Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Подскажите, пожалуйста, хочу открыть диджитал карту в валюте, чтобы получить Свифт. Я так понял, сейчас лучше открыть кдв и заплатить 0.5%, максимум 25 гривен за зачисление, вне зависимости от суммы(пару тысяч уе)? И потом можно будет уже заказывать в банке деньги и не платить ничего? Или лучше открыть Универсальную, закинуть на депозит и снять без процентов?
У період воєнного часу тимчасово застосовуються тарифи:
0,5% (max 25 грн) від суми поповнення (нецільове зарахування) Картки для виплат/Картка для виплат Gold (на період з 01.04.2022 до 31.05.2022) зарахування на Картку для виплат міжнародного P2P-переказу, надісланого з будь-якого сервісу (ПриватБанку або міжнародного) – 0,5%
Тобто обмеження на розмір комісії при отриманні переказу з-за кордону немає - буде 0,5% від повної суми.
зарахування на Картку для виплат міжнародного P2P-переказу, надісланого з будь-якого сервісу (ПриватБанку або міжнародного) – 0,5%
Тобто обмеження на розмір комісії при отриманні переказу з-за кордону немає - буде 0,5% від повної суми.
Не уверен что все так как вы пишете. В тарифах привата четко указано что 0,5% удерживается при выплате р2р перевода. Swift не является р2р переводом в принципе. А вот нецелевым зачислением на КДВ - вполне. Поэтому мне лично кажется что тут как раз будет
WallNutPen а мені здається, що ключовим словом там є "міжнародний". і з усіх тіх надходжень, що проходять міжнародний шлях, будуть зняті 0,5% без обмеження по сумі.
042013 написав:WallNutPen а мені здається, що ключовим словом там є "міжнародний". і з усіх тіх надходжень, що проходять міжнародний шлях, будуть зняті 0,5% без обмеження по сумі.
Ни ви пишете про те як вам здається - я про те як там реально написано. SWIFT - це жодного разу не р2р - це аналог нашого "платiж за реквiзитами" - тобто платiж по IBAN. Але як воно буде насправдi можна взнати тiльки тестово. До речi не знаю як воно зараз - але свого часу той же переказ WesternUnion банк давав отримати на КДВ без комicу. Правда я користувався приватом для цього дуже давно - ще до його нацiоналiзацii
WallNutPen написав: SWIFT - це жодного разу не р2р - це аналог нашого "платiж за реквiзитами" - тобто платiж по IBAN. Але як воно буде насправдi можна взнати тiльки тестово.
1 апреля получил на кдв свифт 500 долларов, зачислено 497,50.
WallNutPen написав: SWIFT - це жодного разу не р2р - це аналог нашого "платiж за реквiзитами" - тобто платiж по IBAN. Але як воно буде насправдi можна взнати тiльки тестово.
1 апреля получил на кдв свифт 500 долларов, зачислено 497,50.
Спасибо за инфу. Значит я был не прав и опытным путем подтверждено, что в привате решили все-таки доить клиентов, которым приходят денежки из-за границы. Понятно что из-за 2,5 долларов "чинить шкандаль" не стоит, но будь сумма посолиднее я бы им мозги бы поморочил. Учитывая не только что Свифт не р2р, а и то что вам сумму наверняка отправляли не 1 апреля, а раньше, когда тарифы были иными. Как с таким партнером работать если он тарифы на ходу меняет. Ведь есть же требование НБУ уведомлять за месяц
WallNutPen написав:...Учитывая не только что Свифт не р2р,
тут нуна учитывать, шо у КдВ есть своя комисс 0.5% на ЛЮБОЕ нецелевое зачисление (а не ток р2р). А целевое эт %% от депо и з/п. Даж обмен валют идет с комисс 0.5%
WallNutPen написав:...Учитывая не только что Свифт не р2р,
тут нуна учитывать, шо у КдВ есть своя комисс 0.5% на ЛЮБОЕ нецелевое зачисление (а не ток р2р). А целевое эт %% от депо и з/п. Даж обмен валют идет с комисс 0.5%
Мне это отлично известно. Но в процитированной вами части моего сообщения обсуждалась вот эта версия тарифов действующих с 1.4.22
0,5% (max 25 грн) від суми поповнення (нецільове зарахування) Картки для виплат/Картка для виплат Gold (на період з 01.04.2022 до 31.05.2022) зарахування на Картку для виплат міжнародного P2P-переказу, надісланого з будь-якого сервісу (ПриватБанку або міжнародного) – 0,5%