Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Як до чого? Нова пірамідка компенсує тим кого Микола лоханув.
Ну от куди, куди дивиться поліція/СБУ/Прокуратура? Я би вже сам таких садив!
Бо коли я, наче, "рекламував" б2б - то на той час все працювало і я просто реально ділився спостереженнями... А тут вже все, кінець - а поліція далі спить!
Успіх писал(а):Квесторе_поверніться А люди? Чому люди/постраждалі - не садять Миколу на палю? Кишка тонка? Чи банально - немає єдності?
Так Микола - обєднана злочинна група зі своєю службою безпеки і юридичним прикриттям. Он СБУ не може нічого з ним зробити. Ви говорите про єдність. З ким Ви будете єднатись? Коли навіть на цьому форумі Ви один.
Успіх писал(а):Квесторе_поверніться А люди? Чому люди/постраждалі - не садять Миколу на палю? Кишка тонка? Чи банально - немає єдності?
Так Микола - обєднана злочинна група зі своєю службою безпеки і юридичним прикриттям. Он СБУ не може нічого з ним зробити. Ви говорите про єдність. З ким Ви будете єднатись? Коли навіть на цьому форумі Ви один.
Квесторе_поверніться писал(а):Ви говорите про єдність. З ким Ви будете єднатись? Коли навіть на цьому форумі Ви один
На цьому форумі - нас мінімум троє)) - просто інших двоє поховались/завстидались
Але я кажу про тих пів ляма вкладників - ну нехай, навіть, хоч 10К об'єднались би?
Щось тут не те.... Ні Миколу не штурмують... Ні владу))) чи СБУ
так вляпались либо совсем глупые, либо достаточно умные, чтобы понимать, что себе дороже будет что-то затевать и скорее всего они либо в + вышли либо в 0, либо в небольшой минус.