|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 19 чер, 2022 10:42
Shaman написав: NetSerpent написав: rjkz написав:Я был-бы рад, если-бы была живучая ветка по жизни за пределами Украины.
Не хвилюйтеся. Як тільки наш Найвеличніший відкриє кордони для чоловіків - кількість постів тут збільшиться в рази. Я сам тоді планую махнути в Канаду по CUAET, так що зобов'язуюся регулярно викладати тут звіти, про те як мені погано живеться у картонних будиночках при загниваючому капіталізмі. 
что-то подсказывает, что когда откроют границы, все эти программы помощи прикроют - и все вернется на круги своя...
Навряд прямо так. Їх можуть скоротити після перемоги, а кордон теоретично можливо відкриють раніше. Одна знайома зараз в США по новій програмі Uniting for Ukraine. У Флориді. Там виявляється стільки кацапів, що аж страшно. Можуть навіть не вчити роками англійську, бо геть усюди "свої". Поки що мовчать в ганчірочку, але навіть так з них руській мір аж пре. Ще одна по схожій програмі в UK, тільки там вона лише на півроку
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 чер, 2022 10:46
Ромасик написав: rjkz написав:Что-что а качество жилого строительства в Штатах по сравнению с Украиной ниже плинтуса.
какие откровения пошли. может даже мопы моднее?
Там де МОПи модні, воно в США коштує за метр як у нас квартира з ремонтом. А загалом десь так і є, типове житло - будиночки ніф-ніфа зі звукоізоляцією картонної коробки. Але їх і оновлюють куди частіше, ніж у нас.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 чер, 2022 11:26
St/2 написав:Ехать не не ехать, ок ехать. Ок в США. Вопрос как? Вводные. Семья до 40 лет, 2 взрослых, 2 ребенка. Капитал 250-500куе Доход 50к+, удаленный. каким образом получить ПМЖ в США, без схематозов и как быстро это можно сделать?
Уже ж растолковали, что 50 куе для США - это практически нищета.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 чер, 2022 11:48
St/2 написав:Ехать не не ехать, ок ехать. Ок в США. Вопрос как? Вводные. Семья до 40 лет, 2 взрослых, 2 ребенка. Капитал 250-500куе Доход 50к+, удаленный. каким образом получить ПМЖ в США, без схематозов и как быстро это можно сделать? А почему такой разбег в размере капитала ? На такую разницу можно жилье купить.
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 чер, 2022 12:02
NetSerpent написав: rjkz написав:Я был-бы рад, если-бы была живучая ветка по жизни за пределами Украины.
Не хвилюйтеся. Як тільки наш Найвеличніший відкриє кордони для чоловіків - кількість постів тут збільшиться в рази. Я сам тоді планую махнути в Канаду по CUAET, так що зобов'язуюся регулярно викладати тут звіти, про те як мені погано живеться у картонних будиночках при загниваючому капіталізмі. 
А может наоборот, писать уже будет некому. Появятся свои местные проблемы и интересы
-
Грйс-мэн
-
-
- Заблокований
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 чер, 2022 13:44
Gastarbaiter написав:Уже ж растолковали, что 50 куе для США - это практически нищета.
Всё равно это больше чем 100 млн работающих американцев. Спасибо за ответы. Что не нравится в США, что нельзя нанять на работу себя. То есть можно купить Амазон, но пойти в отдел доставки всё равно не возьмут, так как приоритет аборигенам. В этом плане Канада намного лучше, сейчас дают на 3 года право пребывания и не задают вопросов. Интересно можно ли продлевать визу Визитера? Ну и конечно остается левая Европа с драконовскими налогами. Цель получить паспорт не стоит, меня украинский устраивает.
-
St/2
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 1696 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 чер, 2022 13:45
vladimir07 написав:А почему такой разбег в размере капитала ? На такую разницу можно жилье купить.
Много активов в недвижимости, и как её сейчас оценить не понятно, пока не продашь.
-
St/2
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 чер, 2022 14:59
St/2 написав:В этом плане Канада намного лучше, сейчас дают на 3 года право пребывания и не задают вопросов. Интересно можно ли продлевать визу Визитера?
Це точно. За 3 роки можна отримати permanent resident по одній із провінційних програм, а там вже громадянство і канадський паспорт - це тільки питання часу. Моя думка, що термін дії CUAET можуть продовжити у тому випадку, якщо на час закінчення візи у нас все ще будуть проходити бойові дії.
-
NetSerpent
-
-
- Подякував: 254 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 чер, 2022 15:04
NetSerpent Как Вам по понятнее объяснить. Мне ну нужна работа, я самозанятый, без привязки к работодателю. Работать по найму не буду принципиально.
-
St/2
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 чер, 2022 15:40
St/2 написав:NetSerpent Как Вам по понятнее объяснить. Мне ну нужна работа, я самозанятый, без привязки к работодателю. Работать по найму не буду принципиально.
Тоді яка ваша ціль перебування у Канаді? Просто жити поки буде дозволяти час дії візи? Ну то живіть собі і працюйте як самозайнятий. От тільки легалізуватися таким чином буде складно. В Канаді є програма легалізації для self-employed, але там багато гемора. Найпростіший шлях до PR & citizenship зараз - це поїхати по CUAET, відпрацювати рік "на дядю", і тоді вже можна подаватися на участь у провінційній програмі, отримати PR, а ще через 4 роки громадянство.
-
NetSerpent
-
-
- Подякував: 254 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
|