Faceless написав:Геніальна логіка. Якщо ще машина не збивала - нащо переходити дорогу по світлофору. Якщо ще не розбився на авто - нащо пристібати паски безпеки. Якщо ще куля не влучила - нащо вдягати бронежилет.
А я намалюю іншу логіку - і порівняємо чия логічніша... Малюємо переходи , будуємо світлофори...за 10 км від місця де їздять авто..і вимагаємо населення чекати поки світлофор на дорозі по якій не їздить машина вімкнеться на зелений... А машини пустимо через спальний район в якому поселимо всіх в кого 60+..але дороги і світлофори їм малювати не будемо,мотивуючи тим що ми це 10 км збоку зробили.
Ви натякаєте, що 60+ не вакцинують? Але ж це не так
detroytred написав:Пропозиція необхідності вакцінації для подальшого роботи робітникам йде від кого???
від мене з наступною мотивацією 1 Дурна влада прийняла дурний закон від якого я захистити не можу 2 Я вакцинувався, хоча й не вважаю за потрібне 3 По можливості вакцинуйтесь щоб мати необхідні для продовження роботи документи 4 Не для совка, а так би мовити для службового використання Моя фраза була наступною Мені потрібен документ про вакцинацію..якщо хтось хоче я його профінансую...
А все тому що в мене серед працівників найстарший по віку я - всі інші не потрапляють в групи ризику як по віку так і по стану здоровья пс документи дружини лежать в магазині..і кожен працівник перевірці повине заявити От шеф і Я вакцинувались...а фото на документах немає, звідки перевіряючим знати прізвища 100 000 працівників сфери обслуговування у львові..
ППС тому й кажу Чого дурний пенсіонер - бо бідни Чого бідний - бо дурний...
і всіх 10-20 років які тобі залишилось ти і проживеш дурним/бідним/озлобленим на всіх і на вся.
Я і раніше знав про балабольство будівельника, не знаю, навіщо хтось вів з ним дискусії...
Якшо ти дійсно революціонер системи, то є варіанти:
- закрити магазин, - зробити довідку про вакцинацію,
Вищенаведені варіанти показник непокору системі, а варіант прогибу будівельника = лизання чобота
detroytred написав:Пропозиція необхідності вакцінації для подальшого роботи робітникам йде від кого???
від мене з наступною мотивацією 1 Дурна влада прийняла дурний закон від якого я захистити не можу 2 Я вакцинувався, хоча й не вважаю за потрібне 3 По можливості вакцинуйтесь щоб мати необхідні для продовження роботи документи 4 Не для совка, а так би мовити для службового використання Моя фраза була наступною Мені потрібен документ про вакцинацію..якщо хтось хоче я його профінансую...
А все тому що в мене серед працівників найстарший по віку я - всі інші не потрапляють в групи ризику як по віку так і по стану здоровья пс документи дружини лежать в магазині..і кожен працівник перевірці повине заявити От шеф і Я вакцинувались...а фото на документах немає, звідки перевіряючим знати прізвища 100 000 працівників сфери обслуговування у львові..
ППС тому й кажу Чого дурний пенсіонер - бо бідни Чого бідний - бо дурний...
і всіх 10-20 років які тобі залишилось ти і проживеш дурним/бідним/озлобленим на всіх і на вся.
Я і раніше знав про балабольство будівельника, не знаю, навіщо хтось вів з ним дискусії...
Якшо ти дійсно революціонер системи, то є варіанти:
- закрити магазин, - зробити довідку про вакцинацію,
Вищенаведені варіанти показник непокору системі, а варіант прогибу будівельника = лизання чобота
тре бути послідовним... чекаю вакцнинацію успішного успіха-долярчика і його перевзування на льоту
щодо вакцинації, ну, допустім, "поборете дельту", так появиться "лямбда" і знову по новому колі... така собі гонка озброєнь, хоча зрозуміло, що вірус тільки зміцниться, так як в нього ресурс необмежений (точніше обмежений 10ярдами гомосапіенс, а ще кажани та інші тварі), а в людства, чи окремо взятій державі, ресурсу мало.
Найефективніший захід - карантин, але пропонують вколеним розносити заразу. Курам на сміх така "боротьба".
"Лікар-анестезіолог з Роздільної Іван Черненко пише, що означає "немає місць". За його словами, звільнятися місця будуть двома шляхами – смерть або виписка, а одужують з ковідом повільно.
"У нас сортування йде навіть всередині лікарні, пріоритет молодим, на жаль, але 70+, або пацієнти з низькими шансами, за клінічними показаннями, – за принципом живої черги. Але всередину ще треба потрапити. <...> Надягніть нарешті маску на своє прекрасне обличчя. І вакцинуйтеся", – закликав медик."
"Лікар-анестезіолог з Роздільної Іван Черненко пише, що означає "немає місць". За його словами, звільнятися місця будуть двома шляхами – смерть або виписка, а одужують з ковідом повільно.
"У нас сортування йде навіть всередині лікарні, пріоритет молодим, на жаль, але 70+, або пацієнти з низькими шансами, за клінічними показаннями, – за принципом живої черги. Але всередину ще треба потрапити. <...> Надягніть нарешті маску на своє прекрасне обличчя. І вакцинуйтеся", – закликав медик."
flyman написав:тре бути послідовним... чекаю вакцнинацію успішного успіха-долярчика і його перевзування на льоту
щодо вакцинації, ну, допустім, "поборете дельту", так появиться "лямбда" і знову по новому колі... така собі гонка озброєнь, хоча зрозуміло, що вірус тільки зміцниться, так як в нього ресурс необмежений (точніше обмежений 10ярдами гомосапіенс, а ще кажани та інші тварі), а в людства, чи окремо взятій державі, ресурсу мало.
Найефективніший захід - карантин, але пропонують вколеним розносити заразу. Курам на сміх така "боротьба".
Флай, мені пояснювати немає сенсу = все розумію ))))
І ти вакцинуєшся, куди ж ти з підлодки дінешся
Тому тримай обличчя і фільтруй що пишеш, щоб не ржати з тебе через пару місяців )))
А в Харькове выборы... 31 кажется. Ну и ладно...
знову за трупик будуть голосувати? ватнікі вони такі
flyman написав:тре бути послідовним... чекаю вакцнинацію успішного успіха-долярчика і його перевзування на льоту
Флай, мені пояснювати немає сенсу = все розумію ))))
І ти вакцинуєшся, куди ж ти з підлодки дінешся
Тому тримай обличчя і фільтруй що пишеш, щоб не ржати з тебе через пару місяців )))
буду триматись до посліднього патріна, пересуватися в темноті дрібними перебіжками, хом"ячити макарони і кільку в томатному соусі, запасати дрова та сушку (яблука, гриби, тощо)...
Востаннє редагувалось flyman в Пон 18 жов, 2021 11:37, всього редагувалось 1 раз.
Я буду триматись до кінця!
І ти розумієш, що вони ПРИМУШУЮТЬ! Не дають вибору! А той, що дають - це геноцид! Хто моїм дітям принесе хліба, якщо я закрию свій магазин?
п.с. Ще раз кажу - мені було пох вакцинуватись, чи ні до цього часу, поки не прийняли ПРИМУСОВУ вакцинацію! А від цього примусу - я й став на штики!
А так, то я думав - ще трохи почекаю(пів-року-рік) поки завершать остаточні експерименти над вакцинами, скажуть усі побочки тої, чи іншої вакцини - і от тоді, я, зваживши всі результати - пішов би вакцинуватись!
Звичайно, що я не дуже вірю, що в піддослідних хом'ячків(чи людей) через нанадцять років виросте третє вухо, чи ще якась куйня Але..... - а раптом у чоловіків вакцина дасть побочку "напів шостої"? Що тоді? Більшість чоловіків скаже - "ну, знав би я, що таке буде, то краще б помер від ковіду!"