Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73087309731073117312 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 20:02

Tegularius написав:В стране нет более важных проблем, чем женская парадная обувь.

Как видите, более важные проблемы - футбол. Не новые налоги от зезедента, не газ уже 15 грн/куб (при папередниках 8 гривен - тарифный геноцид), даже не туфли по 6500 гривен пара, а футбол.

И на это тоже всем пофиг.
Страна идет путем УНР, когда свергли Скоропадского и довели потом армию до такого состояния, что Киев - столицу государства под Крутами защищала всего горстка студентов.
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 05 лип, 2021 20:12, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 20:08

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Є достатній приємливий рівень достатку (нормальна квартира, дача, машина, діти вчаться в нормальних закладах,і т.д.) -- і пофіг їм ще крутіше машина, дім і тещо.
Професійно займається своєю улюбленою справою (керують відділом, установою, кафедрою, вчать, лікують, командують).
На рівні кафедри, відділу, замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки, і т.д. -- такі є.
От тільки вище ну ніяк...
А якщо подивитись не вище..а нижче...
1 Ви заявили що на рівні - замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки, і т.д. -- такі є.
2 Ви заявили що -От тільки вище ну ніяк

Залишилось тепер пояснити
Чому у нас нижче кафедри, відділу, замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки - справи гірші ніж на Заході..

Якось не вяжеться
Середній рівень - нормальний, а низький з високим - поганий....
І чомусь для того щоб низький прийшов у середній - відповідати повинен високий?
А може середній?
Може якість моїх працівників більше залежить від мене ніж від Зеленського
Якість бійців в роті - більше залежить від ротного а не Міністра оборони
..і так далі...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 20:12

detroytred написав:Прикольний в вас шлях по життю))

Невже ніколи не мали зіткнення з людьми, які дійсно фани своєї роботи (того, чим вони займаються)?!

Ось ніколи в житті не зустрічав людини, яка заробляє припустимо 10000, але "за рогом" їй би платили 30000 і вона не хоче переходити тільки по причині що вона "фан своєї роботи". Я не зустрічав, ви напевно таких знаєте десятки. :D :D :D
За людей, які заробляють овер $10000 в місяць не скажу, тому що таких знайомих не маю. Хоч думаю вони ще більш меркантильні.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 20:29

budivelnik написав:
  detroytred написав:Є достатній приємливий рівень достатку (нормальна квартира, дача, машина, діти вчаться в нормальних закладах,і т.д.) -- і пофіг їм ще крутіше машина, дім і тещо.
Професійно займається своєю улюбленою справою (керують відділом, установою, кафедрою, вчать, лікують, командують).
На рівні кафедри, відділу, замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки, і т.д. -- такі є.
От тільки вище ну ніяк...
А якщо подивитись не вище..а нижче...
1 Ви заявили що на рівні - замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки, і т.д. -- такі є.
2 Ви заявили що -От тільки вище ну ніяк

Залишилось тепер пояснити
Чому у нас нижче кафедри, відділу, замкомбрига, замнач-ка ВВУЗу, директора школи, відділення поліклініки - справи гірші ніж на Заході..

Якось не вяжеться
Середній рівень - нормальний, а низький з високим - поганий....
І чомусь для того щоб низький прийшов у середній - відповідати повинен високий?
А може середній?
Може якість моїх працівників більше залежить від мене ніж від Зеленського
Якість бійців в роті - більше залежить від ротного а не Міністра оборони
..і так далі...

Де???
От де я заявив про середній рівень нижньої та середньої ланки от такий -- з такими фахівцями фанатами своєї справи?

Я звернув увагу, що на цих рівнях зустрічаються такі люди. Які дбають більше про справу, ніж за тільки себе.
Зустрічаються.
Контраргументував думку, що *ВСІ ...*.

Краще не починайте..., бо 90+% дискусії з вами -- це спростовування ваших перекручувань думок опонента.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 20:46

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Прикольний в вас шлях по життю))

Невже ніколи не мали зіткнення з людьми, які дійсно фани своєї роботи (того, чим вони займаються)?!

Ось ніколи в житті не зустрічав людини, яка заробляє припустимо 10000, але "за рогом" їй би платили 30000 і вона не хоче переходити тільки по причині що вона "фан своєї роботи". Я не зустрічав, ви напевно таких знаєте десятки. :D :D :D
За людей, які заробляють овер $10000 в місяць не скажу, тому що таких знайомих не маю. Хоч думаю вони ще більш меркантильні.

Я ж кажу, що прикольний шлях...

Знаю саме десятки.
Які займалися своєю справою і не кидали її заради просто більших доходів.

Я не проти тих, в кого справа -- це саме заробляння грошей. А чим саме -- хоч сьогодні лікуй, завтра горілку продавай, післязавтра - за верстат. І т.д.
Це нормально в принципі.

З.и. ви трохи перескочили на інше.
Почали мову про *ВСІ думають про себе, про себе, а вже потім про Україну, народ і т.д. *.

Я ж стверджую, що при досягненні-забезпеченні визначеного рівня матеріального достатку, фанати-фахівці своєї справи думають вже перш за все про свою справу (підлеглих, хворих, кафедру, учнів, Україну, народ).

Бо сходинку піраміди Маслоу по матеріальному забезпеченню для себе вони пройшли.
Тепер інші цілі, мета.

Про за рогом платять більше за іншу справу -- так їм по боку.
Що хтось за ІНШЕ отримує більше.

З.з.и. якщо що, то я не про себе.
Підкреслював не раз -- ні на героя, ні на хероя не претендував ніколи.
Але згідно вимог завжди старався робити.

Мені шкода, коли я бачу, як дійсно герої свого часу, своєї справи більш, ніж по максимуму викладаються, реально за свій рахунок заради справи.
Бо фани. Їм подобається...

А їх фіг просувають.
Просувають таке гівно, що капець.
І це гівно згори жене свої вимоги, свої поняття, свої "принципи". В їх ручннятках усі важелі.
Саме тому так і живемо.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 21:11

detroytred
Больше вопросов не имею. :D :D
Тут одне з двох, або ви лукавите(або "само-навіюєтесь") що знаєте більше десятка таких людей, або живете в якомусь особливому оточені.
Я таких людей не знаю, більше того, я навіть не уявляю образ такої людини в Україні.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 21:17

Schmit написав:Как видите, более важные проблемы - футбол. Не новые налоги от зезедента, не газ уже 15 грн/куб (при папередниках 8 гривен - тарифный геноцид), даже не туфли по 6500 гривен пара, а футбол.

Футбол - это то, что пока еще объединяет почти всех независимо от политических взглядов. За сборную болеют почти все, кроме самых радикальных среди "ватников" и среди "патриотов" (вроде Дроздова и Ницой)

Начсет тарифов: их резкий рост при Порошенко-Яценюке почувствовал. При Зеленском - пока что нет. Может, еще будет.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 21:22

andrijk777 написав:detroytred
Больше вопросов не имею. :D :D
Тут одне з двох, або ви лукавите(або "само-навіюєтесь") що знаєте більше десятка таких людей, або живете в якомусь особливому оточені.
Я таких людей не знаю, більше того, я навіть не уявляю образ такої людини в Україні.

Я живу в такому ж оточенні, як і ви.

Ви може просто не помічаєте таких людей серед купи інших.
Або дуже зайняті собою, своїми справами.

Хоча може бути таке -- я-то за 50+ кажу.
А серед молоді -- вже дійсно одиниці.

А може і нема.
Бо коли фани начкафедр зараз рибалять, а чуваки, які підручники учням роздав та спати закрився в себе (всі очманіли -- невже так можна. І як так можна. І що далі), тепер на факультеті керують, то дійсно -- кого вони в підлеглі понабирали і кого навчать))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 22:08

detroytred
50+ чи 50- ніякої різниці немає. Ну якщо вам 60+ і пенсія 10000 і у вас є улюблена справа з доходом 5000, то можливо ви і не поміняєте її на 15000, але це ситуація інша.
А те, що людина "фанат своєї справи" чи професіонал не означає що вона не хоче отримувати більше. Хоче звичайно, але не може. А поміняти справу - це ще гірше, скоріш за все це не призведе до збільшення доходів, ну як мінімум не до трикратного. І людина це прекрасно розуміє.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 22:39

andrijk777 написав:detroytred
50+ чи 50- ніякої різниці немає. Ну якщо вам 60+ і пенсія 10000 і у вас є улюблена справа з доходом 5000, то можливо ви і не поміняєте її на 15000, але це ситуація інша.
А те, що людина "фанат своєї справи" чи професіонал не означає що вона не хоче отримувати більше. Хоче звичайно, але не може. А поміняти справу - це ще гірше, скоріш за все це не призведе до збільшення доходів, ну як мінімум не до трикратного. І людина це прекрасно розуміє.

Я ж кажу: ви відходите від суті питання.

Я ж не заперечую, що зайнятися іншою справою (де вона отримувала більший дохід) такій людині важче, складніше, неможливо і т.д.

Я про те, що людина за "призванием" влучно зайнялася саме своєю справою.
Яка їй подобається. До якої в неї дійсно є здібності.
І, якщо вона має визначений рівень матеріального достатку, то її, крім своєї цієї справи (керувати школою, міністерством, бригадою, збройними силами, лікувати, вчити, будувати і т.д.) усе інше!!! (більші доходи: хоч через схеми, хоч через хабарі, послуги) для себе!!! не цікавить.

Вона навіть за свій рахунок (часу для сім'ї, грошей - інструмент тещо для кафедри, справи) удосконалює справу, якою займається.

І ось таких треба просувати вище.
Тому що вони будуть займатися перш за все справою.
Навіщо їм підлеглі телепні, хабарники, залежні і т.д.?
Їм потрібні ті, хто допомагає справі. Фахівці.
Отак все і будується.
Догори та додолу.
Система...

А якщо потрібні гроші... Для себе.
То найлегше за рахунок справи будувати систему, яка ТОБІ приносить гроші.
Гроші тобі принесуть залежні від тебе підлеглі...
Оце система.
Де справа другорядна. Головне свій особистий дохід.
Тоді в тебе числяться а кафедрі родичі начальниів, підприємці, за яких ти отримуєш зарплатню, а вони льогти та пенсії, хабарники, які деруть з учнів.
Справа до біса...
Фахівці до біса...
Аби був мінімум...
Оце за віконцем.
Підтримка мінімуму.
Удосконалення гнилої системи для збільшення собі доходу при збереженні мінімуму.

Що показав ЗЕ і Ко???
Що навіть з такими "фахівцями" ще можна підтримувати оцей мінімум.
Це посміховисько над фахівцями порошенками. Показ того, що вони працювали по мінімуму.
ЦЕ, ЯК БІГ ТРУСЦОЙ, ОДНАКОВО БІЖАТЬ (ДАЮТЬ ОЦЕЙ МІНІМУМ), ЩО СЛАБАК-ЛЮБИТЕЛЬ, ЩО ПРОФІ.

І все б нічого.
Але мінімум розрахований для існуючих умов.
Зміняться вони а гірші і капець...

Папередники робили так само.
Для тих умов в нас були нормальні (з точки зору мінімуму!) ЗСУ і т.д.

І все б нічого.
Але політика мінімуму - це втрата часу й ресурсів. Розвинуті країни тікають далі.
Люди наші тікають до них.
Залишається ... отой мінімум.
У всьому.
А це ризики. Й відсутність перспектив.

І ніхто за можновладців їх функцію не виконає. Коли вони за принципом -- головне для себе, а не справа.
Вони собі-то мошну набивають ... за рахунок справи.
Той ресурс, що є, не використовується більш ефективно.

Саме на це вказав колега Старикан.
detroytred

Профіль

#<1 ... 73087309731073117312 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей