Цирк на дроті.
|
|
![]() Чекаємо чергового акту. Що це буде - лекція, єралашик, брехня? От питання))
![]() Репертуар застарів. Вже не цікаво. Актор однієї ролі. Скучно. Якось треба вже вдосконалювати акторську майстерність. ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 22 сер, 2021 17:54, всього редагувалось 1 раз.
![]() Давайте уявимо що в Державі з корупційними законами , поганими судами,заплутаним законодавством і олігархічним впливом..
є 1 млн підприємців,які пристосувались до цих умов і працюють. І от приходить чарівник з чарівною паличкою, махає і всі Закони перетворюються на аналоги найкращих європейських(японських/корейських/американських) В мене питання Як зміниться кількість працюючих? - мій прогноз +5% Чи зміниться персональний склад існуючого 1 млн? - так, на тих самих 5-10% Чи зміниться ВВП ( якість/кількість товарів/послуг) - на протязі року не більше ніж на 5% в рік... Хтось має іншу думку? - якщо має я її почитаю( власнику шаблона брехня/єралашики/Бальцерович/реформи/швидше - я б не радив приймати участь ,словарний запас замалий, а якщо не вистарчає розуму поповнити словарний запас - то й нічого нового він не скаже) А я поясню чому так відбудеться Бо людина створіння інерційне..і сам Закон це просто право яке можна реалізувати ,а можна не звертати уваги.. Тому той хто 30 років лежав на печі - продовжить лежати й далі... А той хто вирішить прийняти участь..зіткнеться в конкурентні боротьбі з тими 1 млн які працювали і в гірших умовах.
![]() Тепер згадаємо що манна небесна прогнозується нашою парочкою за рахунок зовнішніх інвестицій
Тобто вони вважають ,що треба дати можливість зайти зовнішньому капіталу. Особисто я не проти зовнішнього,але він більший,сильніший і як показав приклад банків, зовнішній капітал витіснивши внутрішній...діє так само як і діяв внутрішній(в банках з іноземним капіталом правила кредитування/депозитів і так далі такі самі як і в Українських) Але давши законодавчу перевагу зовнішнім...ми таким чином гнобимо внутрішній.. Чи не є це тою корупцією проти якої виступають наші фантазери?
![]() вам и пишут, что не должно было полечь ("времена Кореи" были 70 лет назад, если вы не поняли этот литературный оборот).
![]()
А при чём тут постановка боевых ракет на вооружение к открытым боевым действиям против РФ ? Или поставка любого вооружения в ВСУ - это считается как открытые боевые действия против РФ ? Так это уже клиника Миша-клиент, ты такой тезис в армию Израиля задвинь. Мол, вооружение армии Израиля - это открытые боевые действия против Палестины. Потом расскажешь, как тебя будут бить. И бить тебя будут долго, с чувством, с толком, с расстановкой Востаннє редагувалось pesikot в Нед 22 сер, 2021 18:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Будівельник
Точно нічого нового. Тільки змінив в минулих п'єсах тріо (лед, зед, дет) на парочку. І при цьому ще вказуєш мені на поповнення запасу. Невже ти вважаєш, що отаким потоком нових єралашиків та демагогією в бік опонента про неадекватна, фантазерів, можеш заперечити ПРЯМІ КОНКРЕТНІ ТВЕРДЖЕННЯ ТОГО Ж БАЛЬЦЕРОВИЧА. Які спростовують твої вислови і підтверджують мої. Бо я свої думки будую на базі того, що взнав у таких фахівців, як Бальцерович, Сміт і т.д. А ти свої -- ... Ну й злив з відповіді на питання з якою метою застосовував брехню наявний.
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном
Імхо, він взагалі ніц не understand, або українською - дупля не відбиває ![]() зі. До речі помітили, шо його вже жорстоко тролять медіа? Дєдушке не довго залишилось...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|