Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fox767676 писал(а):В Кмевской области наверное у Украинки есть шанс. Безопасная локация, мегагидроартерия, удаленность от ядра во времена удаленки не критична
Справжня цивілізація тільки в межах шенгенської зони, інше тільки тимчасові декорації. Шось схоже на цивілізацію та культуру є в Білій Церкві, місто може конкурувати з облцентрами ЗУ. Але й далекувато
Феодал писал(а):думаю после 24.02.2022 года все поняли где лучше хатку купить, у сожалению пригородом просто пожертвовали, и многие люди теперь без домов
І раніше пригород був не "айс". Зокрема, з позицій витрат грошей на транспорт і час добиратись на роботу. Я написав десятки постів на цю тему))) Дехто недалекий рекламував фонтани і електросамокати((((
Зараз, сподіваюсь, мутрий народ чітко зрозумів, що - краще квартира меньшої площі, проте в Києві. Чим в Прикиєвських Єпенях.
Frant писал(а):І раніше пригород був не "айс". Зокрема, з позицій витрат грошей на транспорт і час добиратись на роботу. Я написав десятки постів на цю тему))) Дехто недалекий рекламував фонтани і електросамокати((((
Зараз, сподіваюсь, мутрий народ чітко зрозумів, що - краще квартира меньшої площі, проте в Києві. Чим в Прикиєвських Єпенях.
Наверное потому, что это условный телек, без которого ты проживёшь. Но без стиралки и посудомойки тебе твоя барышня (или жена) выест ложкой мозг. И микроволновки тоже.
Недавно продал стиралку на олх б/у ей 8 лет за 70% первоначальной цены (в гривне), оторвали с руками. В магазинах дорого стало. Стиралка конечно в хозяйстве нужна. Не спорю. Авто которые я монитору за 3 месяца не проданы ни одно. Больше того ищу спецтехнику купить (бортовой грузовик с краном манипулятором) цены в долларах выше чем до войны. Я прозреваю. Ожидаемо, вся эта техника сейчас на войне. Большой кран туда где завалы не всегда подгонишь. И не везде он есть. Особенно где то на периферии.
Hotab писал(а):Один нужен точно. Уж в Ирпене то.
в 10-12 метрах от моего авто (осталось в Ирпене) разорвалось два снаряда, половины окон в доме нет, что с машиной отпишусь когда увижу, потому что на фото непонятно. Одно мое помещение коммерция вход завален строймусором от попадания снаряда (сам снаряд попал выше) . Тоже что с ним внутри непонятно. 5куе это только начать приводить все в порядок.
"Дешева рибка - погана юшка!"
Скільки разів я тебе попереджував, що не варто паритись з електросамокатами, шубами, колготками, фонтанами і рекомендував продати квартиру в Ірпені і купити "хрущ" на Софійській Борщагівці??? Ще до війни. 10 разів, не меньше. І що в результаті????
На жаль, в українців, на відміну від євреєв, немає звички прислухатись до порад розумних людей.
Frant писал(а):продати квартиру в Ірпені і купити "хрущ" на Софійській Борщагівці???
Софійська Борщагівга - теж не Київ, не впевнений як там з хрущами
Якісь общажки там точно є. Десь недалеко Петропавлівська Борщагівка.
І "хрущовок" та двоповерхових післявоєнних бараків з тієї сторони Києва теж вистачає. Недарма зазначена особа люто боролась з ними. Добре, що лише тут, на форумах)))
Самый большой выбор среди квартир за 7000 грн в месяц плюс коммунуслуги. Площадь таких квартир также составляет более 32-34 м кв. Многие из этих квартир сдаются ближе к центру города. Все они с ремонтом и необходимыми для быта техникой и принадлежностями.