Чому Європу? Увесь Всесвіт))
Європейцям для відчуття буде достатньо бомбардирувань...
Та втрат своїх військових.
В чому прояв моїх фобій? Конкретно, будь-ласка.
|
|
![]() Чому Європу? Увесь Всесвіт)) Європейцям для відчуття буде достатньо бомбардирувань... Та втрат своїх військових. В чому прояв моїх фобій? Конкретно, будь-ласка.
![]() "пуйло всесильный" "европейцы с нато обосрутся и убегут" роспропаганда на ломанной мове.
![]() І що заперечуєте, що у 2СВ вони не відчули руйнувань та втрат? Точніше фобія (мій страх) у чому проявляється-то? І чому ж, за Вашою думкою, НАТО так ухиляється від прямого зіткнення з рашкою?)))))!!! Чому вони тільки "неймовірно захоплюємося вашою сміливістю і будемо лишатися з вами всю дорогу до перемоги.", а не починають боротьбу з "до держави, яка діє варварськи, нападає на сусідів, вбиває цивільних, ґвалтує жінок, ґвалтує дівчат. Ці звірства та неприйнятні дії РФ на міжнародній арені створюють у ЄС, у НАТО, в усіх демократіях світу відчуття непримиримості та єдності."? Навіть прямо: "НАТО – це організація, на якій зав’язані ризики, і ми маємо найретельніше уникати ескалації та можливості війни між Росією та НАТО, яка не піде на користь нікому." Найретельніше уникати))) Не піде на користь -- о як звучить.
![]() Ну і навіщо додавати про всесильний, "обосрутся и убегут"? Якщо мова з мого боку була виключно та конкретно про те, що рашка в стані зробити відчутні для населення цивілізованих країн руйнування та втрати. Руйнування та втрати. Відчутні. Про всесильність, результат у вигляді поразки, втечі та тощо -- ані слова, ані мови не було. Так навіщо-то "вигадувати"-приписувати мені маячню? Поясніть. До речі, це вже який раз Ви застосовуєте отаке?)) Це ж простіший демагогічний прийом. Тому ще раз -- навіщо?
![]() обосраться это аллегория а не оскорбления в ваш адрес. Да в состоянии. Дальше что? Сразу сдаться? Вы говорите "А" и не говорите "Б", сложно понять что вы этим "А" хотели сказать. и как этот тезис ведёт к 3й мировой? Я ранее написал что никакой мировой нет и не будет потому что А) пуйло слаб для масштабной войны, его уровень Славянск - Краматорск - Лисичанск. Б) у него нет ни одного реального союзника готового предоставить свои войска, технику, боеприпасы. С такими вводными 3я мировая это страшилки роспропаганды. Миф про 2ю армию мира которая не смогла удержать остров змеиный рухнул, нужны другие страшилки, вот придумали 3ю мировую. В то же время сам кремль не знает как из этой войны выйти, желательно "победителем" и "сохранив лицо". Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 лип, 2022 10:32, всього редагувалось 6 разів.
![]() что бы тот больной на голову кнопку не нажал. все остальное их не волнует. ИМХО с войск раши тихо ржут в странах с передовым оружием. Нам фактически ничего передового еще не передали и то у раши пукан взрывается. С Цезарей и то сняли оборудование для создание единой батареи из разных орудий под управлением дрона. Прикидываю если бы реально фулл комплект зашел. Востаннє редагувалось mephala в Сер 06 лип, 2022 10:31, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тому легше приписати опоненту маячню?)) Замість запитати. Я вже не раз стверджував, що беззаперечно рашка програє. Тому що сили неспідставні (усіх розвинутих країн та відсталих рашки, з в'ялим підключенням іних азіатів). Навіть посилання давав зі статтею, чому агресор-загарбник приречений до програшу. Але ж мова про інше була. А не формат простоти (аля так ти в кого віриш?) З.и. те, що пуйло слаб, не відміняє того, що варвари, маючи купу ресурсів, не змінюються, готуються та лізуть і лізуть...
![]() Вы определитесь они слабые или сильные? угрожают Европе или нет? Способны расширить ТБД на другие страны (кроме Молдовы) ? Европе надо бояться пуйло? Много противоречий.
![]()
Так цієї кнопки достатньо з головою! А те, що пуйло здатний діяти ірраціонально, та ще при цьому рашосуспільство це підтримує, вже всі побачили. Але я про інше. Моя думка все та ж. Що поки війна йде з обмеженнями, з негласними рамками. Коли буде по повній навіть безядерними засобами, то це буде набагато відчутніше. Засоби та методи війни після 2 СВ не зменшили свого рівня... Але поки до нього ще далеко.
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|