Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16111612161316141615 ... 14458>
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 12:38

Ukrainian написав:
  flyman написав:
  greenozon написав:Америка звинувачує нас в безалаберності

https://interfax.com.ua/news/general/845288.html

не нас, а декого

Таки вас а не декого.

Бо я була в Україні, з Заходу до Сходу. І якщо у вас війна, то кожна людина в Україні, від малого до великого, має бути частиною війни. Але коли проїжджаєш вашими містами, коли дивишся, як ваші міста готуються до атак – то бачиш, що багато де це не відбувається. Ви все чекаєте, що все Захід буде робити", - сказала Спартц в інтерв'ю "Українській правді", опублікованому в понеділок.

Спатртц сказала: "Все одно, всі повинні допомагати, рити окопи. Але це ваше рішення. А для мене важливо, щоб те, що ми поставляємо вам, йшло туди, куди потрібно, і ваші військові це отримували.

По цій логіці, якщо війна "тільки наша" то ми повинні об'явити війну Німеччині.
Німеччина - наш прямий ворог тому що фінансує путінський режим на мільярди доларів.
І в 1939-1945 ми б 100% так і зробили, навіть не сумніваюсь в цьому.
В США також рильце в пушку - саме США добровільно-примусово забрали в України ядерну зброю, розказуючи нам казки що ця зброя нам ні до чого, що загроз Україні немає і т.д. і виступаючи в тій чи іншій мірі деяким гарантом незалежності України.
*і скажите що ми не можемо зашкодити Німеччині. Легко! Перекрити газ і підірвати СП1. Підірвати СП1 і СП2 досить легко.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 12:45

Успіх написав:А нагадайте мені, будь ласка, чому Хаймарси не гасять Кримський міст?
1. Ще "не на часі"?(плять, тут по Мико щодня прилітає, а ми чомусь не можемо відповісти по мосту?)
2. Не долетять ракети, так як їх зіб'ють по дорозі?(так випустити 20-30 ракет - всіх не зіб'ють)
3. Бояться ще більше розізлити хуйла?(так куди більше - подивіться на зруйновані міста! І далі знову прилітає, і прилітає...)
4. Ваш варіант?

Я вважаю що удар по мосту має бути максимально сильний. Це мають бути реально серйозні пошкодження, а не типу "щось там прилетіло".

*Ось наприклад крейсер Москва - вдарили сильно і він затонув і це мало шалений ефект. А якби сильно пошкодили і він не затонув - ефект був би в рази менший.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 12:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:ми повинні об'явити війну Німеччині

andrijk777 написав:скажите що ми не можемо зашкодити Німеччині. Легко! Перекрити газ і підірвати СП1.

andrijk777 написав:В США також рильце в пушку

а ще після цих двох потрібно напасти на Китай ))
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:01

Камикадзе написав:
  Успіх написав:А нагадайте мені, будь ласка, чому Хаймарси не гасять Кримський міст?

Для уничтожения авианосца ракетами Х-22 с обычной БЧ (около тонны взрывчатки в каждой) по расчетам требовался одновременный удар дивизией ТУ-22М. Для повышения эффективности Х-22 имели ядерные боеголовки.
Неужели кто-то думает что крымкий мост легче потопить чем авианосец. Химарсы это высокоточные ракеты, а не высокомощные. Ими можно повредить асфальтовое покрытие, если не собъет ПВО еще при полете над Херсонской областью, морем и крымом.

Всему свое время

Ракета у которой дальность 300 км имеет вес боевой фугасной части 227 кг (сопоставимое с калибрами), круговое отклонение несколько метров.

Залпа из нескольких Химарс такими ракетами достаточно, чтоб раскурочить вот это и превратить мост на несколько месяцев в непригодное состояние.

А потом к нему подплывут ремонтные суда, и начнется ремонт, можно и по ним еще залпами херачить.

Зображення
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:10

Як варіант - розхерачити керчинський міст і одночасно контратакувати південь - звільнити Херсон, Нову Каховку, забрати воду, що крадуть москалі на крим
і далі валити на Крим - в ришстів точно очі вилізуть з орбіт, хіба підлодками будуть тікати із крима...
greenozon

Подякував: 564 раз.
Подякували: 1746 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:10

Letusrock написав:
  andrijk777 написав:ми повинні об'явити війну Німеччині

andrijk777 написав:скажите що ми не можемо зашкодити Німеччині. Легко! Перекрити газ і підірвати СП1.

andrijk777 написав:В США також рильце в пушку

а ще після цих двох потрібно напасти на Китай ))

Світ змінився. Тому зараз це виглядає смішно.
Жили б ви в 1941 це не виглядало би смішно, повірте мені на слово.
Багато людей, говорячи про Другу світову війну просто не уявлять її масштабів, не уявляють психології людей і правителів в той час.
Тоді світ був інший і все.

Зараз світ глобальний. І якраз Захід робив на це ставку, думаючи що агресивна війна невигідна. А виявилось що скористався цим путін. Виявилось що Німеччина не може перестати фінансувати агресію. :( :(
Німці всією душею співчувають Україні і одночасно фінансують війну проти неї. Ось такі реалії....
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:22

andrijk777 написав:Німці всією душею співчувають Україні і одночасно фінансують війну проти неї. Ось такі реалії....

А ми співчуваємо рашистам, тому прокачуємо їх газ.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:35

andrijk777 написав:
1. Ще "не на часі"?(плять, тут по Мико щодня прилітає, а ми чомусь не можемо відповісти по мосту?)
2. Не долетять ракети, так як їх зіб'ють по дорозі?(так випустити 20-30 ракет - всіх не зіб'ють)
3. Бояться ще більше розізлити хуйла?(так куди більше - подивіться на зруйновані міста! І далі знову прилітає, і прилітає...)
4. Ваш варіант?

Я вважаю що удар по мосту має бути максимально сильний. Це мають бути реально серйозні пошкодження, а не типу "щось там прилетіло".

*Ось наприклад крейсер Москва - вдарили сильно і він затонув і це мало шалений ефект. А якби сильно пошкодили і він не затонув - ефект був би в рази менший.

1) ви не розглядаєте варіант що після перемоги цей міст може нам стати в нагоді ?
2) наші Хаймарси офіційно не б"ють на таку дальність
yama

Подякував: 9195 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:37

Zebra хоч одна людина за 8+ років про це подумала
yama

Подякував: 9195 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2022 13:38

В цій війні - мене часто дивують/дратують числа/кількість...

vitaliian написав:
В Украине началось обучение первых профессиональных операторов для "Армии дронов" в школе Dronarium. Об этом сообщил глава министерства цифровой трансформации Михаил Федоров. На первом этапе планируют обучить 150 военнослужащих, для этого вскоре обещают открыть учебные центры во многих городах Украины
.
https://t.me/ressentiment_channel/26793

Там ще одного нуля в кінці бракує :roll:

Та й особисто я - дронщиком не хочу бути)) - так як вони знаходяться в піхоті і, взагалі, їм буває ЧАСТЕНЬКО не солодко! :roll:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 16111612161316141615 ... 14458>
Форум:
+ Додати
    тему