+ Я уже давно об этом ПЕРЕНАСЫЩЕНИИ НА РЫНКЕ АРЕНДЫ ЛЬВОВА говорю, и обьяснял частично причины этого процесса. При том, что у самого там две квартиры и одна сейчас сдаётся. Потому лично никак в этом НЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН, НО ФАКТ ОСТАЁТСЯ ФАКТОМ.

|
|
![]() Это может быть признаком того что рынок аренды перенасыщен, кто арендовал бабушатник тот там и живет а новострои прибывают и прибывают на рынок по мере их сдачи/комплектации. В этом смысле рынок аренды Львова более стремный, не так много населения и рынок легко перенасытить недвижимостиью. По крайней мере в 3-5 раз легче, чем рынок столицы который если верить местным адептам пока ещё далек от перенасыщения.[/quote]
+ Я уже давно об этом ПЕРЕНАСЫЩЕНИИ НА РЫНКЕ АРЕНДЫ ЛЬВОВА говорю, и обьяснял частично причины этого процесса. При том, что у самого там две квартиры и одна сейчас сдаётся. Потому лично никак в этом НЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН, НО ФАКТ ОСТАЁТСЯ ФАКТОМ. ![]()
![]() roberto dark Плюсую стосовно ринку оренди житла у Львові. Яке було моє здивування, коли я зайшов в один з тематичних чатів на внутрішньому ресурсі компанії, там працівники буває що скидують квартири які вони колись орендували при переїзді, і побачив ціни...
Для прикладу однокімнатна квартира з свіжим ремонтом район пр. Чорновола (кільце біля маку) і ціна 6к. І таких прикладів протягом півроку було декілька. З іншого боку знаю випадок, правда він одиничний, коли в Авалон Зелена здали свіжу однокімнатну квартиру з ремонтом за 550 долларів ![]() А стосовно ЖК Місто Трав, окрім плюсів які ви вже написали, ще є фактор того що там такі ціни через те що на Науковій є купа офісів для ІТ, значить для потенційних орендарів сума 14к-15к є підйомною, плюс я думаю є ще такий пункт який діє на психологію - це те що фасад там зі сторони Вікторії Гарденс - дуже схожий на ті фасади які ІТ-шники бачили в своїх відрядженнях в Берлінах, Копенгагенах і Стокгольмах, і то все створює відчуття ніби ти живеш в кусочку Європи)) (ну це вже мої особисті припущення ![]() ![]()
чаплінський живе у клубному новобуді на Єфремова, 26, а оСелю зЛа він парив мудозвонам на замовлення забудовника ![]() ![]() ![]()
На Єфремова 26? Жирно...Тому напевно продав автівку та пішки тепер ходить...Може переїхав бо про життя в жк Добрій оселі, розповідав ще в одному із своїх перших роликів, коли ще виїджав звідтам на своєму автомобілі. До речі Оселю він як раз не парив, а критикував за корки та перенаселення. Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 23 вер, 2021 18:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Долярчик розповідав, що в його будинку жк "Стекляшка", айтішники із ІТ офісів на Збоїщах, знімають по 14к однухи, які виглядають як двухи ![]()
![]() Долярчик розповідав, що в його будинку жк "Стекляшка", айтішники із ІТ офісів на Збоїщах, знімають по 14к ------------------- для успішного фацета акваріум на Мазепи - це елітка, а смарт в дуплі Львові - мега проект для здачі в оренди най хлоп сі розвиває ![]() навпроти го будинку гриць козловський хапнув землиці (мали будувати школу для успішних дітей), змінили цільове - вже будуть валити ще кілька будинків, накраз біля ТРЦ Спартак. Ще кілька сот квартир - певно всі айтішники сі туда з"їдут жити ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Добра Оселя, Грінвіль Хаус, Місто Трав, тощо. Ці маргінальні назви покликані лише на створення ажіотажу і програмування відчуття володіння чимось таким дуже крутим. А насправді, Княгині Ольги 100 і Кульпарківська 226 - і все, здулись ваші інвестиції. Обидва вже звичайнісінькі мурашники, один з залізницею, гаражним кооперативом та ЛЕП поруч. А інший, той що продавався з самим модним двором, куди ще гірше - оточений суільними парковками, димлячою котельнею і в шумовій зоні аеропорту. Але ж як звучить - Місто Трав! Добра Оселя! А як гарно намальовано. Емоції захоплюють голову і вже ніхто навіть не виходить на місце аби оцінити всю фейковість назв, треба купляти вже і тепер.
А пан Чаплінський дійсно давно в тій помийці не живе, а переїхав у ЖК без модної назви, в ЖК який має лише адресу, як це і мало би бути, - Єфремова 26. Це вам не Княгині Ольги 100. Хоча так, Місто Трав звучить крутіше якогось там вул. Єфремова. І саме так інфантили мислять і роблять свій вибір. Більшого не дано Як добре що інфантильні інвестори таки скуповують той шлак, ще й усіляко захищають свій вибір. Для вас пан Чаплінський ще не один мурашник прорекламує (за окрему мзду), он нещодавно Пасічний вміло впарював. Налітай! ![]() Зрозуміло, що не личить бувшому головному архітектору, а нині відомому львівському блогеру жити в мурашнику з понаїхами із близлежащих сіл. Тому будемо ми віднині із паном Чаплінським сусідами ( не по будинку )).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|