Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
WallNutPen написав:Я ж писал - 1 апреля. То Приват так "пошуткував" с клиентами . Они писали потом что благодаря бдительности клиентов они потом откатили назад ошибочно установленные некоторые тарифы.
то какие сейчас тарифи актуальни? напишите еще раз ...
Оооо, яка краса. Щойно знизили кредитний ліміт по Голд з 50К до фактично використаної суми (9720). Тобто доступних коштів 0. При цьому витрати січня загашені вчасно в лютому; витрати лютого, раз вже кредитні канікули, в березні не гасила, бо було б сутужно це робити. Це могло бути причиною обрізання ліміту?
torrent78 написав:Оооо, яка краса. Щойно знизили кредитний ліміт по Голд з 50К до фактично використаної суми (9720). Тобто доступних коштів 0. При цьому витрати січня загашені вчасно в лютому; витрати лютого, раз вже кредитні канікули, в березні не гасила, бо було б сутужно це робити. Це могло бути причиною обрізання ліміту?
Звичайно, що так. Якщо ви скористалися "кредитними канікулами", то банк це розуміє як неспроможність погасити кредит і блокує подальше кредитування до відновлення вашої платоспроможності і погашення заборгованості.
WallNutPen Я ж писал - 1 апреля. То Приват так "пошуткував" с клиентами . Они писали потом что благодаря бдительности клиентов они потом откатили назад ошибочно установленные некоторые тарифы. Возможно вы стали жертвой такой "ощибки"
Можливо, що я попала під акцію( Просто часу не було розбиратися з їхніми сюрпризами .
кредитні канікули - це пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов'язковий мінімальний платіж. Кредитні канікули означають, що банк не штрафуватиме за прострочені платежі. В ПриватБанку такі умови діють до 1 червня. "Кредитні канікули не означають відсутність процентів за користування кредитними коштами" https://www.rbc.ua/ukr/news/ssha-naprav ... 71090.html