить самолет невозможно.
budivelnik написав: 2 Населення звичайно вільно може приймати рішення...От тільки рішенням населення - не можна змінювати кордони.
Я ни на чем не настаиваю и не уверен на 100%, что население ОРДЛО (оставшиеся там) откажется жить в Украине. Но чем дольше тягомотина будет продолжаться - тем выше вероятность этого.
Мое же личное мнение состоит в том, что при необходимости границы можно и даже нужно изменять - во избежание худших последствий. Примеров масса.
1 Зміна кордонів - палка з двома кінцями.... 2 Якщо держави які нас оточують навіть питання про зміну кордонів ставити забороняють..а ми легко будемо відмовлятись...то завтра частина нас проснеться в Європі,друга частина в дикому полі....
Тому думка населення ОРДЛО нікого не цікавить і цікавити не буде.
А меня интересует. Я не хочу жить в одной стране с несколькими миллионами людей, которые эту страну ненавидят.
Це питання вирішиться просто - коли Росія ослабне ця територія вернеться в склад України.
Т.е. никогда.
А ви за мільйони не розписуйтесь. Те що вони хочуть в Росію, а не в Україну, я ще можу погодитись. Але те що вони ненавидять Україну - це неправда. Тим більше вже не факт що там залишились "декілька мільйонів". А ось добровільна відмова від територій - це зашквар. Україна буде недодержавою після такого кроку. Ніхто в світі вже не буде сприймати Україну серйозно. І забрати у неї інші території - це буде нормально. Ні, не "никогда". Це може статись і за рік і за два. А може і за 10 років. А може і за 20, але я щось дуже сумніваюсь що Путін буде правити ще 20 років.
Тепер йому(Роману Протасевичу) загрожує смертна кара. Це жесть. Буде "прикольно" якщо Лука його розстріляє.