Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Давайте уявимо що в Державі з корупційними законами , поганими судами,заплутаним законодавством і олігархічним впливом.. є 1 млн підприємців,які пристосувались до цих умов і працюють. І от приходить чарівник з чарівною паличкою, махає і всі Закони перетворюються на аналоги найкращих європейських(японських/корейських/американських) В мене питання Як зміниться кількість працюючих? - мій прогноз +5% Чи зміниться персональний склад існуючого 1 млн? - так, на тих самих 5-10% Чи зміниться ВВП ( якість/кількість товарів/послуг) - на протязі року не більше ніж на 5% в рік...
Хтось має іншу думку? - якщо має я її почитаю( власнику шаблона брехня/єралашики/Бальцерович/реформи/швидше - я б не радив приймати участь ,словарний запас замалий, а якщо не вистарчає розуму поповнити словарний запас - то й нічого нового він не скаже) А я поясню чому так відбудеться Бо людина створіння інерційне..і сам Закон це просто право яке можна реалізувати ,а можна не звертати уваги.. Тому той хто 30 років лежав на печі - продовжить лежати й далі... А той хто вирішить прийняти участь..зіткнеться в конкурентні боротьбі з тими 1 млн які працювали і в гірших умовах.
Тепер згадаємо що манна небесна прогнозується нашою парочкою за рахунок зовнішніх інвестицій Тобто вони вважають ,що треба дати можливість зайти зовнішньому капіталу. Особисто я не проти зовнішнього,але він більший,сильніший і як показав приклад банків, зовнішній капітал витіснивши внутрішній...діє так само як і діяв внутрішній(в банках з іноземним капіталом правила кредитування/депозитів і так далі такі самі як і в Українських) Але давши законодавчу перевагу зовнішнім...ми таким чином гнобимо внутрішній.. Чи не є це тою корупцією проти якої виступають наші фантазери?
airmax78 писал(а):В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.
і скільки тут американців полягло (я не про 1939..1945) за Вільну і Незалежну?
вам и пишут, что не должно было полечь ("времена Кореи" были 70 лет назад, если вы не поняли этот литературный оборот).
Denik писал(а):У мордора закрываются все возможности обострений, выигрышных для него. Если еще год назад мордор 2-3 сторожевиками мог полностью остановить украинский экспорт их Одессы и Николаева, то сейчас есть возможность эти сторожевики или любые корабли утопить раз 10 за 20 минут (Нептуном с целеуказанием Байрактарами). Через 2 года утопить можно будет раз 50...
дак если бы были боевые ракеты этих Нептунов, так макеты этих ракет в часть под Одессой пока завезли. Первый девизион Нептунов если не ошибаюсь только до 01.04.2022 г. должны поставить на боевое дежурство. Непонятные проблемы с шасси у машин для Нептунов (вместо шасси Краза украинского Татру чешкую вроде импортную заменили). С утверждением программы вооружений вообще печалька, приняли ее на 2021 г. в апреле-мае 2021 что-то, и это в воюющей стране. Вообщем бардак что в СБУ , что в Минобороны, да практически везде к большому сожалению...
Теоретики, бли-и-ин! Да НИКТО НЕ рискнет начать открытые боевые действия против провокатора, ТЕМ БОЛЕЕ, Раши! Ей это только "на руку": она сразу превратится в обиженную сторону, получая право на ответный акт агрессии, и уже Украина будет выглядеть в глазах мирового сообщества агрессором!
А при чём тут постановка боевых ракет на вооружение к открытым боевым действиям против РФ ? Или поставка любого вооружения в ВСУ - это считается как открытые боевые действия против РФ ? Так это уже клиника
Миша-клиент, ты такой тезис в армию Израиля задвинь. Мол, вооружение армии Израиля - это открытые боевые действия против Палестины. Потом расскажешь, как тебя будут бить. И бить тебя будут долго, с чувством, с толком, с расстановкой
Последний раз редактировалось pesikot Вс 22 авг, 2021 17:07, всего редактировалось 1 раз.
Будівельник Точно нічого нового. Тільки змінив в минулих п'єсах тріо (лед, зед, дет) на парочку. І при цьому ще вказуєш мені на поповнення запасу.
Невже ти вважаєш, що отаким потоком нових єралашиків та демагогією в бік опонента про неадекватна, фантазерів, можеш заперечити ПРЯМІ КОНКРЕТНІ ТВЕРДЖЕННЯ ТОГО Ж БАЛЬЦЕРОВИЧА. Які спростовують твої вислови і підтверджують мої. Бо я свої думки будую на базі того, що взнав у таких фахівців, як Бальцерович, Сміт і т.д. А ти свої -- ...
Ну й злив з відповіді на питання з якою метою застосовував брехню наявний.