Бо я була в Україні, з Заходу до Сходу. І якщо у вас війна, то кожна людина в Україні, від малого до великого, має бути частиною війни. Але коли проїжджаєш вашими містами, коли дивишся, як ваші міста готуються до атак – то бачиш, що багато де це не відбувається. Ви все чекаєте, що все Захід буде робити", - сказала Спартц в інтерв'ю "Українській правді", опублікованому в понеділок.
Спатртц сказала: "Все одно, всі повинні допомагати, рити окопи. Але це ваше рішення. А для мене важливо, щоб те, що ми поставляємо вам, йшло туди, куди потрібно, і ваші військові це отримували.
По цій логіці, якщо війна "тільки наша" то ми повинні об'явити війну Німеччині. Німеччина - наш прямий ворог тому що фінансує путінський режим на мільярди доларів. І в 1939-1945 ми б 100% так і зробили, навіть не сумніваюсь в цьому. В США також рильце в пушку - саме США добровільно-примусово забрали в України ядерну зброю, розказуючи нам казки що ця зброя нам ні до чого, що загроз Україні немає і т.д. і виступаючи в тій чи іншій мірі деяким гарантом незалежності України. *і скажите що ми не можемо зашкодити Німеччині. Легко! Перекрити газ і підірвати СП1. Підірвати СП1 і СП2 досить легко.
Успіх написав:А нагадайте мені, будь ласка, чому Хаймарси не гасять Кримський міст? 1. Ще "не на часі"?(плять, тут по Мико щодня прилітає, а ми чомусь не можемо відповісти по мосту?) 2. Не долетять ракети, так як їх зіб'ють по дорозі?(так випустити 20-30 ракет - всіх не зіб'ють) 3. Бояться ще більше розізлити хуйла?(так куди більше - подивіться на зруйновані міста! І далі знову прилітає, і прилітає...) 4. Ваш варіант?
Я вважаю що удар по мосту має бути максимально сильний. Це мають бути реально серйозні пошкодження, а не типу "щось там прилетіло".
*Ось наприклад крейсер Москва - вдарили сильно і він затонув і це мало шалений ефект. А якби сильно пошкодили і він не затонув - ефект був би в рази менший.
Успіх написав:А нагадайте мені, будь ласка, чому Хаймарси не гасять Кримський міст?
Для уничтожения авианосца ракетами Х-22 с обычной БЧ (около тонны взрывчатки в каждой) по расчетам требовался одновременный удар дивизией ТУ-22М. Для повышения эффективности Х-22 имели ядерные боеголовки. Неужели кто-то думает что крымкий мост легче потопить чем авианосец. Химарсы это высокоточные ракеты, а не высокомощные. Ими можно повредить асфальтовое покрытие, если не собъет ПВО еще при полете над Херсонской областью, морем и крымом.
Всему свое время
Ракета у которой дальность 300 км имеет вес боевой фугасной части 227 кг (сопоставимое с калибрами), круговое отклонение несколько метров.
Залпа из нескольких Химарс такими ракетами достаточно, чтоб раскурочить вот это и превратить мост на несколько месяцев в непригодное состояние.
А потом к нему подплывут ремонтные суда, и начнется ремонт, можно и по ним еще залпами херачить.
Як варіант - розхерачити керчинський міст і одночасно контратакувати південь - звільнити Херсон, Нову Каховку, забрати воду, що крадуть москалі на крим і далі валити на Крим - в ришстів точно очі вилізуть з орбіт, хіба підлодками будуть тікати із крима...
andrijk777 написав:ми повинні об'явити війну Німеччині
andrijk777 написав:скажите що ми не можемо зашкодити Німеччині. Легко! Перекрити газ і підірвати СП1.
andrijk777 написав:В США також рильце в пушку
а ще після цих двох потрібно напасти на Китай ))
Світ змінився. Тому зараз це виглядає смішно. Жили б ви в 1941 це не виглядало би смішно, повірте мені на слово. Багато людей, говорячи про Другу світову війну просто не уявлять її масштабів, не уявляють психології людей і правителів в той час. Тоді світ був інший і все.
Зараз світ глобальний. І якраз Захід робив на це ставку, думаючи що агресивна війна невигідна. А виявилось що скористався цим путін. Виявилось що Німеччина не може перестати фінансувати агресію. Німці всією душею співчувають Україні і одночасно фінансують війну проти неї. Ось такі реалії....
Успіх написав:А нагадайте мені, будь ласка, чому Хаймарси не гасять Кримський міст? 1. Ще "не на часі"?(плять, тут по Мико щодня прилітає, а ми чомусь не можемо відповісти по мосту?) 2. Не долетять ракети, так як їх зіб'ють по дорозі?(так випустити 20-30 ракет - всіх не зіб'ють) 3. Бояться ще більше розізлити хуйла?(так куди більше - подивіться на зруйновані міста! І далі знову прилітає, і прилітає...) 4. Ваш варіант?
Я вважаю що удар по мосту має бути максимально сильний. Це мають бути реально серйозні пошкодження, а не типу "щось там прилетіло".
*Ось наприклад крейсер Москва - вдарили сильно і він затонув і це мало шалений ефект. А якби сильно пошкодили і він не затонув - ефект був би в рази менший.
1) ви не розглядаєте варіант що після перемоги цей міст може нам стати в нагоді ? 2) наші Хаймарси офіційно не б"ють на таку дальність
В Украине началось обучение первых профессиональных операторов для "Армии дронов" в школе Dronarium. Об этом сообщил глава министерства цифровой трансформации Михаил Федоров. На первом этапе планируют обучить 150 военнослужащих, для этого вскоре обещают открыть учебные центры во многих городах Украины