Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сенс гарно зроблений для банки. Нещодавно хотів поповнити блек, вибрав з свого рахунку, бо підзабув алгоритм. Наступна картинка була така: Натиснув переказати і без всяких додаткових танців, опляля. Коміс 53,6. Виявилось, що тягне з ЕКО. Щоб побачити звідки тягне і за скільки потрібно скролити відповідно вверх чи вниз. Якби побачив, то би вчасно відреагував, але якби банка заробляла?
Ой+ написав:Сенс гарно зроблений для банки. Нещодавно хотів поповнити блек, вибрав з свого рахунку, бо підзабув алгоритм. Наступна картинка була така: Натиснув переказати і без всяких додаткових танців, опляля. Коміс 53,6. Виявилось, що тягне з ЕКО. Щоб побачити звідки тягне і за скільки потрібно скролити відповідно вверх чи вниз. Якби побачив, то би вчасно відреагував, але якби банка заробляла?
Нуу спорный момент, имею устройство явно нове вашего и с размерами экрана побольше, то все отчетливо видно
stas_rst написав:проблем не було, від слова "зовсім"
Это как в "У Вас несчастные случаи на производстве были? Нет? - Будут.". И здесь будут, когда начнут входить вместо Вас, а Вы никому ничего не докажете. Потому что о Вашей безопасности "позаботились".
от не зрозумів застережень я писав про досвід отримання доступу в МАБ і відсутність проблем , попри описані раніше на гілці. Якщо матимете бажання і час, напишіть в ПП, у чому я неправий чи яким чином банк може "входить вместо вас" ? я встановив пароль після введення логіну з смс і відновлення самого паролю. Є доступ і сам логін уже неактивний, мабуть
Прораб дякую, однак смс із логіном приходить на фін.номер, потім туди ж приходить код для зміни паролю. Мій фінномер нереально клонувати без застосування спецапаратури по перехопленню трафіку. Що ще може бути ? Не дискутую, просто цікаво
Прораб написав:Отримав карту хамона, ну думаю все, нарешті. Зараз активую та й годі буду рубати капусту. Та ні - щось пішло не так, карта не активована - давай каже папизже ще Галю приходь. А х@рлі так, не при діткам буде говорено?
Якщо маєте на увазі, що отримали пластик, то може бути наступна ситуація: якщо кнопка "активувати" більше не відображається, то це означає, що картка вже активна.
Помилки про неуспішність при успішній операції будемо виправляти
Зараз кнопки в керуванні немає, повідомлення зверху теж неактивне (каже протухло) - то вона активна? Штучний інтелект!
ПІН отримати через пімпу зміни ПІНа?
Пін-код - так, можна отримати через Змінити пін. Підкажіть, це все таки пластикова картка з самого початку, чи отриманий пластик до віртуальної активовуєте?
Прораб написав:Зараз кнопки в керуванні немає, повідомлення зверху теж неактивне (каже протухло) - то вона активна? Штучний інтелект!
ПІН отримати через пімпу зміни ПІНа?
Пін-код - так, можна отримати через Змінити пін. Підкажіть, це все таки пластикова картка з самого початку, чи отриманий пластик до віртуальної активовуєте?
1. Тобто його більше немає ніде, тому що в пакеті карти нічого більше не було. Після отримання ПІНу треба провести картою маніпуляції у банкоматі?
2. Як діючий клієнт, замовив віртуальну карту, з доставкою пластика на НП. Після отримання активація пройшла, неуспішно, але якщо вірити Вашого досвіду то успішно.
Alfa_Bank Интересный вопрос тут подняли. Я как то про это и не задумывался, так как все платежи бесконтактные и пин не требуется. На НП карта приходит с уже установленным пином ? И соответствует ли этот пин тому, который просил придумать сенс при активации цифровой карты
Amid написав:Разлогинило из СЕНСа и требует для входа кучу всяко фигни
так если вам не нуна менять экк, то и разлогиниваться не нуна. Просто сделайте даблтап на стрелку влево. ну вот если вы решите зайти под 2м экком: брата,жены, кума то тут да --начинается котовасия, которой нет ни у одного др. банка
Вы так и не дошли до газмяса. Там тож перелогин еще тот танец)
Ой+ написав:Сенс гарно зроблений для банки. Нещодавно хотів поповнити блек, вибрав з свого рахунку, бо підзабув алгоритм. Натиснув переказати і без всяких додаткових танців, опляля. Коміс 53,6. Виявилось, що тягне з ЕКО. Щоб побачити звідки тягне і за скільки потрібно скролити відповідно вверх чи вниз. Якби побачив, то би вчасно відреагував, але якби банка заробляла?
Нуу спорный момент, имею устройство явно нове вашего и с размерами экрана побольше, то все отчетливо видно
Розрішення на 900*1600 в оригіналі дозволяє розмістити хоча би малим шрифтом комісію та джерела, але думаю його не випадково приопустили, що треба скролити. Це ще підступніше ніж дрібні шрифти в кред. договорах. Якщо на інших приладах видно зразу, то я тільки радий. Пожалів, що не робив операцію в МАБі.