|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 27 сер, 2021 11:14
yarovets написав:Вкладчик1234 Так, я звертався в підтримку, і мені відповіли, що "звичний 1%" чистими з 1 вересня після вирахування податків буде складати 0.805%. Шкода, саме через цей 1% кешбеку чистими на все я картку й оформлював, тепер, мабуть, її місце буде більшим чином на полиці, тому що інших переваг перед тим же моно я в неї не бачу. Аби хоч зробили навпаки - підвищений кешбек за кредитні кошти, а 1% за власні - це була б зовсім інша справа, а так...
Підтримую, розчарування в кредитці ізі, як розпочалось з лютого цього року так все йде по наростаючій. Очікування були високі... Маю кредитний ліміт 3 000 і не використовую його повністю тому що в інших вигідніші умови саме на кредитні кошти. В кожного банку є своя фішка відповідно до якої береш кредитку: ПУМБ - комуналка через онлайн додаток, кредитні без комісій, Форвард - найбільший відсоток кешбеку на кредитні вже рік користуюсь, Супер Сенс - найбільші кредитні ліміти, прийнятний функціонал на обмін валют, БВР - бали на Сільпо, доступний депозит Назбиратус 7%, а от в ізі ще досі не виявив чим можна користуватись - ні кешбек, ні сплата комунальних, ні обмін валют, не говорячи про доступні депозити, більшість банків на 5 % сидять, а в ізі Заначка 4%. Розчарування в необанку неабияке.....
-
joik
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2021 13:34
joik Цілком згодний! До того ж, в депозитах від izi відсутня капіталізація, а поповнювати депозит можливо лише на протязі 2/3 від його строку, ще й за договором депозиту потрібно їхати у відділення, дуже незручні умови.
-
yarovets
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2021 14:51
yarovets не зрозуміла: навіщо у відділення їхати? Щоб паперовий договір отримати?Ніколи їх в руках не тримала за 15 років
-
svmasha30
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2021 15:22
svmasha30 Про всяк випадок, ви може й не тримали і він вам не потрібен, але мені так спокійніше.
-
yarovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2021 17:08
Навіть у Дельті по всіх депо все отримала без
Отправлено с моего STK-L21 через Tapatalk
-
svmasha30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2021 17:11
А де у цій балалайці на Android захований bankid? Вона одразу запитує паспорт картка чи книжка і далі пропонує фоткати документи.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 27 сер, 2021 19:47
svmasha30 Ну то й добре, але що мені до того?! Робіть як хочете, справа ваша, а от мені хочеться тримати в руках оригінал договору, щоб у будь якому випадку - чи то відсутності електрики, чи то відсутності інтернету, чи то проблемам з жорстким диском я міг мати до нього доступ, ферштейн?! Невже це так важко зрозуміти? Так що наперед дякую, але мені ваші поради не потрібні
-
yarovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 сер, 2021 00:04
[quote="yarovets"]
Забагато слів та емоцій з нічого. Ще й поради примарились Бережіть себе
Отправлено с моего STK-L21 через Tapatalk
-
svmasha30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 сер, 2021 09:06
svmasha30 Ви кажете про себе? Так, я з вами згоден! Намагайтесь подалі не давати свої нав'язливі поради тим, хто їх не потребує, а так все добре! Бувайте з миром!
-
yarovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 сер, 2021 09:57
Имхо вынося свои специфические суждения на публичный форум глупо рассчитыватт на то что не будет советов. Для большинства современных людей бумажные носители явный анахронизм. И тем кто носит "шапочку из фольги" имхо просто надо спокойно к этому относится 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-