почему до сих пор не прорубили?
|
|
![]() До відома спільнотиЗа словами Луценка, у його батальйоні тероборони несуть службу представники різноманітних структур та спільнот. «Є прокурори, працівники МВС, безліч майданівців, […] також кілька моїх колишніх сусідів по Лук’янівському СІЗО», – зазначив ексгенпрокурор.
Крім того, за словами Юрія Луценка, у батальйоні є і колишні депутати Верховної Ради. Прізвища екснардепів він не назвав, зате згадав інших відомих на регіональному та загальноукраїнському рівні персонажів. Так, посаду командира роти, у якій служить сам Луценко, займає колишній перший заступник голови СБУ Павло Демчина. «Бачу в сусідній роті колишнього депутата БПП Сергія Хланя від Миколаївщини», – згадав одного із ексдепутатів, який сам був нардепом трьох скликань. В складі цього ж батальйону тероборони воює і ексголова Верховної Ради, колишній виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов. Луценко додав, що, поки батальйон перебував у Києві, то в ньому ніс службу інший колишній спікер парламенту, Андрій Парубій. «Але тут є один нюанс: чинним депутатам заборонено вступати не тільки в ЗСУ, а й в тероборону. Тому він ніс службу як доброволець на блокпостах», – пояснив колишній очільник Генпрокуратури. Повний текст читайте тут:
![]()
![]()
Це питання дуже неоднозначне. По-перше, не такої вже і "величезної кількості". Донбас вже сильно обезлюднів. Крим - багато втече з Криму у випадку його повернення. По-друге, нічого це не загальмує. Вирішення територіальних проблем однозначно буде позитивним сигналом для ЄС і НАТО. І головне - все залежить від Києва, тобто центральної влади. Не перебільшуйте вплив цих регіонів. Україна змінилась(зміниться) після цієї війни. Думаю після війни буде жорстка українізація, незважаючи на усякі "територіальні особливості". І на кінець - ніхто не знає як воно буде в майбутньому. Деякі події можуть впливати на майбутнє зовсім по іншому, ніж ми передбачали. Ваші прогнози майбутнього - нічого не варті. Історія все перепише по-своєму.
![]() Хто є хуУ США назвали країни, які допомагають Росії та Білорусі отримувати товари за допомогою свого експорту:
Вірменія, Бразилія, Китай, Грузія, Індія, Ізраїль, Казахстан, Киргизстан, Мексика, Нікарагуа, Сербія, Сінгапур, Південна Африка, Тайвань, Таджикистан, Туреччина, Об'єднані Арабські Емірати та Узбекистан. Але мене більше непокоїть Іран, що може надати сотні бойових дронів ![]() Востаннє редагувалось fler в Сер 13 лип, 2022 11:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Отака куйня малята!©Я - знаю/бачу, але ж мені не можна патякати)) Тому... - розкажу казочку ![]() === Ну все, рибаки - треба виловити всю рибу з цього озера! Еге-геййййй! Таксссссс.... приїхали, закинули 1 спінінг, так як ще 3 дома заплутані/поламані - треба ремонтувати... Ну, нічого - ми і так всю рибу виловим - ми ж не одні! Еге-геййййй!!! Хмммммм...🤔 а де решта рибалок? Так, чую десь далеко в камишах хтось ще рибачить малими вудочками...- молодці! А ще? Ага, і ще на другому березі - хтось кидає 1 спінінг... А ще? Тиша... Хмммм...- може завтра буде більше рибаків? Наступного дня... - ого, а чого ми тільки одні? Може завтра будуть? Так і тиждень пройшов.... - і виявилось, що рибалок було найбільше саме в перший день)) А як же тоді цю всю рибу ми мали виловити? Ну, ладно - ми трохи наловили, але це далеко не те! Ну, нічого... - кажуть, що скоро таки рибалок побільшає і спінінги будуть мати круті - тож подивимось... Далі буде ![]() Гарна казочка?
![]()
надо обьявить рф страной террористом и эта проблема сама отпадёт - торговля с террористами будет иметь юридические последствия. Пока что всё носит добровольный характер.
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|