Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
копейка написав:Это 14-day депо откашляли, для правильного прокручивания средств клиента в интересах банка?
не понял сути вопроса... есть депо со свободным снятием/пополнением, я сам иногда снимал с него часть средств для каких-то трат, а потом возвращал назад, например, передумал тратить, т.к. пересчитал и понял, что не выгодно на моменте.
Ну, а посчитают оборот, как сумма*2, если уж пошла такая стрижка.
Starter написав:PUMB ответьте мне по оформлении карты всекарта валютная.
правомерно ли требуют в отделении ее оформление только с приобретением платной страховки за 200грн. На странице банка в публичной оферте написано что выпуск карты бесплатный...
Вітаємо!
Оформлення картки в будь якій валюті безкоштовне, страхівка оформлюється за Вашим бажанням. Уточніть будь ласка в якому відділенні склалася дана ситуація та як звали менеджера? Ми проведемо роботу з відділенням.
Дякуємо.
Слова "страхівка" в контексті страхування не існує. Потрібно говорити і писати СТРАХОВКА. Можливо слово "страхівка" можна застосувати в контексті страху, але це не точно!
PUMB підкажіть будь ласка по питанню покупки військових облігацій в додатку вашого банку чи є така можливість, якщо ні - коли появиться, бо Мінфін пише що ви вже таке маєте
тоже интересует. Хочу диверсифицироваться от Алки и Мони. Где-то была инфа, что вот-вот в следующей обнове. Обнова уже была, а их все нет И представитель морозится
Ромасик написав:Хочу диверсифицироваться от Алки и Мони.
А реестр оближек разве не общий?
не знаю, что там общее, но деньги вернутся в конкретную банку. И каждая банка не видит, что творится в другой банке. И фукнционал банок может быть разным (со временем)
ukr0014959 написав:Підкажіть недосвідченому, маю все карту, неочікувано ліміт на п2п всередені банку 25 000. Як що сепать, є ліміт чи коміс?
Згідно тарифів, переказ коштів на рахунки у межах ПУМБ безкоштовний, ліміт на операції в ІБ - 20к грн/доба (можна підняти дзвінком на гарячу лінію). Тарифи, ліміти
P.S. але без фанатизму, бо фінансовий моніторинг лютує.