Я 16 лет работал на дядю и аху..л если не каждый день то через день. Может в какой то другой ветке расскажу самые яркие истории. Тупость некоторых руководителей зашкаливает. Я не фанат совка, но при совке руководство было умнее.
|
|
![]() Я 16 лет работал на дядю и аху..л если не каждый день то через день. Может в какой то другой ветке расскажу самые яркие истории. Тупость некоторых руководителей зашкаливает. Я не фанат совка, но при совке руководство было умнее.
![]() Вони що - планують ті ракети(300км) дати на НР під ялинку?Так вже, наче, мали дати нам їх офіційно/чи приховано/нерозголошуючи про них? Це - зрозуміло, але читайте чуть вище!(про ракети дальністю 300км) Сумно, плять!©(а що/чого американці ще чекають? - мало ще зруйнованих наших міст і втрачено життів?) ![]() я ж вроде писал и другие источники потом это подтверждали, пока крыса воюет в Украине остальные страны в безопасности (включая Прибалтику, Польшу, Молдову, Белоруссию и уплывающий в сторону Китая Казахстан). Война продлиться долго, пока у крысы не закончится оружие. Чего западу и нужно. Сейчас ещё опустят по цене русскую нефть до 40-50$ и много кто на этом нагреет руки. Потом начнут строить LPG терминалы в Европе, чтобы заменить русский газ на американский и арабский. Эти мегадорогие проекты которые стоят на порядок дороже, чем военная помощь Украине, но без войны с рф их не профинансируют (как слишком затратные по сравнению с дешёвой трубой сп и сп2) Слишком много заинтересованных в этой войне нарисовывается. В будущем все это приведёт к мировой экономической и политической изоляции РФ, которая стала проблемой в 21веке.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦікаво було б почути відгуки ваших працівників, якби такі були ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Чудовий план, але для його реалізації реалізації потрібно серйозне забезпечення нашої армії (вже на вчора) всіми можливими засобами оборонного характеру + мільярди грошей на соц.сферу. Інакше солдати закінчаться і нікому буде воювати роками, або станеться соціальний вибух взимку ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Хаймарси просто не дістануть. Бачив варіанти, що можна Гарпунами дістати. Але враховуючи ППО, фальшиві цілі, прорветься дуже мало ракет. Боєголовка там вдвічі менша ніж в Калібра і у 7-8 раз менша, ніж у Х-22. Враховуючи досвід росіян з нашими мостами, припускаю, що доведеться витратити всі ракети, що в нас є, щоб зробити його непрацюючим на кілька тижнів. + цивільні жертви, росіяни рознесуть сморід по західним ЗМІ. Наразі так виглядає, що ця шкіра не варта вичинки. Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 12 лип, 2022 10:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() лично про меня? Я не настолько крупная фигура, чтобы обо мне писали отзывы. Стратегических решений не принимал, скорее выполнял уже принятые, в рамках своего бюджета и полномочий. Тому кто был мной недоволен я всегда объяснял почему так, и откуда ноги растут. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 12 лип, 2022 10:35, всього редагувалось 1 раз.
![]() У Тернополі військкомати перевіряють усіх хто отримує паспорПрацівники військкоматів працюватимуть у сервісних центрах
На Тернопільщині працюють за новим принципом: хто отримує паспорт, той стає на військовий облік. Про це наголосили під час брифінгу Ради оборони області. «Прийнято рішення про встановлення додаткових точок – міграційна служба і сервісний центр, де будуть тепер і представники військкомату, які перевірятимуть осіб, які отримують послуги, зокрема паспорти, аби ці люди також ставали на військовий облік», — сказав голова Тернопільської ОВА Володимир Труш. Йдеться, як про місцевих мешканців, так і про внутрішньо переміщених чоловіків віком 18-60 років, які не мають відстрочок чи пільг щодо проходження військової служби. ![]() П.С. У Львові пузаті і сракаті воєнкоми трусять народ в центрі зайнятості ![]()
|
|