|
|
![]() Flamingo Анахронізм анахронізмом, але той же моно чомусь безкоштовно висилає примірники договорів своїм вкладникам, то, можливо, воно для чогось і потрібно?
![]() ![]() Мое сообщение было о другом - вы можете думаить и поступать как вам угодно и как вам удобно. Поверьте всем тоже абсолютно монопенисуальны ваши тараканы в области безопасности. Но если вы их выносите их на публичный форум - тогда просто спокйно относитесь к другим точкам зрения, которые вам высказывают. И будет всем счастье
![]() Flamingo Якби ви уважно прочитали мій початковий пост, то побачили б, що вирване з контексту твердження про договір було вього лиш одним з переліків тих недоліків (на мою думку), які є в izibank, тому вам не варто загострювати саме на ньому свою увагу, якщо вам це не цікаво. Основний посли мого посту був такий - "в депозитах від izi відсутня капіталізація, а поповнювати депозит можливо лише на протязі 2/3 від його строку, ще й за договором депозиту потрібно їхати у відділення, дуже незручні умови". Якщо вам ці умови до вподоби - діло ваше, а мені такі умови якось не дуже. Нічого образливого в своїх словах я не бачу, і не розумію, в чому можуть бути претензії?
![]() Остальные аргументы - да, имеют хоть какой-то смысл. Последний аргумент - практически никакого смысла не имеет. Хотя - ругать условия депозитов - занятие бесполезное, как по мне. Нравится - берём, не нравится - проходим мимо. Как-то так Ну и кроме того: заносить депозиты под <10% - равносильно прямому и явному убытку от упущенной выгоды. Не понимаю - как на них вообще можно смотреть, не то что обсуждать ![]() yarovets я внимательно читал ваши сообщения. А вот вы виду не понимаете по поводу чего пишу я. Еще раз. Надеюсь в последний. Мои комментарии касались вовсе не процитированного вами вашего сообщения. А сообщений и начиная с этого viewtopic.php?p=5287076#p5287076 и следующего. Там уже не было ничего про изи банк. Там было только недовольство ффорумчанином, который комментировал ваши сообщения. Вот поэтому я и писал, что не стоит вынося на общественный форум сыои специфические суждения потом возмущаться по поводу комментов. Ваши же позиции по поводу банка я не обсуждаю - тут дело вкуса. Я тоже очень активно мспользовал карту около полугода -получая больше 1000 кэшбека в месяц, потом изменились условия некоторых операций - карта на полке. Появится что-то вкусное - будем пользовать - а пока карта есть не просит. Пусть отдыхает.
![]() Flamingo Я чудово розумію, про що ви, не сумнівайтесь. "Недовольство форумчанином" було як раз з приводу того, про що я вам і доводив - через вирвані з контексту аргументи. Я не обурювався тільки тим, що потрібно їхати за договором у відділення, а описував недоліки в комплексі, майже все те, що мені не подобається в умовах оформлення депозитів, а перекрутили все це так, що я незадоволений лише відсутністю договора на паперовому носії! Якби мене задовільняли всі інші умови, то з цією я якось би змирився. Я теж маю надію, що я пояснюю вам це в останній раз. Добра і щастя вам!
|
|