budivelnik написав:Вакцинувати тих в кого ймовірність смерті становить 1 до 20000 (група 0-40 років)- не має резону , бо ймовірність ускладнень від вакцинації вища ніж ймовірність померти від хвороби..а раз не треба в цій групі займатись профілактикою..
Мені знову гуглити за Вас, чи може Ви врешті будете робити це перед тим як писати аналітику сміття?
А я при наявності інформації що 90% хворіють безсимптомно ,9% середньої важкості, 1% важко з якого половина помирає, при наявності ліків почну лікуватись тільки тоді коли потраплю в тих 9% хворіючих середньою складністю
десь крім Вашого повідомлення це є? А то по останнім данним безсимптомних тільки біля 40%
antey1969 написав:киевских больницах начали, как и в прошлом году, появляться очаги заражения
У кого какие прогнозы, что начнут петь наши дисиденты, если волна в Украине будет мощная и с хорошими смертями?
зато мы знаем, что будут гвоорить свидетели: "мы же говорили". То давайте сделаем голосовалку, какая будет волна: 1) выше весенней 2) ниже весенней но выше осенней 3) самая низкая
budivelnik написав:Вакцинувати тих в кого ймовірність смерті становить 1 до 20000 (група 0-40 років)- не має резону , бо ймовірність ускладнень від вакцинації вища ніж ймовірність померти від хвороби..а раз не треба в цій групі займатись профілактикою..
Мені знову гуглити за Вас, чи може Ви врешті будете робити це перед тим як писати аналітику сміття?
Україна 8000 смертей за 2 роки в групі з 20 000 000 населення Скільки смертей від вакцинаційї в середньому на 20 000 000 Якщо нуль - то те що я написав - сміття Якщо більше 100 - то це вже не сміття а данні приблизно однакові, бо кожен науковець може інтерпритувати їх виходячи з свого бачення
IgA написав:
budivelnik написав:А я при наявності інформації що 90% хворіють безсимптомно ,9% середньої важкості, 1% важко з якого половина помирає, при наявності ліків почну лікуватись тільки тоді коли потраплю в тих 9% хворіючих середньою складністю
десь крім Вашого повідомлення це є? А то по останнім данним безсимптомних тільки біля 40%
1 Офіційно перехворіло 5% населення України, тобто 2 млн , з яких 40% , тобто 0,8 млн - безсимптомно 2 При дослідженнях антитіла до короновірусу виявлені у 13 млн населення України..... Ясно що різниця між 13 млн з антитілами і 2 млн офіційно перехворівших=11 млн - перехворіло безсимптомно..бо вони самі не знали що хворіли. А раз так то 11 млн +1,2 млн = 12,2 млн безсимптомно_____12,2/13=93,8% 0,8 млн - середньої і важкої________________ 0,8/13=6,15% 0,05 млн - померло__________________________0,05/13=0,38% Як бачите в мене все сходиться.
budivelnik написав:8000 смертей за 2 роки в групі з 20 000 000 населення Скільки смертей від вакцинаційї в середньому на 20 000 000 Якщо нуль - то те що я написав - сміття
зверніть увагу що це саме частота тромбозів, а не смерті від них, вони лікуються якщо вчасно діагностувати.
В израильских СМИ курсировали сообщения о докладе некой экспертной группы, согласно которому среди пяти миллионов привитых после второй прививки препаратом BioNTech/Pfizer было выявлено 62 случая миокардита у молодых людей в возрасте от 18 до 30 лет. Все они не имели хронических заболеваний. Большинство пациентов, заболевших миокардитом якобы после прививки от ковида, прошли успешное лечение и вышли из больницы. Но, как подчеркнуло, например, изданиеThe Jerusalem Post, 22-летняя женщина и 35-летний мужчина умерли. Однако и по сегодняшний день никаких доказательств того, что прививка препаратом BioNTech/Pfizer вызывает это сердечное заболевание, не найдено.
навіть по слухам менше ніж померлих від ковіду
При дослідженнях антитіла до короновірусу виявлені у 13 млн населення України.....
там навіть статті не було, тільки пресс реліз. я більше довіряю мета дослідженню в рецензованому журналі, ніж заявам зелених міністрів. Ви здається не так давно їм теж не довіряли.
IgA написав:там навіть статті не було, тільки пресс реліз.
Давайте так Або беремо офіційну інформацію і танцюємо від неї Або беремо не офіційну інформацію і танцюємо від неї Офіційна інформація 40млн населення=2+млн перехворівших за 20 місяців=5% населення=50000+померлих Якщо звідси то Навіщо збільшувати ареал розповсюдження хвороби в 20 разів в порівнянні з природними процесами, якщо існують ліки ,які допомагають полегшити перебіг хвороби,особливо у середніх і важких випадках( при цьому вакцинацію проводять саме для того щоб полегшити протікання хвороби - тобто та сама мета). Не офіційна інформація,але яка викликає довіру( як мінімум у мене) 2 При дослідженнях антитіла до короновірусу виявлені у 13 млн населення України..... Ясно що різниця між 13 млн з антитілами і 2 млн офіційно перехворівших=11 млн - перехворіло безсимптомно..бо вони самі не знали що хворіли.
11 млн +1,2 млн = 12,2 млн безсимптомно_____12,2/13=93,8% 0,8 млн - середньої і важкої________________ 0,8/13=6,15% 0,05 млн - померло__________________________0,05/13=0,38% І тоді висновок з цієї неофіційної при наявності інформації що 90% хворіють безсимптомно ,9% середньої важкості, 1% важко з якого половина помирає, при наявності ліків почну лікуватись тільки тоді коли потраплю в тих 9% хворіючих середньою складністю і не вважаю за потрібне заражати в 10 разів більше населення вакциною
Як бачите, оба висновки є негативними для вакцинаторів, тільки -в першому треба вакцинувати(заразити легкою формою ) в 20 разів більше населення ніж лікувати - в другому - тільки в 10 разів більше. Ви як прихильник вакцинації ,можете закрити очі,надути щоки і сказати - фе-е-е-е-е Але якщо Ви хоч трошки вважаєте себе науковцем - Ви повинні знайти помилки в моєму логічному ланцюжку..при чому такі помилки які розібють і перший і другий..а не для першого одна, а для другого - прямо протилежна.
На 17:44 среды в Израиле насчитывается 85.962 носителя вируса SARS-CoV-2 (80.183 в понедельник).
Число тяжелобольных продолжает уменьшаться – сейчас их 689 (738 в понедельник, 752 в воскресенье). ..... А общий список умерших за последние два дня вырос на 43 человека – с 7043 до 7086. ..... В Минздраве это склонны приписывать действию третьей дозы вакцины, которая, наконец, "заработала" – ею привиты уже практически все люди в группе риска, и по мере завершения "поствакцинационного" недельного срока иммунитет восстанавливается.