Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 39213922392339243925 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:19

Hotab написав:
  flyman написав:природній відбір,
а ЛАД і Хотаб пропонує штучний

Я только не понимаю, почему природный отбор вы ограничиваете тем, что слабые должны сдохнуть от ковида?
Почему бы его не расширить на то, что когда я прийду в вашу кавалирку с ножницами по металлу (чтоб отрезать ваш палец, открывающий приложения банков) , вы не звоните в полицию, а пробуете выжить природным отбором. И при пожаре вы пробуете природно его победить. И когда Моторола разместит свой штаб в вашей кавалирке под Киевом, так вы не скулите. Просто он сильнее и идёт природный отбор. .

Знову аналогія на кшталт (сова натягнута на глобус) як вакцина проти палички Коха (бактерія) і швидкомутуючого віруса (ніби ковід, але це не точно).
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:20

Re: Эпидемия коронавируса в мире

detroytred написав:Пропозиція необхідності вакцінації для подальшого роботи робітникам йде від кого???
від мене з наступною мотивацією
1 Дурна влада прийняла дурний закон від якого я захистити не можу
2 Я вакцинувався, хоча й не вважаю за потрібне
3 По можливості вакцинуйтесь щоб мати необхідні для продовження роботи документи
4 Не для совка, а так би мовити для службового використання
Моя фраза була наступною
Мені потрібен документ про вакцинацію..якщо хтось хоче я його профінансую...

А все тому що в мене серед працівників найстарший по віку я - всі інші не потрапляють в групи ризику як по віку так і по стану здоровья
пс
документи дружини лежать в магазині..і кожен працівник перевірці повине заявити
От шеф і Я вакцинувались...а фото на документах немає, звідки перевіряючим знати прізвища 100 000 працівників сфери обслуговування у львові..

ППС
тому й кажу
Чого дурний пенсіонер - бо бідни
Чого бідний - бо дурний...

і всіх 10-20 років які тобі залишилось ти і проживеш дурним/бідним/озлобленим на всіх і на вся.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:21

ще добавлю:
вакцина на гарантує, що не буде карантину і локдауниу,
фактично що зупинити епідемію роблять карантин,
а тут "лікують головний біль ударом по голові" (б"ють не зрозумілою вакциною по імунній системі)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:23

Faceless написав:
flyman написав:
  budivelnik написав:Вони навіть штучний пропонують неефективний...
Вони хочуть витратити 15 млрд на вакцинування групи яка не помирає...і при цьому переживають про те що їм тарифи піднімають на 1 грн....
А все тому що ніколи не заробляли і звикли не залежати від кінцевого результату..
Як той хлопчик в казці,якому мама гроші давала а тато в пічку викидав і так продовжувалось до моменту поки хлопчик сам не заробив..
А от вже зароблені він голими руками з вогню вицарапав..
Так от я заробляю і знаю грошам ціну...але мене дивує , коли я показую
вакцинатори -ви палите в пічці СВОЇ гроші, бо вас мають як лохів...мої ж гроші ви не отримаєте...але на жаль до них це не доходить...

щодо тарифів... опалення вже центральне включили у Львові/Києві/Одесі, чи економлять і ... вакцина зігріє?
А хіба холодно? Нащо зараз включати?
Я періодично вмикаю..в мене котел , правда на всю ніч не варто..але на пару годин після заходу сонця..десь до 24 якщо на дворі нижче 3..а вже був і мінус....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:24

Faceless написав:
flyman написав:
  budivelnik написав:Вони навіть штучний пропонують неефективний...
Вони хочуть витратити 15 млрд на вакцинування групи яка не помирає...і при цьому переживають про те що їм тарифи піднімають на 1 грн....
А все тому що ніколи не заробляли і звикли не залежати від кінцевого результату..
Як той хлопчик в казці,якому мама гроші давала а тато в пічку викидав і так продовжувалось до моменту поки хлопчик сам не заробив..
вакцинатори -ви палите в пічці СВОЇ гроші, бо вас мають як лохів...мої ж гроші ви не отримаєте...але на жаль до них це не доходить...

щодо тарифів... опалення вже центральне включили у Львові/Києві/Одесі, чи економлять і ... вакцина зігріє?

логічно, а тепер якщо щодо вакцини..., якщо людина не в групі ризику ... навіщо зараз колоти?

чи може таки опалення тре вмикати, щоб люди не переохолоджувалися і менше хворіли, ні?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 17 жов, 2021 22:26, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:25

Hotab написав:
  budivelnik написав:Вакцинація не гарантує

Она не гарантирует даже то, что вы написали в п2. Но она уменьшает все те ваши пункты.
Механизма заставить ширнуться 60+ вы так ни разу и не предложили, к слову.

Йому lgA вже скільки разів вказував про полегший перебіг хвороби...

В мене знайомий 30+ років зараз лежить з 40% ураження, витрачає сам кошти й держава витрачає. Не помре 99,999%.
В поле факторів будівельника не потрапить.
Бо там один фактор -- смерть.
Обмежена картинка. Єралашик.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:28

Re: Эпидемия коронавируса в мире

flyman написав:
  Faceless написав:
flyman написав:[quote="5316732:budivelnik"]Вони навіть штучний пропонують неефективний...

логічно, а тепер якщо щодо вакцини..., якщо людина не в групі ризику ... навіщо зараз колоти?[/quote]

Геніальна логіка.
Якщо ще машина не збивала - нащо переходити дорогу по світлофору.
Якщо ще не розбився на авто - нащо пристібати паски безпеки.
Якщо ще куля не влучила - нащо вдягати бронежилет.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:31

budivelnik написав:
  detroytred написав:Пропозиція необхідності вакцінації для подальшого роботи робітникам йде від кого???
від мене з наступною мотивацією
1 Дурна влада прийняла дурний закон від якого я захистити не можу
2 Я вакцинувався, хоча й не вважаю за потрібне
3 По можливості вакцинуйтесь щоб мати необхідні для продовження роботи документи
4 Не для совка, а так би мовити для службового використання
Моя фраза була наступною
Мені потрібен документ про вакцинацію..якщо хтось хоче я його профінансую...

А все тому що в мене серед працівників найстарший по віку я - всі інші не потрапляють в групи ризику як по віку так і по стану здоровья
пс
документи дружини лежать в магазині..і кожен працівник перевірці повине заявити
От шеф і Я вакцинувались...а фото на документах немає, звідки перевіряючим знати прізвища 100 000 працівників сфери обслуговування у львові..

ППС
тому й кажу
Чого дурний пенсіонер - бо бідни
Чого бідний - бо дурний...

і всіх 10-20 років які тобі залишилось ти і проживеш дурним/бідним/озлобленим на всіх і на вся.

Це в вашому єралашику від вас.
В реальності ж від влади.

А те що ви вказуєте, що від вас, то це тільки показує, що ви погодилися владою. З її рішенням. Не згодні, а саме погодилися.
ПРИЧИНИ НЕ МАЮТЬ ЗНАЧЕННЯ.
Працівники не дурні-то, чудово розуміють від кого йде вимога робітникам вакцінуватися.

Невже ви не бачите свою чистісеньку демагогію?!
Зажлобив 250 грн. день, щоб шмурдякнутися.
Після стількох пісень про богатство, шкоду нації й тещо)))
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 17 жов, 2021 22:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:32

flyman написав:знову невірний приклад,
туберкульоз від палочки Коха (бактерія),
короновірус від не зрозумілого короновіруса, від якого забацали нашвидкоруч "вакцину",
чому від СНІД не змогли забацати вакцину за рік?
не дивно?
і взагалі, бактерію від віруса відрізняєте?
повноцінний живий організм, від не зрозуміло чого, що не відносять ні до організмів ні до не живої природи.

Флай, мРНК разрабатывают с 2006 года. Мы как туземцы узнали только сейчас. Неназванным хакерам до сих пор не удалось стырить технологии. Вирус оспы точно вирус и точно был побежден вакцинацией ;)
На сегодня Вы не можете говорить ни о быстрой на коленке вакцине, ни о неизвестном вирусе. Слишком много уже известно. Причём и возраст и лишний вес ни Вам, ни будивельнику не в плюс. Он уже вакцинирован, присоединяйтесь. Это не больно, не страшно и не опасно. И явно приятней и дешевле лечения ;)
В Хорватию за 6000грн как и лучшего представителя 5% пустят )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:42

Еще одна замечательная новость для любителей естественного иммунитета -
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8201243/

Результаты показывают последовательное увеличение биологического возраста в популяции после COVID-19, определяя ускорение DeltaAge на 10,45 ± 7,29 года (на 5,25 года выше нормы) по сравнению с 3,68 ± 8,17 года для населения, свободного от COVID-19. (р <0,0001).

Тяжелый ковид ускоряет старение организма
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 39213922392339243925 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей