Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
svmasha30 написав:klug Я отримувала у точці з лого "Розетка" і усіма їх фірмовими сервісними прибамбасами
Ви просто не розумієте, як працює франшиза. Аналогічно, але у значно більших масштабах працює Нова Пошта.
Дякую) це про сторонні компанії. Доставка через які вказана окремо (в більшості - платна) . Коли покупець обирає "точка видачі" розетка" (безоплатна) - яка франшиза? Я з самого початку відповіла про доставку " Розетка". Бо питання було саме про пункти видачі Розетка. Не Нова пошта. Не Укрпошта. Не Justin... і що там в них ще є
А вы ссылку что вам привел klug нажимать не пробовали? А вообще слово франшиза понимаете? У розетки ( как и у новой почты и у прочих раскрученных торговых марок) точка выдачи будет оформлена во всех корпоративных цветах со всеми прибамбасами. Но будет это какой-нибудь нибудь ФОП Бздюк, который заключил договор франшизы с материнской компанией и предоставляет все услуги от ее имени. Но при этом он сам ставит теринал (терминалы) и сам заключает с банком договора эквайринга (во франшизу такие вещи не входят). А банк уже настраивает терминалы под свое понимание вида деятельности этого ФОПа. Поэтому в той точке Розетки, где получал посылки розетки раньше я один терминал бал 7399, а второй продукты. И это нормально
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як вимкнути постійне повідомлення, що надходить на електронну пошту після кожного входу до додатку? Де той пункт у додатку? Та чи буває у вас, що в додатку задвоюється інфа по транзакції? Сплатив один раз, а в додатку показує як два платежі.
І ще, і це тривожить. Одразу після входу до додатку йде дзвінок з невідомого(певно лівого) київського номера. Одразу, тільки зайшов і дзвінок. Як це розуміти?
_PORT_UA написав:Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як вимкнути постійне повідомлення, що надходить на електронну пошту після кожного входу до додатку? Де той пункт у додатку?
в письме нужно нажать синюю кнопку "підтверджую - це мій пристрій"
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, сплата заборгованості по карті як краще проводити. Якщо 30го числа СЕПом кинути на рахунок IBAN зарахування відбудеться 30м числом? По практиці як краще внести платіж?
_PORT_UA написав:Доброго дня. Підкажіть будь ласка, сплата заборгованості по карті як краще проводити. Якщо 30го числа СЕПом кинути на рахунок IBAN зарахування відбудеться 30м числом? По практиці як краще внести платіж?
По сэпу отправленному не поздно вечером а в нормальное рабочее время все будет хорошо - зачислят в тот же день. Потянутый р2р в принципе тоже. Кстати изя тут оперативно отображает сумму долга необходимую для внесения для сохранения льготного периода - и вы увидете надо ли гасится еще или уже все норм.