класс! оказывается, нам не так и много оружия надо
|
|
![]() Був би я президентом.... ;)Правильно роблять!👍 Хто має такий довжилезний фронт стримувати?(а ще й бульбаші планують/готуються вмерти на нашій землі) А ще треба буде йти в наступ, як привезуть більше зброї/техніки! То хто буде воювати? Успіх і його команда? А що - Успіх і Ко - не хоче у відпустку хоч на тиждень, побачити своїх рідних та близьких?! Що, думаєте Успіх з нетерпінням чекає, коли знову поїде на вогневу через декілька днів?! Що, думаєте, Успіх кайф ловить, лежачи в посадці під обстрілами мінами? ![]() Та я б ще всі Карпати, дачі, нічні клуби, генделики..... та всюди би на місці воєнкамата заїхав би! Ще б і Польщу напряг/попросив би, щоб видали чоловіків-заробітчан Україні! ![]() ![]() На самом деле надо броня, без нее не отвоевать ничего. Ну и обычная арта нужна, чтобы молотить передний край наступающих орков. Одни склады (уничтоженные) проблему не решают. Они просто сбивают темп вражеского наступления и уменьшают количество обстрелов наших сил.
Якщо (коли) почнемо наступати, вони сильно активізуються. І там ще її багато. Нажаль наші ССО не пробують (не мають сил) нищити авіацію на аеродромах в РФ, РБ і Криму. А жаль. Мені здається, це було б ефективно. Так само як і вирізати (горло) льотчиків у себе дома і біля будинку. Прізвища і місце проживання , мені здається, через полонених збитих пілотів дізнатись можливо. ![]() Чорнобаївка Минимум третий склад 1000 тонн за неделю улетел в космос. Втім, ознайомтеся з цією хронологією, з тим, як набирала ваги наша національна безвідповідальність: від 3000 тонн снарядів у 2013-му – до 188000 тонн – у 2017-му… ![]() Ну, кто-то всю жизнь ищет "Землю обетованную", а я эту не хочу с ... разменивать! ![]() Не далее, как сегодня, от Гиркина было "видение" 1. С Белоруси для перекрытия путей доставки военных грузов.(полноценная штурмовая дивизия собрана и РФ доукомплектовует) 2. С белгородской области полноценная дивизия в готовности. 3. В Мелитополе - пощипали - вывели в Крым стоит в готовности. 4. Отдохнувшие и доукомплектованные "в Марике" - на марше через Бердянск. 5. По всему фронту не ожидают - разгружается весь БК-работают с колёс отрабатывают пути и способы доставки. И это всё, если верить бульбофюреру и Гиркину - до 16го. Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Нед 10 лип, 2022 21:21, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Хоть и ...о, но из хорошей семьи. У нас же англичан - нет, идти в отставку никто не собирается. И оснований к этому НЕТ. оригинал официального публичного заявления, по этому поводу, я выставлял. ![]() Ану, сміливо - тут кожна думка важлива!Звичайно, що ні. Але зрозумійте, що лінія фронту дуууууже велика/довга - хто має її втримувати? Чи ви думаєте, що воїни ЗСУ - термінатори? Безсмертні? Я не можу тут писати про втрати... Але, хтось же має поповнювати тих, хто поклав своє життя за нашу землю/свободу/Батьківщину? І, хтось же має підмінити тих, хто не бачив 4,5міс. своїх батьків/дітей/жінку? Щоб хоч на тиждень побачити своїх близьких?! Чи ви повністю погоджуєтесь з тим, що одні мають "дуже глибоко в шахті добувати вугілля/ризикувати життям, а інші - лише на вході, чи навіть, далеко від входу в шахту - лише рахувати вагонетки з вугіллям"????! - випустити "глянути на світ" хоч на тиждень - шахтарів не треба???! - чи думаєте, шахтарів зовсім не засипає в шахті/вони термінатори - і втратів немає/чи вони мінімальні, судячи з новин по ящику???! Тож, щоб цих дві речі, описаних вгорі, виконати - потрібні "нові шахтарі"! Чи нах це робити? - нехай шахтарі і далі їпашуть хоч до зими? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе я почав воєнну тему на цій гілці
viewtopic.php?p=5456962#p5456962 Але ж "несправедливість" діяльності воєнкоматів - мене зачепила))
|
|