Крім того, за словами Подоляка, жодного супроводу транспорту російськими кораблями та присутності російських представників в українських портах не буде, усі перевірки транспортних кораблів здійснюватимуться спільними групами в турецьких водах у разі виникнення такої потреби.
"У разі провокацій — негайна військова відповідь", - додав радник керівника ОП
Bolt написав:И так без подготовки сразу в окоп или АТОшник какой?
Не ну он служил лет 15 назад. И сам здоровый, на заводе тонны металла тягал. Наверное просто посмотрели что для подноса патронов пойдет, и послали. Подготовки не было никакой.
Понятно. Просто говорили, что без подготовки не отправляют.
slonomag написав:Да просто говорит задрался уже сам жить в 4 стенах, семью тоже сразу отправил еще в марте и чето совсем загрустил. То состояние когда уже пофиг, убьют, не убьют. Просто человек сломался от всего этого.
А навіщо сидіти і чекати повістку? Зараз можна виїхати через непідконтрольну. Запоріжжя - Василівка - Мелітополь - Крим - Європа. І тягай собі на заводі залізо далі, тільки вже в безпеці біля сім'ї.
prodigy написав:США розглядають передачу Україні штурмовиків Warthog з навчанням пілотів - NYT..
это интересная тема, неплохая замена Грачам, я об этом задумывался. Их создавали как средство борьбы с танками СССР. Но есть нюанс. Эти самолеты предназначены для прямого контакта, без всяких кабрирований, в зонах без ПВО. С Ираком в этом смысле было проще. ИМХО, как фронтовой штурмовик куда лучше, чем Ф-16
sequence написав:это интересная тема, неплохая замена Грачам, я об этом задумывался. Их создавали как средство борьбы с танками СССР.
І так, і ні. F-16 універсальніший. Дві різні машини утримувати набагато дорожче, ніж одну.
какой смысл считать чужие деньги? Нам чем-то наступать когда-то придется, лучше А-10 для этого не придумать. Есть еще один нюанс, о нем нужно просто знать. Потеря любого Ф-16 для Lockheed суть репутационная потеря и минус к будущим заказам. С А-10 терять нечего, их не жалко, и их давно хотели снять с вооружения
Около 2000 оккупантов попали в "котел" на Херсонщине - Хайдер В Высокополье Херсонской области двум тысячам путинских вояк были отрезаны все пути для отступления.
Чекаємо офіційного підтвердження.
Востаннє редагувалось alexop в П'ят 22 лип, 2022 14:41, всього редагувалось 1 раз.
Руководитель штаба теробороны Днепра Геннадий Корбан обещал проклясть президента РФ Владимира Путина в ответ на следующий ракетный удар по городу.
а почему за Винницу/Харьков не проклял, что за дискриминация. Или там свои колдуны есть.
Прикордонники вилучили в Корбана український паспорт, – ЗМІ
Не любит Зеленский колдунов.
Корбан уточнив, що наразі залишається на пункті пропуску «Смільниця».
«Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. В мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт», – заявив він.
За словами голови тероборони Дніпропетровщини, йому не дозволяють перетнути кордон у бік України.
«Додому в Україну мене не пускають. У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю та захищаю з 2014 року та керую Штабом Територіальної оборони з 24 лютого 2022 року», – зазначив Корбан.
Через ситуацію, яка склалася, він звернувся до Зеленського як гаранта Конституції. «Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного будинку?», – написав Геннадій Корбан.
Но одессит подтверждает про зелёный коридор
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 22 лип, 2022 16:55, всього редагувалось 5 разів.
slonomag написав:Да просто говорит задрался уже сам жить в 4 стенах, семью тоже сразу отправил еще в марте и чето совсем загрустил. То состояние когда уже пофиг, убьют, не убьют. Просто человек сломался от всего этого.
А навіщо сидіти і чекати повістку? Зараз можна виїхати через непідконтрольну. Запоріжжя - Василівка - Мелітополь - Крим - Європа. І тягай собі на заводі залізо далі, тільки вже в безпеці біля сім'ї.